5 Unikke fordele af Garn Håndværk

ved KathrynNovember 19, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for 5 Unique Benefits of Yarn Crafts

Jeg tror stærkt på de sundhedsmæssige fordele ved hækling. Og jeg er altid på udkig efter forskellige måder, som folk beskriver disse fordele. Jeg var især fascineret lidt tilbage, når jeg så en artikel af Stephanie Kuehnert af Forest Park anmeldelse, som berører dette emne. Kuehnert skrev om et garn butik, der fejrer den kontemplative fordele af håndværk og hun selv identificeret fem unikke grunde, der yarncrafting (i hendes tilfælde strikning) har vist sig at være gavnligt for hende.

Kuehnert s Fordele ved Garn Crafting

Fem af de fordele, som Kuehnert nævner i sin artikel, er:

  1. Garn håndværk hjælper dig pace dit drikkeri. Det er fantastisk, hvis du får sammen til håndværk og cocktails med dine venner. Med travle hænder, du indsuge mindre, tage i færre kalorier og reducere sandsynligheden for fuldskab mens du stadig nyder din piger’ nat.
  2. Crafting giver dig noget at gøre, mens du ser tv. Dette er ikke en ny idé til mig. Faktisk, da jeg var der beskæftiger sig med min egen depression Jeg plejede at bare sidde der og se timevis af kriminalitet drama tv-shows. Denne øgede min angst og gjorde mig lyst dovneste, mindst produktive person i verden. I hvert fald hvis jeg var hækle, mens jeg så tv, så jeg følte produktiv trods de lange timer foran fjernsynet.
  3. Evnen til at “slappe af, mens føler dig kreativ og produktiv på samme tid”. Afslapning er en rigtig vigtig del af vores hverdag. Det er sundt at tage tid til at være stille og ganske, at give både sind og krop lidt tid til at hvile i vores vågne elsker. Så ofte vi ønsker at bo travlt og være kreativ og produktiv; hækling lader os nå dette samtidig hviler, der er forbløffende.
  4. Tilbyder en pause fra workaholism. Kuehnert nævner, at hun er tilbøjelig til at arbejde for meget, og at crafting er noget, hun kan gøre for aktivt at komme væk fra konstant arbejde. Jeg forstår dette ene, fordi som en selvstændig er jeg tilbøjelig til at overanstrenge så godt og ofte vil jeg henvende mig til hækle som noget, der ikke virker, men brændstoffer mit arbejde på en måde,.
  5. Det er en zen løsning på næsten alle livets problemer. Der er mange ting i dette liv, at du ikke har nogen kontrol over. Du har kontrol over din krog og garn. Sommetider du fordyber dig i at skabe med garn er alt, hvad du kan gøre – og overraskende, er det ofte nok!

Den Strik Nirvana Store

Kuehnert blev inspireret til at skrive om sine erfaringer med garn crafting i en artikel om et bestemt LYS kaldet Strik Nirvana. Denne Illinois baserede garn butik er samarbejdet med to kvinder, der bringer årtier af strikning og hækling erfaring til bordet. Butikken lyder dejligt med det løfte om, “Vi stræber efter at inspirere og lære dig at nyde både dit færdige håndlavet objekt og hele crafting oplevelsen. Vi håber at give den lyksalighed af strikning og hækle i en afslappet, venligt og sjovt miljø; at gøre det muligt for dig at skabe kunstnerisk, ental tøj og genstande.” Jeg elsker tanken om crafting være en vej til lyksalighed!

Hvad er den mest unikke fordel du har stammer fra hækling?

pinit fg en rect gray 28 5 Unique Benefits of Yarn Crafts
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Lynda M O
Lynda M O like.author.displayName 1 Ligesom

"Hvad er den mest unikke fordel du har stammer fra hækling?"

Designe og skabe mine egne emner, mønstre og objekter er fordelen, jeg har udledt; mens det feeds min kreative side det giver mig også masser af små sejre i løbet af dagen som hæklede poster dukke eller mønstre udvikle eller kanter bliver mere lige og mere selv. Jeg elsker hækling; det er min foretrukne håndværk.

Trackbacks

  1. […] is combining crochet with reading in the classroom. This encourages literacy and also teaches the benefits of crafting! Kærlighed […]

Forrige post:

Næste indlæg: