2012 Awesome Hæklet Blogger Awards: Best Craft Business Blog

ved KathrynDecember 31, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blogger Awards: Best Craft Business Blog

Drumroll venligst … Vinderen af 2012 prisen for bedste håndværk business information er:

* Søster Diane af CraftyPod *

Best Craft Business Information

Dagens Awesome Hæklet Blog Award er for den bedste blog, der tilbyder den bedste håndværk business information. Mange af mine læsere har deres egne små virksomheder, herunder Etsy butikkerne og sælge varer på håndværk messer og en masse andre er interesseret i at gøre, at en dag. Det er en vidunderlig måde at leve på, men det er også en hård måde at tjene til føden, så det er vigtigt, at der er blogs derude, der giver sandheden om, hvordan det er sammen med praktiske tips til succes.

Om The Winner

Diane Gilleland, AKA Søster Diane, er en stærk forretningskvinde der bringer ressourcer og information til håndværk samfund. Ud over at være en forfatter, lærer og højttaler, Diane er en kirke for Håndværk kapitel grundlægger, stemmen bag Craftypod håndværksvirksomhed podcast-serie, skaberen af ​​Craftypod Publishing og en alle omkring cool kvinde. Hendes blog interviews, top boganmeldelser, de nyeste podcast-episoder, tips og mere.

3 Årsager The Winner Won

Jeg følger en hel del håndværk business blogs. Plus en masse af de hæklede bloggere og designere jeg følger giver indsigt i deres virksomheder. Jeg indsnævret denne vinderen ned til søster Diane fordi:

  1. Diane konstant re fabrik den bedste måde at give oplysninger til sine læsere og lyttere. For eksempel, hun indså, at på-blog tekstbaserede interviews blev ikke nødvendigvis arbejder så godt, så dette år lancerede hun sin kun image interview serie, som er en fantastisk måde at få en fornemmelse af, hvad nogle andre kreative business folk gør og tænker. Jeg elsker at hun tager disse chancer og giver information på kreative måder.
  2. Hun supplerer sin viden med, at mange andre fagfolk til et godt afrundet billede af håndværk erhvervslivet. Diane gør en masse interviews i forskellige medier. Hun hostede G hangouts med forskellige listige iværksættere og delte dem på hendes blog. Hun Anmeldelser vigtige bøger og fortæller os, hvorfor de er vigtige. Hun ledes op en multi-blogger tutorial serie for nylig på tage bedre håndværk billeder. Hun har sin egen stemme og deler erfaringer og synspunkter, hun har, men hun foregiver ikke at vide alt der er at vide om håndværksvirksomhed (eller at der er et “højre” måde) og deler masser af andre perspektiver samt.
  3. Jeg nød virkelig dette års serie om “hvordan jeg støttede fri” samt serie om hvordan Diane gør hende online kost sundere. Disse var månedlige stillinger, der gav en masse indsigt i, hvordan hun praktiserer selv-forbedring i hendes liv på praktiske måder, og jeg tror, ​​det var virkelig inspirerende at en masse mennesker. Disse stillinger også fortalt læserne en masse om en række af cool business / listige ting rundt omkring på nettet.

Det påvirkede ikke mit valg af vinderen på nogen måde, men jeg vil gerne sige en særlig tak til Diane for at interviewe mig for hende podcast dette år, samt at tillade mig at være en af ​​de første mennesker interviewede i hendes forrygende kun image serie.

Hvad er det Hæklet Blog Award?

Ikke sikker på hvad denne pris handler om? Det er en af ​​mine årlige hæklet blogger awards, givet ud på denne blog hver dag i december hvert. Lær alt om det her.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blogger Awards: Best Craft Business Blog
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
SisterDiane
SisterDiane

@ Crochetblogger Ack, så bag på ting. TAK for den dejlige pris. Jeg dybt værdsætter din støtte.

egierlach
egierlach

Jeg har virkelig nydt disse blog awards ... de har indført flere nye websteder, som jeg elsker at gå til at besøge. Godt Nytår!

Forrige post:

Næste indlæg: