2012 i hækling: Et kig tilbage

ved KathrynDecember 28, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet concupiscence Info

Post image for 2012 in Crochet: A Look Back

Alt i denne uge, vi har kigget tilbage på de hæklede indlæg fra denne blog i 2012. Der var en masse, der skete, og jeg”ve gjort individuelle roundups for nyhederne i alt fra kunst til mode. I denne roundup vil jeg dele alle elementerne på denne blog, som ikke er dækket endnu, så vi ikke går glip af noget i vores gennemgang!

Januar

Ved starten af 2012 Jeg var stadig laver nogle daglige funktioner, herunder daglige hæklede citater og daglige Etsy picks.

Af de enkelte Etsy hæklet funktioner, Jeg elskede især:
etsy crochet  2012 in Crochet: A Look Back

Jeg udforskede blogroll tilslutninger:

Januar bød også på lanceringen af For et år siden hækling. Jeg ser tilbage på, hvad der skete på denne hæklet blog i løbet af denne uge i 2011, leverer opdateringer, hvor jeg kan. Jeg elsker at kigge tilbage! Kan du fortælle?
Jeg begyndte også byder daglig hækling job / frivillig hæklede links og ugentlige opfordrer til hæklede indlæg. Jeg håbede, det ville tage ud som en betalt funktion, men det gjorde ikke ender med at gå nogen steder og blev for meget arbejde, så det blev afbrudt efter et par måneder.

Februar

Vidste du se, at denne blog blev valgt som en runner-up for bedste håndværk blog i Inde hækling?

Jeg udforskede hækling-kærlige blogrolls af:

Af de enkelte Etsy hæklet funktioner, Jeg elskede især:
etsy crochet 2012 in Crochet: A Look Back

Der var hæklede citater dagligt på bloggen MF hele måneden, men nogle af mine favoritter var:

Og nogle særlig tak til mine februar sponsorer: Garn i Italien og Six Skeins for at sponsorere mit nyhedsbrev med en speciel garn rabat for mine læsere og Build-a-Sign (som sponsorerede min kofanger magnet giveaway).

Marts

Hægtes sammen. Jeg udforskede hæklet kærlige blogrolls af Hæklet Galore og Hæklet af Faye
Af de andre individuelle Etsy hæklede funktioner, Jeg elskede især:
etsy crochet 2012 in Crochet: A Look Back

Der var hæklede citater dagligt på bloggen MF hele måneden, men nogle af mine favoritter var:

Og nogle særlig tak til mine marts sponsorer: Bre-Aly Tråde og Sara af Tilslutning for Cash.

April

April sponsorer: Rette Julia, Mørke Garn og Little Dog Designs, som alle tilbyder store garn gennem Etsy.

Maj

Jeg delte links til Spanish Hæklet Blogs (her og her også!)

Jeg sammensætte en Etsy skatkammer af hækling poster for folk, der syr.

Juni

Min mest populære juni post var en giveaway stilling, hvor jeg havde æren af ​​at tilbyde en heldig læser den sød hæklet kamæleon mønster fra Planet juni.

Jeg faldt i kærlighed med at kigge på hæklede blogs skrevet på andre sprog, og jeg delte nogle af mine favoritter med dig:

At gå sammen med denne, Jeg gjorde en Roundup af hvordan man siger hæklet 25 sprog.
Jeg var (og stadig er) aktiv på Pinterest, og nogle af de nye boards jeg har oprettet medtaget OL Strik og hækling, Yarnbombing og Hækl til Home.

Juli

Jeg elskede absolut Indføre Yourself blogindlæg, hvor jeg spurgte mine læsere, hvis de ønskede at komme dele en lille smule om sig selv på bloggen. Jeg var så glad for, at folk reagerede så godt til denne. Jeg har hørt fra folk, jeg kender, såvel som folk, der aldrig havde kommenteret før, og det var en glæde at lære mere om alle. Hvis du ikke kommentere, velkommen til stadig at gøre det!

August

crochet saved my life book cover 400x582 2012 in Crochet: A Look Back

Augusts store nyhed var absolut udgivelsen af ​​hækling reddede mit liv!

Oktober

Hæklet begær og min bog Hæklet reddede mit liv både fik nogle store off-blog opmærksomhed i denne måned, samt. Her er nogle af disse links:

November

Min meget foretrukne stilling til at sætte sammen i november 2012 var denne yearâ € ™ s Thanksgiving post på 20 Grunde, jeg er taknemmelig for hækling.

December

Der var to store begivenheder på Hæklet concupiscence denne måned. Den første var den 12 Days of Hæklet jul giveaway. Tak igen for at forrygende sponsorer som hjalp med at gøre denne giveaway ske.

Den anden sjov ting var min daglige Awesome Hæklet Blogger Awards. Disse fremhæve nogle af de bedste blogs i hæklet niche.

Jeg nød i høj grad deler hæklet oplysninger med jer læsere hele året rundt. Jeg kan ikke vente, indtil 2013 indlæg begynder!

pinit fg en rect gray 28 2012 in Crochet: A Look Back
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: