The Power of Making Ting By Hand

ved KathrynOktober 3, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for The Power of Making Things By Hand

Da min bog, Hæklet reddede mit liv, først kom ud Rayela af Tafa gjorde et indlæg om det. Jeg ønskede at dele et uddrag fra denne stilling i dag, fordi jeg elsker, hvad hun havde at sige.

“Jeg fortalte Kathryn at den nærmeste oplevelse, jeg har haft til oplevelsen af ​​bøn eller meditation er, når jeg engageret i fremstillingen af ​​noget. Jeg indtaster dette andet sted, hvor jeg føler næsten transporteres og verden falder væk. Eller, måske en bestemt del af verden bliver zoomet ind på, som i en mærkelig brændvidde. Andre har også sagt det samme, "Syning reddede mit liv." Eller "Hvis jeg ikke skaber, Jeg vil gå sindssyg. "Jeg tror ikke, det betyder noget, hvis det er hækling eller anden handling af skabelsen, for some of us there simply is no choice.

I once met a nun in Chicago who worked with mentally ill people at a clay studio. The pieces these people came up with were amazing! Faces with three eyes, bodies with two heads, twisted formsThere the work truly gave a language to what was experienced on the inside, but even the repetition of a needle and thread, of stitches on cloth, or baking and gardeningthere is something important about working with your hands to release mental stress.

Read Rayela’s full post here.

Hvordan arbejde med dine hænder hjælpe dig i dit liv? Hvad gør det for dig?

pinit fg en rect gray 28 The Power of Making Things By Hand
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
rayela
rayela

Oh, what a nice mention, Kathryn! Og, I love that photo!

I have so many memories of hands at work.... My father with a soldering iron, min mor stopning en sok, min bedstefar reparation reed i en antik stol, min søster spille sin obo ... flittering, udjævning, slibning, vævning, rullende ........ hænder forme fortiden, nutiden og fremtiden. Mine tilbringer det meste af deres tid på tastaturer i disse dage, men de er gladest, når de er at forme stof, omfattet i ler, eller plante et frø.

rayela
rayela

@CrochetBlogger Hmmmm .... Jeg vil vædde på at vi har mere til fælles, end vi kender! Min far udskåret træ alvorligt i omkring fem år, og afslut derefter han. Jeg holder håber han vil vende tilbage til det, men noget bare slukket for ham. I have one of his carvings hanging on my living room wall and love it!

Forrige post:

Næste indlæg: