Woman World Omtaler sundhedsmæssige fordele af hækling

ved KathrynNovember 6, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Woman’s World Mentions Health Benefits of Crochet

Oktober 29, 2012 nummer af Woman World kort nævnt den sundhedsmæssige fordele af hækling. Det ophidser mig, fordi det er et emne, der ikke har fået tonsvis af dækning i fortiden, men er helt sikkert bliver mere og mere opmærksomhed for nylig.

Artiklen

Omtalen kommer i en artikel af Jennifer Leonard titlen “Øjeblikkelig Brainboost”. Det handler om, hvordan man “hurtigt supercharge din hjerne, så du er klar til at håndtere enhver opgave”. Det omfatter at give vigtige tips, såsom at bruge salvie ekstrakt til at øge din evne til at fokusere på opgaven ved hånden.

Hæklet Study

Tip #3 i artiklen siger “være mere opmærksom ved at hækle”. Forfatteren uddyber ved at sige, at forsøge enhver ny aktivitet, der får din hjerne går vil gøre dig mere detalje-orienteret i din observans af verden. Forfatteren citerer en undersøgelse medforfatter af Arne May, MD på University of Hamburg, som beviser, at dine iagttagelsesevne er pikeret, når du har haft blot en uge for at praktisere en ny aktivitet.

Et ekstra punkt

Jeg vil gerne påpege, at for de fleste af mine læsere hækling er ikke en ny aktivitet, men det betyder ikke, at denne undersøgelse ikke er relevant for os. Hvad er stor om hækling (en af ​​mange ting, virkelig) er, at der er altid noget nyt at lære med dette håndværk. Du kan lære nye masker, nye teknikker, nye samlemetoder, nye variationer. Jeg har for nylig lært kosteskaft blonder og elskede det. Jeg prøver også at lære at arbejde med en dråbe spindel, hvilket er et håndværk, der supplerer hækling. Så selv om vi måske overveje hækle et håndværk vi allerede dygtige til, vi kan lære noget nyt med det og måske øge vores egen iagttagelsesevne på samme tid.

En yderligere fordel

The Woman World artiklen nævner også, at “tilbringe tid på at gøre en hobby, du elsker sænker din niveauer af angstfremkaldende cortisol og ups din levering af humør-løft serotonin og dopamin”. Det er noget, jeg taler om i Hæklet reddede mit liv fordi det fører til lavere angst, lavere depression og lavere stressniveau, som alle er vigtige, når der beskæftiger sig med stort set enhver kronisk sygdom.

pinit fg en rect gray 28 Womans World Mentions Health Benefits of Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Selvfølgelig er jeg altid interesseret i, hvordan hækling hjælper mennesker med forskellige sundhedsspørgsmål, så jeg finpudset ind på den del af nyhedsartikel hvor jeg lærte [...]

  2. [...] Woman World Omtaler sundhedsmæssige fordele af hækling [...]

Forrige post:

Næste indlæg: