Æren af ​​at blive sammenlignet med CLF

ved KathrynNovember 16, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet concupiscence Info

Post image for The Honor of Being Compared to CLF

Et par uger siden Aberrant Hæklet gjorde en dejlig blog post med et råb ud til flere hæklede blogs, herunder mine. Hun havde nogle virkelig generøse ting at sige, herunder sammenligne mig at hækle Liberation Front, som var en virkelig særlig omtale for mig.

Afvigende Hæklet Hæklet concupiscence på

crochet concupiscence logo 300x131 The Honor of Being Compared to CLF

Fra posten:

“Kathryn skriver udførligt om den nyeste happenings i hækling. Så hvis du anser dig selv en seriøs fan af hækling, og du endnu ikke er på hendes abonnenter liste, eller efter hende på Twitter, godt så skal du være. Hun vil få dig i kontakt med flere crocheters og hækling relaterede nyheder end nogen anden one stop shop udenfor Den Hæklet Liberation Front. Og y'all kender min kærlighed til CLF, så tjek Kathryn blog ud!”

Æren af ​​at blive sammenlignet med CLF

Jeg rørt, ikke bare fordi Afvigende hækling sammenlignet mig til en person, hun elsker, men fordi det er en blog, som jeg elsker rigtig så godt. Da jeg først begyndte at blogge om hækling, mindre end to år siden, Der var en håndfuld steder, at jeg holdt op som modeller. Jeg ønskede ikke at være ligesom dem, Jeg følte bare inspireret af dem, and CLF was definitely one of those blogs.

Crochet Liberation Front is a blog that celebrates crochet and celebrates the crochet community. While my content is different from what Laurie shares, I have always wanted to be a blog that also gets known for playing a small role in helping to strengthen the crochet community by sharing and supporting the amazing work that other crocheters are doing.

Here are some of the other things that I like about Laurie’s blog:

  • She’s not afraid to shy away from tough topics.
  • She’s also not afraid to be silly sometimes.
  • She uses her own skills to provide information that helps her readers.
  • She generally keeps a positive attitude that is all about the good ways we can help each other out this community.
  • Laurie truly is a fearless leader!
Laurie’s been running the CLF blog a lot longer than I’ve been running Crochet Concupiscence. Faktisk, it’s currently inversion 3.0″. Plus she’s launched social networking site Hookey for crocheters. When I first started crochet blogging I was a little bit intimidated to get in touch with Laurie because she seemed like such a strong voice in this community. I’ve since gotten to know her a little bit and while I continue to find her amazing I don’t find her at all intimidating; she’s a personable laidback woman. It’s really special to be getting a celebratory mention of my blog in the same breath as hers. So thanks to Abberant Crochet for the mention and thanks to CLF for being an inspiration!

Who are your role models for your blog or your crochet work?

pinit fg en rect gray 28 The Honor of Being Compared to CLF
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

That is definitely an honor! I definitely think you are doing something comparable for the crochet community.

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Marilyn Murphy, publisher of Interweave Crochet (etc.). was the first person to take an interest in my work-way back in the 80's when she was the owner of The Weaving Workshop in Chicago. She asked me to do a little show in the shop-which was my 1st. I'm sure she doesn't even remember me after all these years but she is my HERO.

I always think of her and the amazing yarns and world class classes she offered when I need inspiration.

Forrige post:

Næste indlæg: