Style Indlæg: Hæklet Poncho som Stropløs Top

ved KathrynNovember 2, 2012 · 5 kommentarer

i 365 Måder at Wear Hæklet

Post image for Style Post: Crochet Poncho as Strapless Top

Jeg har for nylig skrev om min 365 projekt, et projekt, jeg havde afbrudt hvor jeg havde planlagt at fotografere mig selv iført forskellige hæklede stilarter hver dag i dette år. Jeg stoppede projektet af flere grunde, og når jeg gjorde jeg virkelig ikke tror nogen bemærket. Jeg blev glædeligt overrasket over at finde flere kommentarer til, at de seneste indlæg lade mig vide, at folk gjorde savner de hæklet stil indlæg, de ville bare antaget – for det meste korrekt – at jeg har ændret min udstationering tidsplan og kunne ikke holde op den daglige projekt.

Jeg er så glad for at vide, at folk er interesseret i at se, hvordan jeg style min hæklet tøj og tilbehør. Jeg tror, ​​at hækling kan bæres på mange forskellige måder. Jeg synes det er sjovt at lege med vores tøj. Jeg vil gerne forsøge at få mest muligt ud af forskellige stykker ved at bære dem på forskellige måder. Og jeg håber, der viser folk, hvordan jeg gør det tilskynder dem til at være legesyg iført deres egne hæklede poster, også.

Så, Jeg vil faktisk være at bringe tilbage en revideret udgave af 365 Projektet starter i 2013. På det tidspunkt vil jeg gøre hver uge “hvad jeg havde” indlæg viser nogen hækling, som jeg havde i løbet af ugen. Denne måde jeg kan udfordre mig selv til at bære nye ting og fotografere dem for dig, men jeg behøver ikke at forpligte sig til at gøre det dagligt. Det er nemmere at skrive en stilling end syv hver uge for sikker! Så jeg er begejstret for at. Jeg ville starte det nu, bortset fra at mit kamera faktisk bare brød og måtte sendes ud for Nikon at reparere det, og jeg har ingen idé om, hvor lang tid, der vil tage. Og jeg har fået en julegave giveaway projekt planlagt til næste måned, så jeg ønsker ikke at starte denne, så. Så det vil være en 2013 projekt.

crochet poncho1 Style Post: Crochet Poncho as Strapless Top

Da jeg havde denne hæklet poncho tidligere sidste år

Men i mellemtiden, Jeg tænkte jeg ville lejlighedsvis fortælle, hvordan jeg bærer hækling. I dette tilfælde, du er faktisk at se en poncho, der var en del af 365 projekt. Jeg har ikke gøre dette til en; det var en genbrugsforretning finde. Den første gang, jeg havde det på denne blog, jeg havde det i traditionel poncho stil. Jeg havde blandede følelser omkring det. Jeg synes det er et smukt stykke, men det er lavet med virkelig pladskrævende garn og er ikke lavet til at drapere rigtig godt, så jeg følte slags fyldigt og firkantede bære det. Jeg ønskede at forsøge at reducere den følelse og få en mere sexet udseende ud af ponchoen. Så her er hvad jeg gjorde …

Halsen del af ponchoen var lige stor nok for mig at trække det ned over mine skuldre og gøre det til en stropløs top. Selvfølgelig, Jeg var iført en tank top under det, da det er en se-gennem stykke hækling. Jeg gik med en matchig tank top, så stropperne ikke ville se for mærkeligt (hvilket ville have været mere vellykket havde jeg båret en stropløs bh – oops). Jeg ville prøve at bære det som en kjole med strømpebukser, men det var alt for kort til at. Jeg prøvede det med et par nederdele og det ikke ser ret, men jeg ramt på noget, når jeg parret hæklet top med skinny jeans. Det eneste problem var det så alt for barsel, så jeg fastspændt det højt op. Jeg har tilføjet chunky sorte hæle, selvom du ikke rigtig kan se dem her … formålet var for det meste at aflang mine ben. Jeg var tilfreds med resultaterne.

crochet poncho 400x282 Style Post: Crochet Poncho as Strapless Top

Det gode var, at jeg var i stand til at bære poncho som dette for det meste af dagen, da det var temmelig varmt her i San Francisco. Når det fik kølige natten, Jeg kunne unbelt det, og træk den op igen til det er poncho stil, dækker mine arme og holder mig varmere. Dobbelt told – dejlig!

 

pinit fg en rect gray 28 Style Post: Crochet Poncho as Strapless Top
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Style forslag: Bær en Hækl Poncho som en stropløs top [...]

Forrige post:

Næste indlæg: