Nyder Foreign Language Hæklet Blogs

ved KathrynOktober 23, 2012 · 2 kommentarer

i Udenlandske Hæklet Blogs

Post image for Enjoying Foreign Language Crochet Blogs

Jeg blev for nylig interviewet om min hækling blog og hækling bog over på hækling Cabana blog. Jeg blev bedt om flere interessante og udfordrende spørgsmål, der var virkelig sjovt at svar. Jeg tænkte jeg ville dele et uddrag af interviewet her om hvordan jeg besvarede et spørgsmål relateret til min kærlighed til fremmedsprog hæklet blogs.

Q: Jeg har bemærket, at du har en sektion for blogs skrevet på fremmedsprog. Hvad vil crocheters komme fra disse websteder, hvis de ikke taler sproget? Synes du, at oversættelses websteder gør et godt stykke arbejde med at fortolke hækling terminologi eller er symboler eller billeder, der er nødvendige for at få mest muligt ud af disse sites?

“Ja, Jeg elsker at støtte hæklede blogs fra andre lande til en række forskellige årsager. Først og fremmest, dette er ret på linje med mit mål at gøre Hæklet concupiscence et sted, der forbinder crocheters fra alle forskellige samfundslag og samtidig uddanne folk om arbejde, de måske ikke allerede kender i hæklet samfund. Og også, Jeg nyder virkelig det faktum, at hækling selv er vores fælles sprog og transcenderer det faktiske ord sprog, vi hver kan bruge.

Jeg tror, ​​at der er noget af en indlæringskurve, når tackle projekter og mønstre, der vises på en blog på et andet sprog. Jeg bruger Google Translate på mine blogs, så jeg får en grundlæggende oversættelse til engelsk, men selvfølgelig de oversættelsesværktøjer er ikke altid præcise. Heldigvis, fleste hæklede bloggere deler en masse billeder, især hvis de er ved at oprette en tutorial, så er det normalt muligt at regne ud, hvad de prøver at dele.

Jeg tror, ​​at selv hvis du ikke arbejder på de projekter, det er sjovt at se på fremmedsprog hæklede blogs bare for at få inspiration fra de ting, du ser der!”

Læs hele interviewet her.

pinit fg en rect gray 28 Enjoying Foreign Language Crochet Blogs
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Mine Tanker om Foreign Language Hæklet Blogs [...]

Forrige post:

Næste indlæg: