Bellevue Arts Museum Kunstudstilling omfatter Jo Hamilton Hæklet

ved KathrynNovember 29, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Art

Post image for Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet

Jeg er nødt til at give nogle kredit til Bellevue Arts Museum, som har budt hæklet arbejde i flere udstillinger i de seneste år. Lige nu er der en udstilling foregår kaldet fiberrig kost, der fejrer fiber kunst og gør omfatter nogle hæklet, herunder arbejdet i fantastisk portræt kunstner Jo Hamilton.

Om Bellevue Art Museum

Bellevue Arts Museum (BAM) er et unikt museum i at den fokuserer på krydsfeltet mellem kunst, design og kunsthåndværk. Jeg elsker dette! Jeg nævnte dette museum før, når Nathan Vincent havde arbejdet med i en multi-kunstner udstiller der. Jeg nævnte også en udstilling kaldet Den hemmelighedsfulde Indhold af Blødhed der var på Cornell, men jeg vil nu nævne, at det først blev vist på Bellevue Art Museum. Bellevue Art Museum ligger i Bellevue, Washington her i USA.

Om fiberrig kost

En aktuel udstilling på BAM er fiberrig kost, der åbnede i sidste måned og løber til februar.

Fra hjemmesiden:

“Med sin alsidighed og let tilgængelighed, fiber har længe haft sin faste plads i Gør-det-selv bevægelse, men er ofte underbelyst i den traditionelle kunstverden. Shining et spotlight på fiber kunst skabt i det nordvestlige, BAM Biennial 2012: Fiberrig kost fejrer både regionens rige traditioner såvel som nye udtryk, hvor begreberne kunst og håndværk smelter sammen.”

Jo Hamilton Hæklet i denne Exhibit

jo hamilton crochet art poster Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet

Hook portræt kunstner Jo Hamilton skabt arbejde, der blev anvendt i det salgsfremmende plakat til udstilling.

jo hamilton crochet portrait Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet

Hun har også arbejdet på skærm i udstillingen.

pinit fg en rect gray 28 Bellevue Arts Museum Art Exhibit includes Jo Hamilton Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: