Mulig ny bog: Hyperbolske Hæklet af Margaret Wertheim

ved KathrynSeptember 15, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Possible New Book: Hyperbolic Crochet by Margaret Wertheim

Den Hyperbolsk Hæklet Reef Projektet blev lanceret af Wertheim Sisters er velsagtens den mest succesrige hæklet kunstprojekt nogensinde er lavet. Og jeg opdagede et rygte om, at Margaret Wertheim kunne skrive en bog om projektet!

Den hyperbolske Hæklet Reef

Som du sandsynligvis ved, bruger projektet hyperbolske hæklet at skabe garn reef skærme, der bruges til at øge bevidstheden om miljøspørgsmål i hele verden. Nogle af grundene til det er så cool omfatte:

  • Hyperbolsk hækling bruger matematiske principper til at skabe organisk udseende figurer
  • Det endelige produkt spreder ordet om vigtige “grøn” spørgsmål
  • Revene er som regel skabt gennem et fællesskab indsats med hæklet af mange bidragydere
  • Det oprindelige projekt har affødt mange satellit-projekter over tid; Det er en konstant udvikling projekt
  • Det har vist sig at være en fantastisk måde at tilskynde piger / kvinder til at udforske videnskab og matematik

Er Margaret Wertheim skrive en bog?

Margaret Wertheim, den ene halvdel af den smarte søster team, der lancerede den hyperbolske Hæklet Coral Reef projektet blev for nylig interviewet af Cosmos Magazine om hendes nye bog, som kaldes Fysik på Fringe. Det sidste interview spørgsmål var “hvad vil du gøre næste” og her er hvad Wertheim besvaret:

“Den næste bog, som jeg vil skrive, vil sandsynligvis være omkring min Hyperbolic Crochet Coral Reef projekt. Titusindvis af kvinder over hele verden er kommet til vores workshops på disse hæklede Rev projekter, og vi taler om, hvordan den globale opvarmning og havforsuring er ødelæggende på koralrev og marine miljøer. Og vi taler om geometri, fordi koraller organismer med disse frilly crenulated strukturer er biologiske manifestationer af hyperbolsk geometri. Det har været en meget, meget effektiv måde at engagere kvinder med videnskab.”

Jeg woudl absolut elske at se en bog om dette projekt. Jeg tror, ​​det ville være smart og interessant. Det ville være en fantastisk tilføjelse til biblioteket af hækling-relaterede bøger derude, der ikke bare er ligetil mønster bøger. Og jeg vil gætte på, at det ville indeholde masser af personlige historier om de kvinder, der deltager i projektet over tid; som du kender fra min bog Jeg elsker personlige historier som denne!

Hvis Margaret Wertheim skriver en bog om den hyperbolske Hæklet Rev projektet ville du være tilbøjelige til at læse det?

pinit fg en rect gray 28 Possible New Book: Hyperbolic Crochet by Margaret Wertheim
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Der er en anden bog på en lignende emne, Hækle Adventures med hyperbolske Planes. Jeg tror altid, det synes kølig, men jeg har ikke købt det endnu. (Måske fordi jeg ikke er så interesseret i at gøre hyperbolske projekter?) Hvis Wertheim bog rejst penge til en miljømæssig velgørenhed, Jeg vil helt sikkert købe det selv (selvom jeg aldrig komme rundt til at læse det).

Quinn
Quinn like.author.displayName 1 Ligesom

Jeg ville elske at læse denne bog, hvis det kommer ud! Jeg elsker, hvordan dette projekt kombinerer så mmany områder, jeg er interesseret i - matematik, videnskab, kunst, økologi, krog.

Forrige post:

Næste indlæg: