En anden Hæklet Vacation Jeg ville ønske jeg kunne blive ved

ved KathrynSeptember 21, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Another Crochet Vacation I Wish I Could Go On

Jeg hele tiden se disse vidunderlige hæklede retreats og ferier at jeg ville ønske jeg kunne gå på. Jeg er ikke i stand til at tage hæklede ferier lige nu, men jeg sværger en dag det kommer til at ske. Måske skulle jeg skrive min næste bog handler om håndværk retreats, så jeg kan retfærdiggøre denne form for udgift som forskning. Jeg kunne bruge et helt år bare at gå fra den ene håndværk ferie til den næste …

Whoa, du næsten tabt mig i mine dagdrømme her … så hvad sagde jeg?

Oh yeah, Der er en anden hæklet ferie kommer op virkelig hurtigt her, at jeg lige har set om online. Det er en uge-lang turné i Provence og det er hostet af Lucy fra den forrygende hæklet blog Attic 24.

Her er en video om det:

Der vil være rigelig hæklet tid i hjemmet med Lucy. This will also be a spinning demonstration and yarn display from Sylvie, a local angora rabbit owner, spinner and yarn dyer. There will be visits to other local yarn stores. Plus of course there will be general tourist attractions like optional bike rides, market trips, spa treatments, seeing the Roman ruins, visiting a local winery, checking out a nearby colorful village called Roussillon, shopping in Avignon and dining in lots of amazing places.

This trip costs about $3500 in USD. This includes the whole week’s stay in a home-based villa in the historic village of Mormoiron, eighteen meals plus morning and afternoon tea, all beverages including alcohol, a driver to all scheduled activities, fees for various entry and tours to the things that you’ll see and spending the week with Lucy. Så det er ikke en dårlig pris. Jeg ville ønske jeg havde penge lige nu!

Der er faktisk en strikke turné på samme sted en uge før hæklet tour. Lær mere om begge ture her.

pinit fg en rect gray 28 Another Crochet Vacation I Wish I Could Go On
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: