Hæklet Kunstner Donna Rutledge-Okoro

ved KathrynOktober 1, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Kunstnere

Post image for Crochet Artist Donna Rutledge-Okoro

Donna Rutledge-Okoro er en crocheter der problemfrit bevæger sig mellem kunst, handel og design. She sells her patterns on Ravelry and Etsy. She shows her finished items on Etsy as well as on her own blog. And she does yarnbombing and public art, including recently displaying a crochet-covered Smart car at the Birmingham Museum of Art.

Donna Rutledge-Okoro

Donna Rutledge-Okoro has been blogging about her crochet work since 2004. She opened an Etsy store in 2008 where she sells her crochet patterns and finished items, most of which are accessories and several of which have cool innovative style with an urban edge. Okoro began yarnbombing in 2010. Some of her yarnbombed chairs were placed on display in 2011 på Jennifer Harwell Gallery og senest var hun bestilt til at gøre nogle yarnbomb kunst til Birmingham Kunstmuseum. Hun underviser også hæklet. Jeg elsker, at hun er nedsænket i så mange forskellige aspekter af virksomheden af ​​hækling!

Donna Rutledge-Okoro Art

crochet smart car Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

foto kredit: Mark Almond, Birmingham News, klikke sig igennem at se fuld slideshow

Jeg lærte om denne kunstner fra en avisartikel rapportering om hendes yarnbombed Smart Car. Det forklarer, at hun har hæklet funktionelle stykker for lang tid, men blev inspireret af Olek arbejde at starte Yarnbombing omkring to år siden. Hun forlod hendes hæklede yarnbombs på bænke i parker. Hun gik derefter videre til yarnbomb hunden statuer på en lokal park, covering them with hats and scarves that the homeless in the area could remove and actually make use of.

yarnbomb horse 400x304 Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

One thing I really love about her yarnbombing is that she includes an identifying tag with a QR kode på. This allows people to use mobile technology to scan the card and find out more about her art and designs. I think this is such a smart thing for public artists to do with their work!

crochet yarnbombing Crochet Artist Donna Rutledge Okoro yarnbombing crochet 400x387 Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

The Birmingham Museum of Art reached out to her to ask her to yarnbomb the Smart Car, which belongs to a board member, in conjunction with their show called Warhol and Cars: American Icons. Her work was on display there last month.

See more yarnbomb art photos from Donna on Flickr

Donna Rutledge-Okoro on Etsy

Den kunstner / designer bruger navnet MsSunflwr på Etsy og har en butik der, hun kalder Knob og sløjfer. Hun sælger færdige emner, hæklede mønstre og hæklede kits.

convertible crochet cowl hat 400x271 Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

Et design, som jeg virkelig elsker fra hendes butik er Tughari, som hun forklarer midler “Skift position” i Igbo. Stykket kan bæres som en hue eller konverteres til en kutte. Så nyskabende! Mere det er en unisex design. Designerens mønstre findes også på Ravelry. Find hende her.

Andre Lignende Hæklet Kunstnere

crochet tractor Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

Donna Rutledge-Okoro siger at hun får sin Yarnbombing inspiration fra Olek

SmartCar MagdaSayeg 300x217 Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

Selv om hun refererer Olek, hendes arbejde minder mig mere af yarnbomb kunstner Magda Sayeg, især da Sayeg har arbejdet med Smart Car brand. Sayeg har også lavet en kommerciel kunst karriere ud af Yarnbombing.

yarnbombing chair 400x484 Crochet Artist Donna Rutledge Okoro

Hendes yarnbomb stole minde mig om nogle jeg har set for nylig på Garn Bombning blog

pinit fg en rect gray 28 Crochet Artist Donna Rutledge Okoro
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Spencer Diamond
Spencer Diamond

Dette site er fantastisk. Jeg er så glad for du elsker hækling!
Jeg har ikke meget at sige, så jeg vil bare lade det blive ved det xD

Trackbacks

  1. [...] Kathryn på hækling concupiscence skrev om hækling kunstner Donna Rutledge-Okoro [...]

  2. [...] CraftGirl78 delte mit link til artiklen jeg gjorde på hækling kunstner Donna Rutledge-Okoro. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: