Hæklet og “Hvad Autisme Føles som”

ved KathrynDecember 24, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet and “What Autism Feels Like”

Marinke, der deler hendes historie om at hækle til at helbrede i min bog Hæklet reddede mit liv, handler med Aspergers syndrom, som er en del af autisme spektrum. Da hun delte sin historie med mig, hun delte også en video, at nogen havde lavet, der forklarer, hvad autisme er ligesom til dem af os, der ikke har det. Hun delte det igen i hendes gennemgang af Hæklet reddede mit liv og jeg ønskede at dele det her.

Marinke sagde også til mig (og i forskellige ord i hendes egen post):

“I slutningen af ​​videoen fortælleren spørger, hvad du gør for at klare med autisme. Og for mig, det er hækling! Hæklet gør lyde falme næsten helt i baggrunden, gør mit liv lettere at håndtere.”

I Hæklet reddede mit liv, Marinke forklarer, at gentagelse i hækling giver hende en chance for at slappe af og skabe en følelse af flow i løbet af dagen, så hun kan komme igennem stressede situationer. Samtidig, Det er en fokuseret aktivitet, er ikke kedeligt og faktisk tillader kreativitet, som er fantastisk for folk på autisme spektrum som ofte har en øget følelse af deres kreative side.

Læse de andre historier i hækling reddede mit liv viste Marinke at hun ikke var alene. Hun sagde i sin bedømmelse:

“Jeg for en elsket at læse denne bog. Jeg anede ikke, at noget så simpelt som at holde dine hænder travlt hjælper så mange kvinder, hele verden!”

Relaterede Indlæg: Vægtede Hæklede Tæpper til børn med Sensory Integration Disorder

pinit fg en rect gray 28 Crochet and What Autism Feels Like
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: