Hæklede helbreder Fordi det får du ud af dit hoved

ved KathrynNovember 30, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet Heals Because It Gets You Out of Your Head

Der er mange sundhedsmæssige fordele af hækling at jeg har talt om her på bloggen, og selvfølgelig i min bog, Hæklet reddede mit liv. Det heler så meget mange grunde. Men i dag vil jeg fremhæve en vigtig årsag: fokus på håndværk i dine hænder får dig ud af dit eget hoved!

Bryde den Rumination

Når du har at gøre med næsten enhver kronisk sygdom, psykisk eller fysisk, du løber risikoen for at få dit sind får det bedste ud af dig. De konstante bekymringer og frygt for, hvad der vil ske næste, de endeløse tanker om, hvordan man ikke gør nok lige nu, den negative selv-snak … det hele kommer op og bunker flere problemer på toppen af ​​hvad sundhedsproblem er årsag til problemer i første omgang. Jeg ved af erfaring, at dette er en forfærdelig del af depression og kan forstå, hvordan det er et problem i andre sygdomme samt. Hvis du kan bryde den onde cirkel af drøvtygning, så kan du reducere det mindste nogle af de psykologiske smerte, du kan være erfaring. Hæklet er med til at bryde den onde cirkel af drøvtygning ved at få dig ud af dit hoved til at fokusere på de masker ved hånden.

Hvorfor virker det

I min erfaring, nogle af årsagerne til, at hækling er med til at bryde den negative cyklus af drøvtygning omfatte:

  • Optællingen af ​​masker giver et fokus på sindet, der er ikke på ord-baserede tanker.
  • Det håndgribelige aktivitet for at flytte garn og krog henleder opmærksomheden på den umiddelbare virkning af, hvad der sker i hænderne.
  • Den beroligende lempelse af håndværk hjælper bremse hjernens hastige tankeproces.
  • Hæklet kan hjælpe med mindfulness og den handling at være i nuet i stedet for i hovedet.

Hands On Aktiviteter Hjælp

Det er ikke bare hæklet, der kan gøre dette for dig. Blogger Cynthia Curry noter:

“Når jeg begyndte at tale om hækling på min ugentlige radio-slot, folk begyndte at kalde på at fortælle mig, hvordan deres fotografering klasse, træ arbejder og træ skulptur klasser og endda bilpleje hjalp dem med at komme ud af deres eget hoved og koncentrere deres opmærksomhed på noget uden for sig selv.”

Og ja, Jeg har haft flere mennesker, der læser min bog siger, at selv om de ikke hækle de høster lignende ydelser til det, jeg har beskrevet fra andre hænder på aktiviteter. Ved at tage dig selv uden for dit hoved og gøre noget fysisk, men ikke anstrengende, med dine hænder, du er i stand til at give din hjerne med nogle vejrtrækning værelse og denne vejrtrækning rum fører til helbredelse.

De-Stress til ferierne

Jeg nævner dette nu, specielt fordi selv folk uden nogen form for psykiske problemer føler en masse stress, angst og andre negative følelser under rush i feriesæsonen. Husk, at hands-on crafting kan hjælpe med at bringe dig tilbage til en tilstand af fred og planlægge det tidspunkt for dig selv som helligdage tilgang!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Heals Because It Gets You Out of Your Head
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: