Tag en Meditativ Moment for at se denne hækling video

ved KathrynNovember 9, 2012 · 1 kommentar

i Yarnbombing

Den 15 minute video below shows a group of yarnbombers crocheting (og gøre en lille smule af strikning) and then participating in a yarnbombing project. Af en eller anden grund, I found this video compelling. I especially enjoyed the first two minutes of the video, which is entirely close-ups of hooks and needles moving through yarn. I think it’s because I found it really meditative to just stop everything for two minutes and watch this motion.

I did fine my mind wandering as I watched, but in a lovely reflective way. I would wonder what the person was making. I would wonder what type of yarn I was looking at. I would notice the difference in hand motions between crochet and knitting, between crochet hooks held different ways. Then I’d immerse myself back into the video again, listening to the music, watching the needlework.

Jeg synes det er vigtigt at tage en lille smule af nedetid hver dag til bare at gøre noget afslappende, fokuseret og smuk. Det er derfor, jeg deler videoen med dig – i håb om, at du i det mindste tage de første to minutter til at se, sidde ned og gøre ingenting undtagen BE.

pinit fg en rect gray 28 Take a Meditative Moment to Watch This Crochet Video
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: