Strikkere Seem indbydende til crocheters

ved KathrynOktober 12, 2012 · 14 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Knitters Seem Welcoming to Crocheters

Er det bare mig eller virker det som strikning samfund er blevet wuite indbydende til crocheters? Jeg har fået tre nylige eksempler fra mit eget liv til at dele.

Det er ikke en vs. Udstedelse

Jeg har kun været hækle for et par år, og jeg har kun fordybet mig i at forske i hæklet verden for omkring atten måneder. Da jeg først begyndte at lære om denne verden, Jeg læser ofte ting om hvordan der var denne “strikkere vs. crocheters” mentalitet. For eksempel, Jeg havde læst en masse om de lokale garn butikker, der var strikning fokuseret med udelukkelse af crocheters. Eller jeg vil læse om strikkere, der ville se ned deres næse og sige, “oh, du kun hækling?”

Jeg må sige, at jeg ikke har haft denne erfaring for meget. Jeg har haft den lejlighedsvise strikker reagere på denne måde, og det er sket et par gange med garn butiksejere, men det er helt sikkert den primære reaktion, jeg har haft. Og jeg tror ikke, jeg er alene. Fra alt hvad jeg har læst det ser ud som selv et par korte år siden var der en masse af dette “vs” mentalitet – du enten strikke eller du hæklede og som defineret din klike. Men der synes at have ændret, måske takket være indsatsen fra sites som Hæklet Liberation Front og strik / hækling designere, der har tilskyndet garnet samfund til at komme sammen i stedet for at være splittende.

Måske jeg bare fik heldig og kom til hækling verden på det rigtige tidspunkt, en tid, hvor flere og flere Crafters af alle slags acceptere og omfavne, at vores håndværk er lige så stor som alle andre!

Hæklet reddede mit liv i garnbutik

knitting store Knitters Seem Welcoming to Crocheters

Jeg ønskede at dele et par eksempler på, hvordan strikning-fokuserede steder har været imødekommende til mig som en crocheter nylig. Jeg vil starte med den spændende nyhed, at min bog, Hæklet reddede mit liv, er nu officielt i sin første mursten og mørtel garn butik. Det er så spændende! Det er nu ved at blive båret af The Black Sheep Knitting Company i Needham, MA. Som navnet antyder, de er (ligesom mange garn butikker) elskere af strikning og i virkeligheden deres slogan er “handknitter paradis”. Men de arbejder også at omfatte crocheters, fordi de ved, at vi er en del af deres kundegrundlag samt.

Deres “om os” angiver ikke noget om strikning. De siger, “Vores mål er at skabe en indbydende oplevelse for vores kunder. Vi elsker at se velkendte ansigter og ser frem til at møde nye fiber entusiaster!” Og de gør tilbyde nogle hæklede klasser sammen med deres strikning klasser i butikken.

Nu, Hæklet reddede mit liv fokuserer på hækling, men mange af de fordele af fartøjet diskuteres i bogen gælder strikning og andre håndværk så godt. Ikke desto mindre, det har fået hæklet i titlen, så flertallet af mennesker, der vil tage det op på første øjekast vil sandsynligvis være crocheters. Det er flot, at en garn butik som Black Sheep Strikning er villige til at støtte denne nye hæklet bog!

Af den måde, denne butik tog bogen på provision. Jeg er glad for at arbejde op Kommissionens andre aftaler ved hjælp af min standard kontrakt, så hvis du har et sted du gerne vil sælge bogen på provision, skyde mig en mail!

Strik Edge glæder Hæklet

knit edge magazine Knitters Seem Welcoming to Crocheters

Så, et garn butik, der har “strikning” i navnet bifaldt min bog, men en garn butik er for alle yarnies. Så hvad med en strikke magasin? Der er en helt ny magasin, der bare kom ud i sidste måned kaldet Strik Kant. Baseret på navnet, du ved, at det først og fremmest er beregnet for strikkere. Men i deres første nummer de hilste en artikel fra mig om min bog. Det var en fantastisk ære at blive medtaget i denne udgave.

Nu, du måske tænker, at igen er bogen ikke hækles kun trods titlen, og det er sandt. Men i et blogindlæg Shannon Okey af Strik Edge bekræftede, at ikke kun gjorde dette første nummer har hæklet-relaterede ting, men at fremtidige spørgsmål vil så godt. Crocheters er velkommen til at være en del af denne nye strikke magasin. Med så mange mennesker bliver bi-craftual, Dette giver kun mening!

Og jeg må sige, at jeg for nylig har set mange strikning magasiner indlæg indkaldelser, der siger, at de er villige til at overveje nogle hæklede designs og artikler til deres publikationer. Nu da jeg er en hæklet kun needleworker er det de hæklede magasiner, der interesserer mig mest personligt, men jeg synes det er fantastisk, når en lille smule af et andet fartøj kastes i enhver niche magasin. Og selvfølgelig er der også publikationer, ligesom online magasin Tangled, der er lige så indbydende at hækle og strikke.

Jordana Paige “Knitter” Profiler

crochet project in bag Knitters Seem Welcoming to Crocheters

Endelig, Jeg ønskede at påpege, at detail-virksomheder, såsom Jordana Paige, er i stigende grad at sikre, at støtte det arbejde, crocheters og ikke bare strikkere. Jordana Paige gør smukke elegante poser, der er beregnet til at transportere garn projekter og værktøjer. Disse blev oprindeligt kaldt strikning poser, men virksomheden har gjort en enorm indsats for at arbejde med crocheters så godt. Jeg har set flere crocheters skrive positive anmeldelser nylig om virksomhedens Tool Butler, som er en organisering tilfældet for kroge, nåle og begreber.

Jordana Paige gør profiler af Crafters på deres blog. Disse bruges til at blive kaldt Knitter profiler. Men, de for nylig glædede mig til at være den første crocheter med en profil featured på webstedet. De ændrede navnet på disse profiler til fiber Fashionistas for at erkende, at strikning er vidunderlig, men så er alle de andre fiber håndværk. Og jeg har ingen tvivl om de vil fortsætte med at funktionen crocheters på sitet i de kommende måneder.

Jeg ville elske at vide, hvad du synes … har det været din oplevelse, at folk, hvis primære håndværk er strikning er indbydende til folk, der for det meste / kun hæklet?

pinit fg en rect gray 28 Knitters Seem Welcoming to Crocheters
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Jeg har aldrig rigtig fundet ud af om denne rivalisering, indtil jeg var online, for at være ærlig. Alle jeg vidste før jeg begyndte at rejse online enten gjorde begge og foretrak en eller kun gjorde en og var ok med det. Hvis du har fulgt sammen med mine interviews til Hispanic Heritage måned, du sikkert læst, at ordene for strikning og hækle er normalt det samme i de fleste latinamerikanske lande, som er grunden til, jeg ikke får super fornærmet, når folk siger "strikning" til at betyde "strikning og hækle."

Åh vent, når der var at vilde tendens Stitch og Bitch mani i begyndelsen af ​​2000'erne, Jeg bliver inviteret til en strikke gruppe, og nogen, der havde været strikker for omkring to minutter så ned på mig, som allerede havde været hækle for 15 år. Men gruppen var temmelig snobbet i almindelighed - Jeg er sikker på, hvis jeg vidste, hvordan man strikker og derefter, de ville have fundet noget andet at lide :). Og den gamle The Yarn Company (gudskelov nu under nye ejerskab) havde flere kontorelever, der var uhøflige om mig at være en crocheter.

thescheuers
thescheuers

Jeg altid gjorde begge og aldrig forstået strikning vs. hæklet rivalisering. Jeg gøre mere hækling nu blot fordi det ikke forværrer senebetændelse i min højre arm. Jeg tror, ​​det er specifikke for min situation, ikke at hækling er bedre end strikning.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@undergroundcrafter Interessant. Jeg spekulerer virkelig hvis online verden har gjort denne situation bedre eller dårligere eller ikke haft en indvirkning. Noget at lære mere om!

Jeg har, ja, været opmærksom på dine forrygende interview. Og du har ret - ordene for strikning og hækling er ofte de samme ord i mange af de andre sprog derude, som jeg synes er super interessant!

Seneste blogindlæg: Talking About Værdi i Craft

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@thescheuers Tak så meget for at dele, der. Jeg er altid nysgerrig omkring de forskellige sundhedsmæssige fordele / problemer, som Crafters erfaring, og hvordan man håndværk kan forårsage flere vanskeligheder eller tilbyde flere fordele end en anden for, at de enkelte!

Seneste blogindlæg: DeGrazia Gallery og The Disco Kid

Trackbacks

  1. [...] samfund omfatter både strikning og hækling. (Hækl Concupisence havde en stor indlæg om crocheters at blive budt velkommen af “strikning” enheder i sidste uge, ved [...]

  2. [...] af Underground Crafter for at gøre en omtale af mit indlæg om hvordan indbydende strikkere kan være at [...]

Forrige post:

Næste indlæg: