A Mother klarer med stress gennem hækling (sande historie)

ved KathrynSeptember 3, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for A Mother Copes with Stress Through Crochet (true story)

I recently received a message from Kimberly who shared her crochet health story with me. She went through a really tough time trying to learn to advocate for her child who has autism and a severe peanut allergy. She was getting burned out, depressed and struggling with low self-esteem as a parent. Crochet helped. With Kimberly’s permission, I’m sharing her story with you in her own words.

My story is a simple one about how crochet helped me heal.

I’m about to be 40 (and darn proud of that by the way!), married to a very loving, understanding (but not flawless) man, and a mother of two boys. I learned to crochet at a very young age by my paternal English-breed grandmother. We lived in different states so I didn’t get to see her much; hæklet var den ene ting, der hjalp mig til at føle en reel forbindelse med til hende, selv om hun var aldrig rigtig der. Gennem årene har jeg hæklede og slukke. Men at sige, det er på den måde-Donkey-Kong i disse dage ville være en underdrivelse!

Hvorfor jeg hæklet i dag … Da min ældste barn blev diagnosticeret med en alvorlig jordnøddeallergi jeg følte tæppet blev trukket væk under os. Ingen i vores udvidede familie måtte beskæftige sig med noget så radikalt,. Ingen i familien tog det hele, der alvorligt. Forsøger at beskytte ham på familiens funktioner efter der blev et mareridt og familiens funktioner opstod hver eneste måned. En splittelse blev skabt og spændinger i vores lille familie enhed mounded. Son nummer to kom bare som min ældste barn var ved at vende tre. Livet var på op-stigning. Vi var at vænne sig til det hele jordnøddeallergi ting, selvom familien var stadig en smerte i hiney om det.

Men så da min ældste søn var omkring 4 ½, han begyndte at vise uønsket adfærd; rammer, bidende, skrabe, raserianfald på skæve tidspunkter og andre tegn på, at noget var galt. Jeg var sikker på det var min opdragelse. Mine forældre som Lærer instruktør spurgte, om vi nogensinde havde tænkt på at have ham evalueret. Jeg var op til noget. Vi så en neurolog og vores liv igen forandret for altid. Diagnose: Autisme.

Jeg dykkede ned forske i, hvad dælen der betød, hvad autisme var. For omkring 1 ½ år forsket jeg alt hvad jeg kunne om dette emne indtil jeg blev brændt ud. Jeg faldt i en depression og var oplever svære angstanfald. I couldn’t even walk into Wal-mart to buy milk; the thought of going in and seeing people made my body hurt all over. And well, yeah, I wanted to die. After that experience I knew I needed help. I sought out help from my doctor and decided to pick up the old hook and yarn to feel a little bit productive with my life since the simple tasks of caring for my family had become beyond my capabilities (which was killing me all the more inside). Ja, it was a rough timebut we got through it and I have many, many projects to prove it.

I’m now in the process of going prescription meds free with the help of my crocheting and some original meds. We still have the same issues to deal with but I’m a better mother and wife because of my crocheting. Jeg er nu i stand til at komme ud og effektivt at advokere for mit barn med ASF og en alvorlig jordnøddeallergi nu hvor det før var alt jeg kunne for at trække vejret; dælen, selv det var en kamp. Svært at tro, det nu ser tilbage … I dag kan jeg heldigvis sige jeg har en stor rapport med alle hans lærere og personale på hans skole, fordi jeg kan komme ud og praktisere det, jeg vil kalde en positiv fortaler. Jeg kan gøre dette, fordi jeg nu tage sig tid til at trække vejret, slappe af, afspejle, og hækling. Jeg tager min lille pose godbidder overalt jeg går, og det virker vidundere på at hjælpe mig med at holde jordet og rolig.

Kimberly historie var præcis hvorfor jeg medtaget et kapitel om hæklet til pårørende i min bog, Hæklet reddede mit liv. Når vi tager sig af en andens (især et barn, vi er nødt til at slå til lyd for) kan det være let at glide ind i vores egne depression og sundhedsproblemer. Tage tid ud til at hækle hjælper os føler afslappet og i kontrol igen, så vi kan tage sig af andre, uden at ofre os selv.

pinit fg en rect gray 28 A Mother Copes with Stress Through Crochet (true story)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
carolmckayau
carolmckayau

Min søster har jordnøddeallergi, heller ikke godt med mejeri, og senere i livet lærte hun er Cøliaki (skal glutenfri). Har Kimberly kiggede på andre mulige fødevareproblemer?

Forrige post:

Næste indlæg: