Hækle Gennem kronisk træthed (Debbies Story)

ved KathrynNovember 7, 2012 · 7 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbie’s Story)

En af de ting, som jeg har været opmuntrende crocheters at gøre, er at dele deres helbred + hæklede historier med andre. Det er så vigtigt for mig at give et sikkert rum, hvor folk kan føle sig tryg ved at dele disse historier, så jeg er glad, når en læser indvilliger i at fortælle deres historie her på min blog. I dag har vi Debbie historie.

bear 400x533 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Debbies Story

Med hendes egne ord, Debbie forklarer:

“Jeg har hæklet og slukkes gennem ud af mit liv. (Jeg er nu 46). Sidste 
 år havde jeg et pludseligt tab af jern; (Jeg havde ingen jern i mit blod). På grund 
 denne, Jeg nu lider af kronisk træthed fra chok til min 
-system. I det forløbne år, Jeg har følt totalt udmattet 
 kontinuerligt og trangen til at sove hele tiden er meget stærk.

Heldigvis, min hækle giver mig noget at fokusere på, og når jeg 
 føler behov for at sove, Jeg tager min krog og uld og slukker jeg går. Jeg skubber 
 mig selv til at gøre en anden en halv time, anden time … indtil en dag har 
 gået, at jeg ikke har sovet væk.

Jeg er helt eklektisk i, hvad jeg gør … fra afrikanske dukker til børnehjem i Kwazi-Zulu til Snatchels for voksne 
 butikker … og alle ting i mellem. Jeg må sige, jeg er nu besat med 
 hækle og jeg er meget taknemmelig for, at min bedstemor lærte mig som et lille barn 
 … ellers tror jeg måske jeg bare ender sover mit liv væk.”

geisha Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Fun Fact: Debbies søn mødte Lady Gaga og gav hende en af ​​Debbies Snatchels!

banana 400x236 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Debbie nævnes, at hendes søster har lignende medicinske spørgsmål, og er også en ivrig crocheter.

Hæklet for kronisk træthed

Kronisk træthed er en tilstand på egen hånd, og det kan også være et symptom på mange andre forskellige sundhedsmæssige forhold. Jeg har kæmpet med træthed mig i forhold til anæmi (Jeg vil nu tage jern-piller) og det er også en komplikation af depression, så jeg har behandlet det på den måde så godt. Jeg ved fra min egen erfaring, at det er enormt frustrerende, fordi du virkelig ønsker at gøre en række forskellige ting, men din krop flad ud, vil ikke lade dig, fordi det er bare alt for træt.

crochet chicken 400x261 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Jeg tror, ​​at hækling kan være en stor håndværk for folk der beskæftiger sig med kronisk træthed. Det er en lav-energi håndværk, så du kan gøre det selv, når din krop er modstand og bare ønsker at hvile. Hæklet er noget, du nemt kan sætte ned i midten af ​​arbejdet (i modsætning til at sige træbearbejdning eller bygge modelbiler hvor trinene kræver ofte opfølgning igennem, før limen tørrer, for eksempel). Hæklet er noget du kan endda gøre, som Debbie har sagt, i sengen. Undertiden med kronisk træthed, du har brug for at hvile og i seng, men du behøver faktisk ikke behøver at sove.

crochet tea pot cozy 400x304 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)

Og selvfølgelig, selvom det er en forholdsvis simpel håndværk, der ikke kræver en masse energi, du kan være uhyre produktiv. Du kan hækle en stor post over tid eller hækle mange små elementer. Du kan donere disse poster, ligesom de afrikanske dukker, Debbie gør for børnehjem. Du kan lave poster som gaver til folk i dit liv, herunder dem, der kan afhente slap omkring huset i løbet af din nedetid. Du kan lave ting til dig selv som en form for selv-kærlighed. Det lyder som en lille ting, men som nogen af ​​os, der har hæklet igennem en sygdom ved, at det kan være en enormt kraftfuld ting.

Del din historie

Har du et spørgsmål om sundhed? Har du hækle? Ønsker du at dele din historie her på bloggen? Læs mere her.

Bemærk: Alle hækling arbejde vist her blev udført af Debbie.

pinit fg en rect gray 28 Crocheting Through Chronic Fatigue (Debbies Story)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
sallybluestar
sallybluestar

tak til deling - Jeg er også 46 og lider af kronisk træthed efter fåresyge og hækling at holde sig vågen - fantastiske fordele !!

AnnMurphy
AnnMurphy

Fantastisk historie. Og jeg elsker kylling! Hvor fandt du mønsteret? Hæklet holder mig fokuseret på livet, så jeg kan styre mit liv her i Egypten. Jeg har altid været en strikker og først for nylig lært at hækle, men jeg elsker det. Det holder mine kreative penge åbent i en kultur, hvor det ikke eksisterer!

AnnMurphy
AnnMurphy

@AnnMurphy Hej Debbie, lige fået dette. Det var i min spam!!! Mange tak. Jeg vil tjekke det ud. Jeg har en tendens til at rode med mønstre for!!!

Trackbacks

  1. [...] såvel som et symptom på andre sygdomme. Jeg har skrevet om dette før, herunder når jeg delte Debbies Story. Men jeg ønskede at henvise dig til en anden relateret historie i dag, samt at gentage, hvorfor det er, at [...]

Forrige post:

Næste indlæg: