Dengang og nu i hækling (11/4 – 11/10)

ved KathrynNovember 4, 2012 · 3 kommentarer

i For et år siden i hækling

Post image for Then and Now in Crochet (11/4 – 11/10)

2011 i hækling: Sarah Applebaum, Hotel Pelirocco, Pablo Cabahug, garn opbevaring

Hver uge jeg gå tilbage til de samme datoer på hækling concupiscence blog sidste år. Jeg ser på, hvad jeg skrev om så og opdatere dig hvor jeg kan. Det er en måde, at vi alle kan bo på toppen af ​​hæklet nyheder og fejre de ændringer, vores samfund går igennem over tid. Jeg håber du nyder denne uges tilbageblik på 2011 i hækling:

Hæklet Art

crochet1 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg havde lige opdaget hæklet kunsten Sarah Applebaum på grund af Seventeen Evergreen video det var på tidspunktet. Jeg gik videre til profil denne kunstner og virkelig elsker at se hende arbejde. Hun netop pakket op en soloudstilling i Tennessee.

hotel pelirocco crochet Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Hotel Pelirocco åbnede sit hækling og strik rum kaldes Do Knit Forstyr. Dette smukke værelse er indrettet med farverige håndlavede ting. Værelset var designet af hækling kunstner Kate Jenkins, primært kendt for hendes comfort food crochet installations. The room rents for £59.00 per weeknight, a little more on weekends, with breakfast included.

Hæklet Books

52299 2T Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

I reviewed Betty Barnden’s Super Finishing Techniques for crocheters. Inspired by the book I also did a post sharing Barnden’s 10 Smart Tips til at få en stor Færdig hækling produkt. Barnden’s newest book, which came out this summer, er 75 Crocheted Floral Blocks Then and Now in Crochet (11/4  11/10).

Hæklet Nyheder

canal narrowboat crochet Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Den National Waterways Museum honored the history of crochet on canal narrowboats. This was the first time I learned anything about the UK canal narrowboats, let alone the role that crochet played in that history. I recently delved deeper into this topic and did a full post on canal narrowboat hækling. Meget interessant!

crochet hooks 400x149 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Twelve-year-olds in the seventh grade class at a San Jose school were crocheting baby blankets for newborns in need. I always love stories about kids who crochet.

Knots of Love logo 300x269 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Knuder af Kærlighed reached some great milestones. A couple of months ago this organization, which collects chemo caps for donation to cancer patients, sought votes to receive a big grant. To my knowledge the votes aren’t in yet as to who the grant winners were this year.

crocheting 400x267 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

A double hand transplant patient learns to crochet.

Hæklet Fashion

cabahug 4 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Pablo Cabahug created beautiful crochet for 2011 Philippine Fashion Week. I recently named him as one of the top twenty male crochet designers for this work. Cabahug didn’t have his own website at that time but he does now. I en recent interview he named Emanuel Ungaro among his inspirations.

Hæklet Citater

Here were some of the smart things people said about crochet:

“For thousands of years, the art and craft of natural dyeing has connected our creative urges with the inner workings of the natural world. As humans dyed fibers and then turned them into textiles and a range of other useful everyday objects, they transferred color from the plant and mineral kingdoms into human material culture. The dye processes that have evolved through the centuries are an outcome of both human error and conscious creation.”Rebecca Burgess

“The lion’s share of my handiwork is cheerfully ugly, the natural conclusion of higher gauges, a bird-like level of concentration and all that aforementioned use of color. If a project goes as planned, it’s so delightfully unattractive that I’m pleased and repulsed in equal measure!" – Jenny C. of Knitpicks

“I have friends with varying attitudes about skill levels. Den ene ting, de alle er enige om er, at hvis et projekt er tiltalende nok, de vil lære de nødvendige færdigheder til at gøre det. Denne holdning slynger dem fremad, åbner op for nye perspektiver i hækling, giver dem mulighed for at forsøge og beherske de fleste hækling masker og teknikker uden megen frygt. Og, frygt, after all is what prevents most of us from moving forward with our skills.”JD from CraftGossip

“My fear is that there are new baby crocheters who will gravitate toward free patterns while they learn their skill, and then give up because things don’t work out. Maybe they crochet tightly and the fingerless gloves that should fit everyone end up fitting baby dolls only. Måske er de stadig temmelig løs og den hat vil passe to hoveder. Og måske de give op og gå væk. Det gør mig ked af det. Så venligst, tage et par minutter, hvis du skriver et mønster og markere, hvad din måler er. " – Tracie Barrett

"Forbedre udseendet af din færdige hæklet ved at blokere eller trykke, at udjævne ujævne sting og "sæt" formen. Brug blokere for: garner mærket "ikke trykke på" (såsom syntetiske og teksturerede garn), dristigt tekstureret sting, og projekter, herunder flere forskellige garner. Brug presse på for: garner mærket med en anbefalet strygning temperatur (normalt naturlige fibre, såsom uld eller bomuld)." – Betty Barnden

Hækl på Etsy

crochet ribbon necklace 400x331 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg kunne lide en hæklet erklæring halskæde fra Etsy s FizzCrochet. Jeg fortsætter med at lide, hvad denne butik har at byde på hækling, herunder bånd halskæde vist her.

thanksgiving crochet wreath 400x486 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg sammensætte en Etsy treasury fremhævning Thanksgiving hæklede poster. Dette år jeg kærlig faldet hæklet krans fra AliceRemembers.

Garn

yarn rack Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg gjorde en Roundup billeder af hvordan folk organiserer deres garn stash. Jeg elsker at se andre folks kreative rum. Mit seneste eksempel på dette var mit indlæg om 5 Crafters’ hjems Jeg ville elske at have et tilbagetog på.

Hvad jeg var op til

CIMG0020 500x376 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg hæklede min Mac til en laptop hyggelig ved hjælp af to tråde af blå garn holdt sammen i det meste af design. Det gjorde det tyk som skabte stor dæmpning for en bærbar computer.

Jeg arbejdede på Swaddle, hæklet kunstprojekt, som jeg opgav og derefter begyndte på en mindre skala igen for nylig.

Jeg har oprettet et diasshow video af mine hæklede capelets. Desværre jeg ikke rigtig fortsætte med video arbejde. Det er noget, jeg virkelig ønsker at forbedre i, men kan ikke synes at fokusere på. Måske jeg nødt til at tage en klasse til at kanalisere min energi mere specifikt som jeg lærer.

hookedtogether2 500x84 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg udforske blogroll links i forskellige blogs for min Hægtes sammen Project. Jeg kiggede på de blogs forbundet af broen og Beyond, et site for velgørenhed hæklede donationer. Jeg gav en donation af et par hæklede elementer til denne gruppe tidligere i år og fortsætter med at følge med den blog for at se, hvad andre mennesker donerer.

crochet inspiration 300x213 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg delte min liste over 625 ting at inspirere dine hækling.

Denne dag i hækling History

vintage crochet hats 400x334 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)

Jeg kiggede op på denne dato i hæklet historie og fandt, at i 1941 de hotteste modebutikker solgte hæklede hatte. I bunkeren formede hat med en lang kvast var den mest populære high-fashion hat af dagen.

Gik du glip af nogen af ​​disse stillinger sidste år? Du kan besøge originalerne hjælp af linkene i hele dette indlæg.

pinit fg en rect gray 28 Then and Now in Crochet (11/4  11/10)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Naomi Alice
Naomi Alice

Tak så meget for at inddrage min Autumn Hæklet Wreath!! Sidst jeg fik et par seere fra dit websted, og jeg var nødt til at finde ud af hvordan.. Jeg tror, ​​det er på grund af dette indlæg. Tak så meget!!!! Det er ikke let at sælge på Etsy, så jeg virkelig sætter pris på det!!

Jeg har fået et par nye kranse kommer dette efterår og andre nye elementer kommer så godt, der ikke elsker Fall tid??? :)

Bedste

Naomi :)

www.AliceRemembers.etsy.com

Forrige post:

Næste indlæg: