Blind kvinde crochets 40 Mile Garn Chain i World Record Attempt

ved KathrynNovember 16, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Blind Woman Crochets 40 Mile Yarn Chain in World Record Attempt

En nylig nyhedsartikel om en kvinde, der forsøger at bryde en verdensrekord laver side spring fangede min opmærksomhed, fordi hun tidligere forsøgte at bryde verden hæklet rekord for den længste kæde. Jeg var nødt til at lære mere om hende!

Patricia Belcher, Stræber efter at en World Record

patricia belcher crochet Blind Woman Crochets 40 Mile Yarn Chain in World Record Attempt

Nyheden artikel, at jeg læste forklarede, at Patricia Belcher er en kvinde, der har været blind siden fødslen, men har været super fast besluttet på ikke at lade det holde hende tilbage i livet. Hun er engageret i en række dristige livserfaringer fra faldskærmsudspring til frivilligt arbejde som en fredskorps arbejdstager. Men noget har hun ikke færdig endnu, og virkelig ønsker at, er hendes navn i Guiness Book of World Records.

Hun er i øjeblikket i håb om at nå dette mål ved at slå den eksisterende verdensrekord for de fleste bivirkninger spring afsluttet på et minut. Forhåbentlig tredje gang er charmen for hende, da hun har forsøgt to andre optegnelser og ikke lykkedes. Hun faktisk prøvet i to årtier at træne til at slå hoppe reb rekord og endelig indrømmede, at hun bare ikke kommer til at vinde, at man.

crochet yarn ball 400x191 Blind Woman Crochets 40 Mile Yarn Chain in World Record Attempt

Det var efter, at da hun besluttede at forsøge at hækle verdens længste kæde. Hun havde held til at hækle en 40 mile lange kæde, som hun har pakket op nu i en stor kæmpe dekorativ garn bold, der er en hyldest til hendes indsats på trods af, at hun ikke slå rekorden. Jeg er så nysgerrig efter at vide, hvad hun kan ende med at gøre med at kæmpe kugle af hæklede garn dag!

Belcher er temmelig sikker på, at hun slog Guinness World Record for side hopper for nylig, men er nødt til at vente med at høre det officielle ord fra dommerne. hvis ja, Hun håber, at det vil tjene som inspiration for andre mennesker – med eller uden handicap – til altid at stræbe efter at nå dine mål og presse dig selv. Jeg elsker dette, fordi hendes historie viser, hvordan du kan starte forfra igen og igen og stadig få et eller andet sted, selvom det ikke synes som om du lykkes ved første øjekast.

Anden Hæklet World Records

Fyrre miles sikker synes som en lang hæklet kæde, men Belcher fremhævet i sin nyhedsartikel (Der er en video på dette link) at en kvinde i Frankrig havde hæklet det dobbelte. Som jeg nævnte i min December 2011 Roundup af hækling verdensrekorder, At person var Anne-Vanier Drussel.

De andre hæklede poster jeg har nævnt i denne stilling var:

  • Susie Hewer hæklet en 250+ lang kæde samtidig kører en maraton.
  • Rekorden for den længste hæklet tæppe er 38′ x 81′
  • Hurtigste hækling rekord er for 5,113 sting i 30 minutter af Lisa Gentry
  • Rekorden for flest crocheters på ét sted er 247

Andre blinde crocheters

Da jeg først begyndte at lære om blinde mennesker, der hækle det virkede fantastisk for mig. Må ikke få mig forkert, Jeg synes stadig, det er forbløffende, men jeg har da lært, at det ikke er så usædvanligt. Adskillige mennesker, som jeg interviewede til Hæklet reddede mit liv var blinde eller havde svigtende syn, og de forklarede mig, at de kan hækle ved berøring og krop hukommelse.

Et par eksempler på andre blinde crocheters jeg har skrevet om:

pinit fg en rect gray 28 Blind Woman Crochets 40 Mile Yarn Chain in World Record Attempt
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Blind kvinde crochets 40 Mile Chain i World Record Attempt [...]

  2. [...] af 5 Hæklet World Records. Jeg refereres dette indlæg for nylig, da jeg skrev om den blinde crocheter, der forsøgte at få en verden [...]

  3. [...] Bolin og Garn Studio forsøger at bryde en verdensrekord for den største nogensinde hæklenålen der vil hækle en 10′ x 10′ [...]

Forrige post:

Næste indlæg: