Ved Hand Magazine og The Hæklet Revolution Products

ved KathrynNovember 9, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

Post image for By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products

Jeg nævnte i forbifarten i en nylig link kærlighed Roundup, at By Hand magazine havde medtaget en artikel i minen i deres debut emne. Dette er en stor nyt magasin, selv, så jeg ønskede at sørge for at fortælle dig en lille smule mere om det.

By Hand Magazine

Ved Hand Magazine er et helt nyt magasin, lanceret takket være crowdsourced finansiering, fejrer hvert eneste aspekt af en håndlavet livsform. Det er en trykte magasin, der også er tilgængelig i digitalt format. I åbningen nummers brevet editoren taler om magi at være i stand til at gøre noget ud af ingenting, Magien vi oplever, når vi vælger at gøre tingene i hånden i stedet for at købe færdige produkter. Bladet indeholder artikler og tutorials til alle typer af kunsthåndværk, madlavning, havearbejde, DIY bygning og mere. Jeg var virkelig beæret over, at de omfattede min artikel om de sundhedsmæssige fordele ved crafting i deres debut emne, da dette er noget, jeg virkelig stolt over at være en del af. Ved Hand Magazine er et kvartalsmagasin; Det næste spørgsmål er sat til foråret 2013.

Ved Hand T-shirts og plakater

Ud over magasinet, By Hand har skabt nogle sjove limited edition T-shirts og plakater for folk, der ønsker at forkynde for verden, at de er en del af håndlavede revolution. Selvfølgelig, det er hæklet, vi er interesseret i her:

crochet revolution 400x470 By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products

Men de har andre designs samt, nogen af ​​dem er tilgængelig som en fuld størrelse plakat eller som en T-shirt:

handcrafted By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products

Hvorfor har du valgt at deltage i den håndlavede livsstil?

pinit fg en rect gray 28 By Hand Magazine and The Crochet Revolution Products
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: