Hækl 3 Ohio fængsler

ved KathrynNovember 13, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet for en sag

Post image for Crochet in 3 of Ohio’s Prisons

Et af de emner, som jeg dækker på denne blog, der får en masse interesse fra folk er emnet for hæklede programmer i fængsel. Fængsler hele nationen har programmer, der underviser indsatte at hækle og derefter få dem at skabe produkter til donation, give dem konstruktiv brug af deres tid samt et middel til at give tilbage til deres lokalsamfund. Disse programmer er tilgængelige i fængslerne i forskellige sikringsniveauer og i fængsler for mænd, kvinder og unge.

Jeg troede, jeg ville udforske krog i fængsler i en tilstand til at vise de mange forskellige programmer, der eksisterer. Jeg valgte staten Ohio. One of the most interesting things I learned is that these programs aren’t new; I found a report dating back to 1994 about inmates crocheting behind bars as a way to learn new skills, reduce recidivism and volunteer in the community.

Here are three of the Ohio prison crochet programs I found:

Marysville Women Crochet Plastic Bag Mats for Homeless

The reason that I chose to focus on the state of Ohio was actually because I’d been meaning to share for awhile that there is a program there where female inmates can crochet plastic bags into mats for the homeless. I think this is great for so many reasons:

  • Plastic bags should be recycled since it’s bad for the earth when they aren’t. This is a great eco-friendly project.
  • Prison programmer har ofte problemer med at få garn donationer, men det er helt sikkert ikke så svært at få donationer af plastposer til hækling!
  • Plastikpose måtter til de hjemløse er i øjeblikket en populær projekt. Dette er en overkommelig, smart måde at hjælpe de hjemløse i en meget håndgribelig måde.
  • Mange kvinder i fængsel har personlige erfaringer med hjemløshed, så de hjælper med en sag, som de er bekendt med.
  • Det tilbyder alle de fordele af enhver fængsel hæklet program i form af en produktiv aktivitet for de indsatte.

Ca. en halv snes kvinder i Marysville fængsel, er en del af programmet til at hækle disse måtter. Det tager mere end 600 poser til at gøre en mat, så det er absolut ikke let arbejde. (Jeg har hæklet et par poser før og hækle med Plarn er hård!) The mats are distributed to the homeless through a church organization that has requested as many as 200 mats per year so the women are definitely keeping busy with this program! This crochet program is part of a larger program that encourages volunteering of all kinds to help inmates re-integrate into society.

Marysville is actually one of several prisons that are working on the plarn sleeping mat project.

Lebanon’s Real Men Crochet Program

Lebanon Correctional Institution started a program in March 2008 kaldet Real Men Crochet Program. Inmates learn how to crochet using donated yarn and hooks. They are then given the opportunity to create items for donation to a variety of different local non-profit groups.

The prison’s website says: “Indsatte har gjort attraktive tørklæder og hatte til den lokale hjemløse husly. Mændene har også gjort smukke afghanere, der blev doneret til Veterans Administration (VA) Hospital i Dayton,Ohio. Desuden, indsatte er begyndt at hækle trøjer til Guide Indlæg for Kids. Disse trøjer vil blive sendt i udlandet og i hele USA. ”

Der er omkring tyve mænd, der deltager i dette program på Libanon. Fængslet har indsatte i forskellige sikringsniveauer, men dem i programmet arbejder hen imod at reintegrere i samfundet efter deres løsladelse.

Grafton Multi-Crafting Program

Mændene på Grafton Correctional Institution også hækling emner til donation, men de gør mere end bare hæklet. Dette program giver også mænd til at strikke, sy og quilt. Ifølge en flyer for det program, der blev vist sammen med nogle dyner (and which I saw on the Glady’s Gab blog) the men in the program work on their crafts about five hours per day. This means that not only are they creating a lot of items for good causes (the homeless, victims of tragedies like fires and hurricanes, børn i nød) but also that they are developing the good habits of a strong daily work ethic.

pinit fg en rect gray 28 Crochet in 3 of Ohios Prisons
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. […] om en indsat, der forsætligt slugt en hæklenål. However I was glad to know that the prison crochet program would not be canceled. “Mens det blev suspenderet for et par dage, Rush said inmates are […]

Forrige post:

Næste indlæg: