Er du Dolce og Gabbana eller The Sak hækling?

ved KathrynNovember 23, 2012 · 10 kommentarer

i Hæklet Fashion

Post image for Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

I sidste uge skrev jeg om hækling håndtasker, sko og accessories fra mærket SAK. Nogle af de emner, som de gør mindede mig om Søde & Gabbana hækling elementer, som jeg har præsenteret her på bloggen i stillingen. Jeg troede, jeg ville gøre en Roundup sammenligner nogle af D&G hæklet til nogle af Sak hæklet og derefter bede dig … hvilket mærke har du lyst er mere din stil?

Granny Square Bag

designer granny square bags Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Den lille sorte tasker

designer crochet bags Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Cross-Body i Neutral

cross body crochet bag Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Hæklede Sko

designer crochet shoes Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?

Så der er der?

Alt det, du ser på venstre side her er Dolce og Gabbana hækling. Alt til højre er fra The Sak.

Tag Poll

Bemærk: Jeg forsøgte at sætte en online meningsmåling i her, og det ser ikke ud til at virke, så du kan bare efterlade kommentarer nedenfor, hvis du har lyst til det!

The Price

Ville det ændre dit svar på alle, hvis jeg fortalte dig, at den gennemsnitlige Dolce og Gabbana håndtaske koster mere end $1500 mens SAK er prissat under $100 per pose? Forskellen i sko priser er sammenlignelig.

pinit fg en rect gray 28 Are You Dolce and Gabbana or The Sak Crochet?
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Dana
Dana

Jeg har denne had-kærlighedsforhold med bedstemor firkant ... Sætningen tryller i mit sind, visuals fra min barndom i 70'erne med brændt orange og avocado grøn ... men som en designer og Crafter, Jeg kan forstå enkelhed henrettelse men kompleksiteten og bredden i de muligheder! Personlige mening: Tasker og sko passer altid ... Jeg foretrækker den enkle, klassiske look af Sak.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Jeg har hørt en masse mennesker siger, at omkring bedstemor firkant. Jeg blev født i 1980 mig, så jeg faktisk ikke have disse referencer fra min egen barndom, og som et resultat bedstemor firkant i den slags stil føles meget retro-cool for mig. :)

JoyHarmon2
JoyHarmon2

Jeg kan godt lide Sak tasker. Pris til side Jeg tror, ​​de har renere linjer og bare have en mere poleret udseende. Det sker nogle gange, når høje designere efterligne håndværk. De kan bare ikke lade nok være nok, de er nødt til at gøre det ser en smule tarvelige, så alle vil vide det er "håndlavet". Jeg havde engang en væver ven, der gjorde noget arbejde for en modedesigner, de ville have hende til at lave fejl med vilje. Hun kunne ikke lide, at der på alle.

kmckown58
kmckown58

Undtagen bedstemor firkanter tasker (som jeg ikke kan lide) Jeg kan godt lide Sak stuff mere at D & G. Med den prisforskel er det en no-brainer, selvom jeg ikke kunne lide det mere. :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@kmckown58 Så interessant, da der bedstemor firkantet taske har været en af ​​de mest populære ting, jeg har bogført på dette websted i fortiden. Jeg elsker, hvordan vi alle har vores egen stil.

Trackbacks

  1. [...] også gjort profiler af deres designer hækling og sammenlignet at arbejde med meget mere-overkommelige hækles fra SAK (vist til højre [...]

Forrige post:

Næste indlæg: