Den Hæklet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

ved KathrynOktober 29, 2012 · 9 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Jeg har for nylig lavet en virtuel verden faux pas. Jeg medtaget et link til en artikel af hækling forfatter Kim Werker i mit link kærlighed Roundup. Jeg altid anmelde folk, når de har været skrevet om på min blog, så jeg dukkede i min gmail og sendte et notat til … Kim Guzman. Jeg havde et uheld blandet op online identiteter for disse to hækle Kims i mit sind. Kim Guzman var super nice om det og forklarede, at folk gør det hele tiden, og har gjort det i årevis.

Ikke desto mindre, Jeg følte mig lidt dårligt. Først og fremmest, Jeg havde faktisk været klar over, at jeg undertiden blandet disse to op i mit sind, så jeg altid aktivt forsøgt at være opmærksom, når nævne den ene eller den anden på bloggen. Men mere end det, Jeg tror, ​​at hver af disse kvinder gør fantastisk arbejde på hendes egen, og hver har en blog jeg gerne så de helt fortjener for folk til individuelt at huske, hvem hver af dem er! Jeg regnede den bedste måde at rette op på situationen, var at sætte sig ned og skrive en profil af hver af disse kvinder, fremhæve deres forrygende arbejde. I det mindste, dette bør bore ind i mit eget sind, som jeg refererer til hver gang jeg ønsker at dele noget nyt fra en af ​​dem!

Hæklet Kim: Kim Guzman

crochet kim 400x127 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Lad os starte med Kim Guzman. Hun er en hæklet og strik mønster designer, der også gør teknisk redigering; meget af hendes arbejde (men bestemt ikke alle) er i den niche af tunesiske hækling. Kims nyeste bog er Tunesiske Kabler til hækling The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker.

Hvad Kim elsker især bruger usædvanlige sting i hendes design, hvoraf nogle hun gør op selv og nogle af, som hun finder i vintage mønstre. Hun giver video tutorial støtte til hendes mønstre, der bruger disse enestående sømme. Hun underviser også online klasser gennem Annies. Kim Guzman blog er den strålende navngivne WIPS 'N Chains.

Kim Guzman sælger sine designs gennem et par forskellige steder, herunder hendes egen online butik Kimane Designs, som hun lancerede i 2005. Her er et par af hendes hæklede mønstre:

kim guzman crochet top The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Clarice hæklet top

mariposa kim guzman 400x533 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Mariposa sjal

tunisian crochet scarf kim guzman The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

GeoScarf

Kim Guzman normalt bruger online håndtag CrochetKim og kan findes på Ravelry, Facebook, Twitter, og Pinterest under dette navn. Så hvis du finder dig selv at tænke designer “crochetkim” og tunesisk hækling er der en god chance for du tænker på Kim Guzman.

Hæklet Kim: Kim Worker

crochet kim werker 400x100 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Kim Worker er et håndværk forfatter, blogger og højttaler. Hun var redaktør af sammenflette i to år i 2006. Hun lancerede CrochetMe online magasin, som hun løb frem 2008 da hun solgte den til Interweave. Hun medvært de første tre sæsoner af Knitting Daily TV. Hun har skrevet mange artikler om forskellige emner relateret til crafting, har forfattet / co-wuthored mindst en halv snes titler og i øjeblikket arbejder som freelance håndværk bog redaktør. Hun blogger om kunsthåndværk på Kim Werker hjemmeside.

Her er et blik på 3 af Kims hæklede bøger:

kim werker crochet book The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Interweave Presents Hæklede Gaver: Irresistible projekter for at gøre & Give The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

kim werker crochet The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Hækl Me The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

get hooked crochet kim werker 400x429 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Get Hooked: Enkle trin til at hækle Cool Stuff The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker

Kim Werker er i øjeblikket især lidenskabelige om Mighty Ugly Project, hvorigennem hun letter “hands-on og diskussion-baserede workshops, der hjælper folk konfrontere deres kreative dæmoner, eksperimentere med nye tilgange til kreativ udfoldelse, og opbygge tillid til, hvad de gør.”

Kim Werker normalt bruger online håndtag kpwerker og kan findes på Ravelry, Pinterest, Twitter og Facebook under dette navn. Så hvis du finder dig selv at tænke på håndværk forfatter og kreativitet leder “kpwerker” din tænker på Kim Werker.

Andre Hækle Kims

Bare for sjov, her er nogle andre Kims der hækle:

Har jeg glip af nogen hæklede Kims, som du kender? Giv dem et råb ud i kommentarerne nedenfor!

pinit fg en rect gray 28 The Crochet Kims: Kim Guzman and Kim Werker
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter like.author.displayName 1 Ligesom

Jeg tror, ​​du har gjort op for dine fejl. Mere, ting som dette sker en masse med emails, fordi du skriver i Kim og den første, der popper op får meddelelsen :).

Trackbacks

  1. [...] Curling. Kim Guzman (@ Crochetkim) forklarer, at tunesiske hækling krøller og giver 11 tips til at stoppe det i at ske. [...]

  2. [...] i CraftSocial månedlige Twitter chat hostedby @ pengintrax og @ zenofmaking med gæstetaler @ kpwerker, og de har delt den udskrift af denne chat, som handlede om [...]

  3. [...] venligt gjorde et indlæg om at fremme og nævnte muligheden for at give en Paypal donation. Og så Kim Werker venligt “flattred” mig i dag. Så det inspirerede mig til at tilføje min Flattr widget til indholdsoversigten [...]

  4. [...] Guzman, Hæklet Kim, er en hæklet og strik mønster designer, der også gør teknisk redigering; meget af hendes arbejde (men [...]

  5. [...] Jeg elsker den dristige farver på denne piger’ hæklet nederdel, en gratis Caron mønster af @ crochetkim [...]

Forrige post:

Næste indlæg: