5 Måder Hæklet reddede mit liv Works

ved KathrynNovember 23, 2012 · 0 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for 5 Ways Crochet Saved My Life Works

Sidste måned Annette Graf Undersøgerens revideret min bog, Hæklet reddede mit liv. Bogen har fået mange positive anmeldelser men denne ene opholdt sig med mig. Jeg tror det er fordi Graf gjorde sådan et godt stykke arbejde for at fremhæve nogle af de vigtigste årsager til, at denne bog er vigtigt for mig og nogle af de måder, som bogen synes at være en succes i form af at opfylde de mål, som jeg havde for det, som jeg skrev det.

Her er 5 måder bogen synes at virke som det fremgår af Graf gennemgang:

  1. Pointen med at dele min egen historie var at tilbyde det som inspiration for andre. I at dele så meget af min egen historie af depression Jeg bange for, at jeg ville komme på tværs som selvmedlidende eller bare patetisk, men jeg havde til formål at vise, hvordan enhver borger kan gå igennem en virkelig svær livstruende tid og komme igennem på den anden side. Graf siger, “Forfatterens historie er fascinerende og til gavn for andre, der beskæftiger sig med deres kampe med depression og finde måder at håndtere gennem smerten.”
  2. Jeg ønskede at bogen skal være relatable og følte andres personlige historier var vigtigt at dele at få til at ske. Graf siger, “De personlige historier fortalt sammen med de måder crafting og hækling vil hjælpe andre forholde sig til de mennesker, fremhævede i bogen.” Hun tilføjer, at det er fantastisk, selvom du er “bare på udkig efter en anden, der er villige til at dele deres historie om kampen med psykiske problemer sygdom eller ".
  3. På trods af titlen, du behøver ikke at være en crocheter at forstå bogen. Jeg absolut rettet mod folk, der elsker at hækle. Men, metoder til helbredelse diskuteret i bogen, såsom mindfulness, kan opnås med andre håndværk, også. Graf siger, “Lad ikke ordet "hækling" i titlen narre dig, fordi bogen er meget mere end det. Det dækker hele aspekt af, hvordan at helbrede ved hjælp af andre metoder vist sig effektive i mange forskellige forhold.”
  4. Jeg ønskede at bogen skal være let at forstå. Den dækker en masse mentale sundhedsmæssige emner og nogle videnskab, men jeg ønskede at sikre, at folk let kunne forstå dette gennem det sprog, jeg valgte. Graf bekræfter, når hun kalder det en “let at læse bog”.
  5. Bogen er beregnet til mennesker, der går gennem mange forskellige ting. Jeg ønskede at opmuntre folk til at få sig selv ind i en bedre plads gennem en forpligtelse til egenomsorg gennem crafting, uanset deres egne specifikke problemer. Graf siger, at bogen er “en stor ressource for alle, du kender, der kan have brug for ekstra hjælp i healing og at komme til et bedre sted”.

Få en kopi af Hæklet reddede mit liv for dig selv eller en elsket en dag.

pinit fg en rect gray 28 5 Ways Crochet Saved My Life Works
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: