2012 Awesome Hæklet Blog Awards: Bedste Blog Project

ved KathrynDecember 4, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Blog

Post image for 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Blog Project

Drumroll venligst … Vinderen af ​​bedste hæklet blog projekt 2012 er:

* Marinke Slump af kreativ Væsen for Weekly Mandala Project *

Bedste Hæklet Blog Project Award

Dagens fantastisk hæklet blogger Prisen er for det bedste hæklet blog projekt 2012. Ved “blog-projekt” Jeg henviser til en form for løbende serie eller type stillinger, en blogger gør konsekvent over en periode, noget læsere kan regne med at holde kommer tilbage til og blive inspireret af.

Om The Winner

Marinke Slump, AKA WinkieFlash, er bloggeren bag En kreativ Being hvor hun skriver om alt ting hækling og lidt om strikning og andre håndværk. Hun er en hæklet mønster designer. En af de ting jeg elsker ved hende er, at hun har en signatur stil, der er let at genkende i form af både hendes hækling arbejde og den måde, som hun præsenterer det (hjælp af unikke skrifttyper, en konsekvent farvepalet, etc.) Find hende på Facebook og Ravelry at se mere af, hvad jeg mener. Hvad jeg tror, ​​hun fortjener virkelig som en 2012 pris for, selv, er hendes Ugentlig Hæklet Mandala Project hvor hver uge, hun viser os hendes inspiration, og derefter deler hæklet mandala hun skabt inspireret af det. Det blev lanceret i oktober, og jeg er forelsket i serien.

3 Årsager The Winner Won

Mange, mange bloggere har gjort forrygende blog projekter i år, herunder CAL'er, ugentlige håndværk skoler, tutorial serie og mere. Jeg plukket Marinke Weekly Mandala projektet, fordi:

  1. Det startede med en stor lancering. Et kreativt væsen gjorde et fantastisk CAL hjælp af smukke overlay hæklet mandala mønster af en Etsy designer. Dette encouarged folk til at købe en stor unikt mønster, at hækle sammen ved hjælp af, hvad der var en ny teknik til mange mennesker, og fik også opmærksomhed for Marinke mandala gør færdigheder. Senere Marinke også gav os sin egen fri hækling mandala mønster. Alt dette hjælper hende med at få kendt som en stor hæklet mandala maker, som giver stor opmærksomhed til sig selv den ugentlige serie.
  2. Det er et unikt projekt. Du virkelig ikke se alt for mange hæklede mandalas. (Jeg ved, fordi jeg havde til at jage svært at gøre mit roundup tidligere i år af hæklet mandala mønstre!) Jeg kan heller ikke tænke på et andet projekt i år, hvor en hæklet designer specifikt delte sin inspiration og hvad hun lavet på det på denne type af simple ugentlig basis.
  3. Hendes arbejde, og billeder til indlæg, er bare smuk. Jeg elsker at se de billeder, som hun vælger for hendes inspiration. Det minder os om, at vi kan få hækling inspiration fra næsten hvor som helst! Jeg elsker at se de klare billeder af hende færdige mandalas. Og jeg elsker virkelig de billeder, hun gør, når hun placerer inspiration side om side med det færdige emne i det samme billede.
Det påvirkede ikke mit valg af vinderen på nogen måde, men jeg vil gerne give en særlig tak til Marinke for at lade mig interviewe hende i år til at omfatte hendes historie i Hæklet reddede mit liv og også for at invitere mig til at være en af ​​hendes første blog sponsorer.

Hvad er det Hæklet Blog Award?

Ikke sikker på hvad denne pris handler om? Det er en af ​​mine årlige hæklet blogger awards, givet ud på denne blog hver dag i december hvert. Lær alt om det her.

pinit fg en rect gray 28 2012 Awesome Crochet Blog Awards: Best Blog Project
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Hvordan jeg Planlæg Weekly Hæklet Mandala. Wink giver os indblik i hendes proces for denne prisvindende projekt. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: