Særlig tak til min november Supporters

ved KathrynNovember 30, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Blog Sponsorer

Post image for Special Thanks for my November Supporters

Hvis du støtter Hæklet concupiscence / Hæklet reddede mit liv så jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at støtte dig tilbage. I mine lørdag link kærlighed stillinger hver uge jeg deler “særlig tak” til alle, der har nævnt mig på deres websteder. Jeg har besluttet, jeg ønsker at starte afrunding disse links op i slutningen af ​​hver måned, fordi jeg virkelig sætter pris på alt det du gør for mig.

Så her er de, de vidunderlige mennesker, der støttede mit arbejde i november. Tak!

Disse Folks Udvalgte min skrivning

Disse Ones Anmeldt My Book

Disse Folk Anbefales Min blog

Og jeg var også forbundet af

pinit fg en rect gray 28 Special Thanks for my November Supporters
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: