Tak for at hjælpe en Læser Find den rigtige mønster

ved KathrynNovember 5, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Mønstre

Post image for Thanks For Helping a Reader Find the Right Pattern

Jeg har for nylig modtaget en mail fra en læser, der søgte noget hjælp til at finde en hæklet mønster. Jeg spurgte dig, mine forrygende læsere og venner i hæklet samfund, hvis du kunne hjælpe, og der var en øjeblikkelig reaktion. Jeg ønskede at dele denne historie med dig!

Det spørgsmål

Så hvad skete der først var, at en læser ved navn Dolly brugte kontakt side af denne blog til at stille mig et spørgsmål:

“Hej, Jeg har været på udkig efter 3 dage online efter et mønster, jeg plejede at gøre med min mor. Det er en rund hæklet pude du gøre med nogle kæde arbejde, og når du er færdig du bruge din finger og slip hver kæde sammen og forbinde i centrum. Det trækker den øverste farve i den næste. Mine erindringer er ikke så stor på trappen. Enhver hjælp?”

Det råb om hjælp

Jeg havde absolut ingen idé om, hvad det mønster var, at Crafter ledte efter baseret på disse oplysninger. Men jeg vidste, at nogle af mine andre læsere og online hækle venner bare kunne kende svaret. Jeg dukkede til Facebook og spurgte der og fik nogle store svar meget hurtigt:

crochet pillow pattern Thanks For Helping a Reader Find the Right Pattern

Foreslået Mønster

crochet pillow 400x300 Thanks For Helping a Reader Find the Right Pattern

I mellemtiden, Dolly havde skrevet til mig igen at tilføje nogle billeder (den ene lige over denne tekst og den ene i toppen af ​​dette indlæg) til at hjælpe os med at finde mønstret. Baseret på, hvad der var blevet foreslået på Facebook og hvad jeg så i disse billeder foreslog jeg, at måske mønstret, eller noget tæt på det samme mønster, var Kalejdoskop hot pads mønster af Cylinda Mathews, som var en Hæklet Memories mønster, der nu er tilgængelig gratis via Ravelry. Her er et billede af en af ​​de varme puder fra ved Haakpoes på Ravelry:

crochet hot pad 400x390 Thanks For Helping a Reader Find the Right Pattern

Det element, Got Hæklede

crochet pattern Thanks For Helping a Reader Find the Right Pattern

Dolly enige om, at dette mønster ville hjælpe hende. Hun forklarede, at hun har fire forskellige venner, der ønsker hende til at lære dem at hækle, men at hun først har brug for at lære sig selv at læse hækling mønstre bedre, fordi hun lært af sin mor og bedstemor, som ikke bruge mønstre for deres arbejde. Hun sendte mig nogle billeder, da hun afsluttede sin første gå på det, siger, “Det er ikke perfekt, og jeg var nødt til at fortryde nogle rækker her og der, men det var sjovt at lave. Jeg elsker design. Jeg er så træt af at gøre bedstemor firkanter og har brug for at prøve nye ting.” Jeg er så glad for, at du var alle om at hjælpe hende med at!

Jeg synes det er fantastisk, hvor meget folk i denne hæklet samfund hjælpe hinanden. Vi støtter hinanden på måder, både store og små. Det er vidunderligt, og jeg føler altid henrykt for at være i midten af ​​denne store gruppe af kreative mennesker, der altid vokser og styrke.

pinit fg en rect gray 28 Thanks For Helping a Reader Find the Right Pattern
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Margaret
Margaret

This is the pattern I wanted but now its not available on Ravelry!!

Forrige post:

Næste indlæg: