Interview Uddrag: Min historie lære at hækle Gennem Depression

ved KathrynSeptember 19, 2012 · 6 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression

Seven Alive recently did a review of my new book, Hæklet reddede mit liv Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression, and included an author interview with me. I thought I’d share an excerpt from that interview that explains a little about how I came to crochet as a healing tool for depression which is a core story in the book.

Seven Alive Asked:

When and from who did you learn to crochet? If you hadn’t known how to crochet before do you think you would have thought to turn to it during your deep depression?”
Jeg svarede:
I originally learned to crochet the basic chain from my mother when I was a child. Jeg har ikke hækle igen, indtil jeg var dybt midt i depression i min midten af ​​tyverne. På det tidspunkt var jeg forsøger alle de råd jeg kunne for helbredelse, og jeg havde hørt et eller andet sted langs den måde, at hvad du betød at gøre som en voksen er, hvad du nyder at gøre som et barn. Jeg prøvede at tænke tilbage, og jeg kunne huske, at jeg altid brugt til at gøre venskab armbånd. Af en eller anden grund, hæklet kom til at tænke, og jeg besluttede at prøve at.

Jeg spurgte faktisk min mor til at lære mig igen, men ingen af ​​os kunne helt finde ud af hvordan man gør det ved hjælp af oplysningerne i hendes gamle hæklede magasiner. Jeg endte hovedsagelig re-undervisning mig selv bruge børnenes hæklede bøger. Jeg brugte YouTube-videoer til at få den grundlæggende løkke ned, men efter at jeg fandt bøger fungerede bedre for mig.

Så, for mig, Jeg vendte mig at hækle i løbet af denne tid, fordi det var magen til håndværk, jeg havde nydt som barn. Som læserne vil lære i bogen, Jeg prøvede snesevis af forskellige ting til at interessere mig under mit depression fra danseundervisning til business klasser og intet virkelig sidder fast. Crochet worked because it was creative but easy and affordable.
You can read the full review and interview here. In the interview I also answer the question about which other woman’s story in the book I resonated with most. Sneak-peek: it’s Laurie of Hæklet Liberation Front.

Wondering who the kid is in the photo at the top of the post? That’s me when I was little! I thought it would be a fun thing to share.
pinit fg en rect gray 28 Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] recently read Interview Excerpt: My History of Learning to Crochet Through Depression by Kathryn from the crochet concupiscence blog. As I read I saw many ways that my life is similar. Jeg har [...]

  2. [...] Interview with Seven Alive or read an excerpt [...]

  3. [...] Tangle with Tami had a blog post that I noticed because it actually mentioned one of my posts about crochet for depression. Tami artikuleret sin egen kamp, ​​da hun gik igennem en virkelig hård tid. Here are five [...]

  4. [...] to do while watching TV. Dette er ikke en ny idé til mig. Faktisk, when I was dealing with my own depression I used to just sit there and watch hours upon hours of crime drama TV shows. This increased my [...]

  5. [...] My own depression has been a life long problem and since it’s helped by meds I have to assume that it’s at least partially chemical. But the worst period of it that I went through was triggered in part by a very difficult breakup. This is something other crocheters with depression have shared as well. For eksempel, Jen from Pursuit of Sassiness explains how an unexpected heartwrenching breakup in 2009 sent her into a period of depression and she spent that entire winter crocheting to get herself through this difficult time. [...]

  6. [...] Interview with Seven Alive or read an excerpt [...]

Forrige post:

Næste indlæg: