Hæklet Letter Tears In Svær Tid (sande historie)

ved KathrynSeptember 18, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet Eases Tears In Difficult Time (true story)
Jeg modtog en dejlig email nylig fra Terry, som netop var færdig med at læse min bog, Hæklet reddede mit liv. Hun delte sin egen historie om, hvordan hækling har hjulpet hende gennem en meget vanskelig tid i livet. Jeg ønskede at dele, hvad hun sagde med dig i dag (med hendes tilladelse selvfølgelig) fordi jeg mener virkelig, at vores individuelle historier er meget magtfulde og dele dem er til gavn for os selv og andre.

Terry Story

Med hendes egne ord, her er hvad Terry delt med mig:

“Jeg har netop læst din bog og nød det meget. Den eneste historie, jeg ikke kunne læse var Em historie. Det er for tæt på min nuværende situation. Min mand mistede sit job og fortsætter med at se. Kom afskediget var meget hårdt på både os, fordi vi er for unge til at gå på pension og for gammel til at starte forfra. Desuden, Jeg er lovligt blinde og dybt hørehæmmede og følte sig helt hjælpeløs. Jeg kan ikke arbejde, og hvis vi mister alt årsag kan vi ikke finde et job, Jeg kan ikke gøre noget ved, at enten. Hvem i alverden ville ansætte en døv / blind person, når en normal person ikke kunne finde et job? Alt hvad jeg gjorde var hæklet, græde og bede. Den grædende fik så slemt, at i sidste ende det var alt jeg gjorde, og begyndte virkelig at komme ned om ting. Drøvtyggende om alt. Min mand gjorde en kommentar til mig, at han var yderst bekymret over min er nede hele tiden. Han sagde, “Du er ned og ned hele tiden.” Jeg kom til den konklusion, at han ikke havde brug for mig i et rod. Jeg har allerede haft to hæklede projekter i gang og besluttede at op ante på hækle. Nu mens min mand er travlt på udkig efter arbejde, Jeg travlt hækle. Nogle gange har jeg hæklet indtil mine hænder ondt, men jeg græder ikke. Jeg kan endda grine. Så mit mantra er nu 'vi kommer til at få et job, vi kommer til at få et job. Hæklet og beder, bede og hækling. Men jeg græder ikke. Den anden fordel er, at selv hvis jeg mister al min vision og al min hørelse, Jeg kan stadig hækle.”

Hæklet Hjælper

Jeg er stolt af Terry til at finde styrke i sin egen kreativitet og for at dele hendes historie. Hun viser her hvordan hækling kan hjælpe os på så mange måder herunder:
  • Hæklet hjælper med at bryde den negative cyklus af drøvtygning som er fælles i depression.
  • Hæklet giver dig en pause, så du kan blive din roligere, bedre selv.
  • Hæklet er noget, du kan gøre for dig selv, når du kan ikke rigtig gøre noget andet.
  • Hæklet hjælper du føler dig produktiv og nyttig, selv når du kæmper med nedskrivninger.
  • Hæklet hjælper dig med at finde dit eget center, så du kan være en stærkere person for dem i dit liv, der har brug for dig!

Terry Story minder mig om …

Terry nævnte, at hun følte en dyb forbindelse med Em historie fra Hæklet reddede mit liv. I, ejeren af ​​Etsy butik nothingbutstring, gik igennem en længere periode med senere-i-livet arbejdsløshed, der førte til depression og problemer med lavt selvværd. Hæklet hjalp med at trække hende ud af det. Så jeg kan se, hvordan Terry ville forbinde med Em.

Men, hendes historie minder mig også om en anden historie i bogen: Lizas. Liza har en udiagnosticeret tilstand, muligvis MS, der får hende til periodisk oplever midlertidig blindhed. Hæklet har hjulpet hende klare den angst og stress, hun oplever i disse tider, fordi hun ved, at hvis hun kan hækle blind så hun kan gøre andre ting blinde så godt. Det giver hende en følelse af kompetence og ro, der kæmper mod angst i situationen.

Tak for at dele din historie Terry! Hvis nogen andre har en historie, de gerne vil dele, er du velkommen til at bruge kontakt formular på dette websted for at sende det til mig!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Eases Tears In Difficult Time (true story)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
amazey
amazey like.author.displayName 1 Ligesom

Læsning denne historie har gjort mig til at tænke på præcis hvorfor jeg hæklet. Jeg mener, jeg elsker at gøre det, men på samme tid ... Jeg har også en tendens til at gøre det mere, når jeg er stresset. Der er tidspunkter, hvor jeg ikke har et projekt i tankerne, men jeg må hækle ... når jeg er færdig jeg normalt ender med at tage det fra hinanden. Dele disse historier, jeg tror bringer alle i hækling samfund sammen.

Forrige post:

Næste indlæg: