Professionel Skier crochets Varer til sponsorer i bestræbelserne på at hæve $20,000

ved KathrynNovember 13, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Professional Skier Crochets Items For Sponsors In Effort to Raise $20,000

Professionel skiløber Larisa Yurkiw nødt til at øge $20,000 at dække hendes landsholdstrøjer gebyrer for den kommende 2012-2013 ski sæson. Hun er medlem af en fundraising program, der hjælper øge bevidstheden om dette behov blandt potentielle sponsorer, der ønsker at støtte canadiske atleter i bytte for personlige gaver. En af de gaver Yurkiw tilbyder, er hendes egne hånd-hæklet toques.

Hvem er Larisa Yurkiw?

Larisa Yurkiw er en 24-årig medlem af det nationale alpine ski hold i Canada. Hun sluttede sig til landsholdet i 2005. I 2009 Hun blev udnævnt til den hurtigste kvindelige ski racer i verden. Hun var alle indstillet til at repræsentere Canada ved OL året efter, men så havde hun en skade, der sidelinjen hende, og hun er bare at komme tilbage ind i nationale konkurrencer med et mål om at komme til 2014 Russiske OL. Yurkiw er blevet betaler omkring $10000 årligt i gebyrer, men i år er beløbet næsten fordoblet, og hun håber på at sikre sponsorering at dække disse omkostninger.

Hvad er dette Fundraising Thing?

Yurkiw deltager i et program, der giver visse canadiske atleter til at få 60 dage fundraising eksponering. Programmet, kaldet Pursu.it, er en ny form for crowdsourced finansiering (ligesom Kickstarter) for atleter. Hjemmesiden forklarer, “Pursu.it er en platform helliget mikro finansiering for canadiske atleter. Det er et køretøj, der tilbyder den verden af ​​fans og tilhængere en personlig forbindelse til vores canadiske atleter på deres vej til succes.”

Ligesom med Kickstarter, de mennesker, der beder om penge tilbyder forskellige belønninger og incitamenter for forskellige niveauer af økonomisk støtte. Jo mere du donerer, jo bedre din præmie. Tanken er, at atleterne til at gøre præmierne så personligt som muligt, fordi deres fans naturligvis ønsker at forbinde med dem på det personlige plan. Så for eksempel hvis du donere $50 hun vil skrive dit navn i hendes skidragter og du kan “flyve ned ad bjerget” med hende på den måde. For $1000 hun vil gøre et Skype-opkald med dig og for $5000 hun vil personligt hænge ud med dig.

Den hækling

Larisa tilbyder også hæklede hatte som en af ​​hendes incitamenter. Hun crochets sine egne toques at bære på pisterne, normalt kun gør dem, når hun føler ligesom hun har brug for en ny farve til at bære. Men, hun besluttede hun vil gave dem til mennesker, der giver hendes donationer af $250 eller derover. Hendes fundraising periode løber gennem slutningen af ​​måneden, så hvis du ønsker at hjælpe, du kan pop over til Pursu.it og give en donation.

pinit fg en rect gray 28 Professional Skier Crochets Items For Sponsors In Effort to Raise $20,000
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: