Pain of Neurological Manglende Reduceret med hæklet

ved KathrynSeptember 27, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Pain of Neurological Failure Reduced With Crochet

I recently heard from Maarit in Finland who shared her crochet health story with me. She has a neurological condition that has caused her to be wheelchair bound and in almost constant pain; hækle hjælper med at berolige hende, reducerer sin smerte og hjælper hende med at finde en grund til at leve. These stories are so powerful and that’s why I’m sharing it here with you (med hendes tilladelse selvfølgelig).

Here’s Maarit’s story. It’s in her own words but I’ve edited it slightly because of the language difference

I have neurological failure all around. It is similar to MS or dystonia but the doctors haven’t been able to specifically diagnose it. I have been in a wheelchair for more than seven years now and at this point only my hands are working well.

I started crocheting again. I have done everything with my hands for all of my life. There were a couple of years that my hands were in such bad condition that my fingers almost didn’t work at all. I am so glad that this didn’t last long-term because sometimes it feels that only yarn and the colors of it mean something to me.

I also feel good when I get smiles from my four kids when they but on a new scarf or add a new blanket I’ve made to their beds. That’s wonderful, but it’s not the main reason that I crochet.

I crochet because it is so incredibly calming. Sometimes my fingers don’t feel the touch of the yarn. Sometimes my hands ache like hell. Nogle gange har jeg ryster så dårligt, at garnet bevæger sig ud af mine fingre og krogen ender på gulvet og jeg nødt til at vente på nogen til at samle den op for mig. Og alligevel, trods disse vanskeligheder, hækling eller anden måde er beroligende.

Jeg har været kendt for at sige, "Jeg har ingen grund til at tænke noget, når jeg strikker eller hækle.”

Selvfølgelig, der er nogle tanker, men det er en anden form for tænkning, end når du bekymre dig om livet i almindelighed. Jeg tror måske kun hækle folk vil vide, hvad jeg taler om.

Min smerte er så slemt. Det går ikke væk, men selv med den smerte i mig, jeg er i stand til at undslippe en lille smule ind i min krog og garn. Når jeg gemmer sig i garnet ridning med min krog smerten er som en ond drøm.

That day when my hands aren’t working anymore I think I really will die.

Many people with hand conditions find that crochet helps them despite the fact that it can cause some pain. Faktisk, “hand conditionsis one of the physical health topics I cover in my book, Hæklet reddede mit liv.

Feel free to share your positive words of encouragement with Maarit in the comments below!

pinit fg en rect gray 28 Pain of Neurological Failure Reduced With Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter like.author.displayName 1 Ligesom

Thank you for your uplifting story. I can relate because I have a neurological disease which causes intense pain when it flares up. At other times, I'm just "in pain" which I don't really even consider to be pain anymore-just part of my life. Crocheting is the only thing that can keep my mind off the extreme pain when it occurs-It just shows the amazing power the mind can have!

Jeg kan hækle og pludselig indser, at jeg har glemt den smerte for en anstændig periode.

Jeg relateret til din omtale af at skulle vente på nogen til at afhente someting op for dig, hvis du skulle tabe det. Jeg plejede at være voldsomt uafhængig og vil hellere lide end at bede om hjælp. Jeg tror, ​​en af ​​grundene til Gud har tilladt dette til at ske for mig, er at ydmyge mig. Jeg lærer at tage fra andre, i stedet for bare at forsøge at kontrollere alting selv. Det er meget svært for mig-men nødvendigt for mig at blive et bedre menneske.

Jeg vil bede for dig og håber du har mange mange års lykke fra hækling!

MythunderbirdCoast
MythunderbirdCoast

Jeg kender terror for ikke at være i stand til at hækle, efter min bilulykke jeg var ikke i stand til at hækle for lang tid, thankfully working with my physical therapist i was able to finally crochet again and i was over joyed. I am keeping you in my prayer chain my friend that life will get better for you, i know you are alot like me not giving up(is how i see from your story anyways) and i hope and pray you have many many more years of creating. God bless you vicki

Forrige post:

Næste indlæg: