2012 Awesome Hæklet Blog Awards: De fleste præstationer i hækling

ved KathrynDecember 11, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Most Achievements in Crochet

Drumroll venligst … Vinderen af 2012 pris for de fleste resultater i hækling er:

* Laurinda også ReCrochetions *

De fleste præstationer i hækling

Dagens Awesome Hæklet Blog Award er de fleste resultater i hækling år. Jeg tror, ​​at når en af ​​os lykkes i dette samfund, vi alle lykkes (noget jeg kan have samlet op fra Laurie Wheeler!) Så resultaterne af et individ er noget, vi alle skal fejre fordi de bevæger sig håndværket fremad. Denne pris fejrer det og fejrer, hvor inspirerende det er at se nogen gøre stormskridt i deres snu vækst.

Om The Winner

Laurinda Reddig af ReCrochetions er en hæklet lærer og designer, der har haft nogle gode resultater i år. Hun var vinderen af ​​hovedpræmien på dette års CGOA design konkurrence. Hendes arbejde er for nylig blevet offentliggjort i flere store hæklede magasiner. Hun selv udgav sin første mønster sampler bog i år. Og hun har fået opmærksomhed for hendes arbejde i en niche område hækling kaldet Vendbar Intarsia. Jeg mødte hende første gang, når de søger interviews til min bog, Hæklet reddede mit liv; Laurinda er grundlægger af Remembering Rowan, hvor hun bruger hæklet til at holde mindet om den datter, at hun mistede samtidig hjælpe andre kvinder der beskæftiger sig med sorg.

3 Årsager The Winner Won

Hver af os har opnået nye ting i hækling år, både små og store. Laurinda var vinderen af ​​prisen i år, fordi:

  1. Laurinda vækst har været eksponentiel. Jeg stolthed mig på at kende de fleste af navnene i hæklet samfund på grund af alle den forskning, jeg gør for denne blog, og alligevel, da hun først introduceret sig selv til mig at blive interviewet til den bog, jeg ikke havde hørt om hende endnu. Nu er hendes navn er i alle de hæklede magasiner, på mange blogs og hjemmesider, i min egen bog … hendes navn er ét folk i hækling nu kender på grund af de stormskridt hun gjorde i sit arbejde i år.
  2. Laurinda vækst har også været støt. Hun havde store landvindinger i år, men historien om hendes seneste arbejde viser, at hun ikke er en fly-by-night Crafter, der vil være her i dag og gået i morgen. Hendes datter døde for fem år siden, og hvert år, hun har gjort noget stort i sit håndværk liv for at ære hendes datter hukommelse. Hun sætter mål og opfylder dem og hækling samfund er opmærksom.
  3. Hendes største projekter er bare awesome. Tjek hendes prisbelønnede Mystery Machine afghanske og Rowan Tree Vest. Bare smukke arbejde!
Det påvirkede ikke mit valg for tildeling på nogen måde, men jeg vil gerne give en tak til Laurinda for hendes deltagelse i min bog, Hæklet reddede mit liv, samt for at være en sponsor af de store 12 Days of Hæklet jul, der skydes i gang her på bloggen i morgen.

Hvad er det Hæklet Blog Award?

Ikke sikker på hvad denne pris handler om? Det er en af ​​mine årlige hæklet blogger awards, givet ud på denne blog hver dag i december hvert. Lær alt om det her.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Most Achievements in Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: