Rådgivning for en spirende Hæklet Designer

ved KathrynSeptember 10, 2012 · 8 kommentarer

i Hæklet Design

Post image for Advice for a Budding Crochet Designer

Caprice Doily mønster af Karen Robison

Som en hæklet blogger, der dækker en bred vifte af emner, jeg ofte modtager forskellige spørgsmål om hækling. For nylig hørte jeg fra Karen Robison, en spirende hækling designer, der ønskede at få nogle råd om at starte at sælge hendes designs. Jeg troede, at jeg ville svare hende i form af en blog-indlæg her, fordi jeg ved, det er oplysninger om, at en masse nye designere gerne vil have. Plus jeg ved, at der er en masse gode aktive hæklet designere, der læser denne blog, og det ville være dejligt, hvis nogle af jer kunne forlade Karen din egen nyttige råd i kommentarerne!

Karens Spørgsmål

Karen siger:

“Jeg bruges til at designe og sælge hæklede designs til magasiner, da jeg var et ophold-at-home mom. Børnene forlod hjemmet, og så gjorde jeg, måske 14 år siden. Nu er jeg på udkig efter markeder at sælge min hæklede designs. Internettets åbnede verden. Et par af mine ting er på Ravelry under Designere — Karen Robison. Ethvert ord af visdom?”

Første tanker

Før jeg kommer ind tips, Jeg vil bare sige, at jeg synes, det er flot, at Karen er at komme tilbage i hæklet design. Selvom internettet har ændret en masse ting, mange af de ting, Karen lærte, da sellign designs til magasiner i fortiden, vil fortsat gælde i dag. Heck, med den måde, retro design kommer tilbage omkring selv nogle af de gamle mønstre, kan være hensigtsmæssigt at bringe ajour og sælge på en ny måde (afhængigt af de underskrevne kontrakter på det tidspunkt, selvfølgelig).

Self-Publishing vs. Kom Udgivet

Den første ting, jeg vil nævne, er, at hæklede designere i dag virkelig har mulighed for at vælge mellem at få deres mønstre udgivet af andre og selvstændige offentliggøre deres mønstre. Both options obviously have their pros and cons so it’s worth taking the time to figure out which path you want to pursue.

Thoughts on Self-Publishing

I’m not a crochet designer myself but I am an author who has done a lot of self-publishing (blog, zines and books). I’ve also been published by others. Much of what I’ve learned translates to self-publishing patterns as well so here are some of the thoughts I’d say are worth considering:

 • Self-publishing makes you responsible for more than just creating the pattern. You also have to do (or hire someone to do) the editing, the listing, the promotion, responding to questions, etc.. You are not just a pattern designer; you become a solopreneur. You have to be able and willing to wear multiple hats.
 • Self-publishing kræver en virkelig stærk følelse af selvværd. Du vil få negative kommentarer og dårlige anmeldelser og dage, hvor intet salg ske. Du er nødt til at være i stand til at tage det hele i stiv arm.
 • Self-publishing er også virkelig tilfredsstillende og tilfredsstillende. Personligt føler jeg mig langt mere gennemført, når du udfylder en succesfuld selvstændig offentliggjort arbejde end ved indsendelse til offentliggørelse. Dette varierer blandt forfattere og designere, selvfølgelig, men det kan være virkelig dejligt at sætte dit eget kreative arbejde derude i din måde.
 • Du bevarer alle de kreativ kontrol. Det er befriende. Det gør du også ansvarlig for alt, hvad du gør! Du er dit brand.
 • Nogle mennesker mener selv-udgivelse den lettere rute. Det er fordi du ikke behøver at bede om nogens godkendelse, før du lægger de mønstre derude. Det er rigtigt i den forstand, at der er en grænse for antallet af mennesker, der får traditionelt offentliggjort hver måned, og dermed mulighed for at selv at udgive mere readil tilgængelig. Det er ikke sandt i den forstand, at du skal forvente at gøre masser af hårdt arbejde, når selv-udgivelse!
 • Overvej flere formater. Du kan selv offentliggøre individuelle mønstre, samlinger af mønstre og bøger af mønstre. Du kan gøre bøger som ebøger, og som trykte bøger. Der er mange muligheder.
Tanker om Indsendelse Designs for publikation
 • Du får en lønseddel. En af de bedste ting ved at få dit arbejde accepteret eller offentliggørelse er, at du får en lønseddel for dit arbejde. Nogle gange får du også royalties. (Jeg er ikke en designer, men jeg tror, ​​det er almindeligt gældende for design arbejde som skriftligt). Du selvfølgelig også få udbetalt som en selvstændig offentliggjort mønster designer, også. Du kan endda nogle gange gøre mere på denne måde. Men, indkomsten kan være meget mere sporadisk og uforudsigelig.
 • Det er nemmere at få garn support. Det betyder at du kommer til at spille med og bruge stor garn uden at betale ud af lommen for det første.
 • Der er en masse troværdighed knyttet til at arbejde for et magasin eller virksomhed. Dette kan hjælpe dig med at sælge dine egne motiver i fremtiden.
 • Du kan nå et bredere publikum med dit arbejde. Det er fordi du nå deres publikum i stedet for at skulle oprette og pitch til din egen.
 • Det kan være svært at få accepteret, især ved første.
 • I nogle tilfælde kan du nødt til at justere dine egne kreative ideer til at passe markedet eller udgiverens behov på et givet tidspunkt. Dette generer nogle mennesker mere end andre.

Glem ikke, at du altid kan gøre en kombination af selv-udgivelse og indlæg til offentliggørelse. Dette vil hjælpe dig med at høste fordelene af begge muligheder, og virkelig se, med tiden, som man fungerer bedst for dig som designer.

Online Markeder for Hæklet Designere

knotted crochet hook handle 400x300 Advice for a Budding Crochet Designer

Internettet er et godt sted at starte med at sælge din hæklede mønstre, især for selvstændige offentliggjort designere.

Lad os tage et kig på nogle af de markeder, til rådighed for notering mønstre til salg.

 • Ravelry. Som Karen allerede kender Ravelry er et populært sted at list mønstre til salg. Du kan sælge individuelle mønstre, og du kan også liste over alle bøger, som du har til rådighed.
 • Etsy. Designere kan også sælge deres mønstre gennem en Etsy butik. Både Ravelry og Etsy har gebyrer / afgifter, som du bør se nærmere som du gør dine beslutninger.
 • Artfire. Dette site er en Etsy alternativ, der virker svarer til, hvordan Etsy værker.
 • Craftsy. Du kan liste dine mønstre til salg på craftsy. Den store ting her er, at de ikke debitere dig noget eller tage en kommission!
 • KarpStyles. Jeg kender ikke meget om dette ene, men de sælger selvpublicerede mønstre fra strikkere og crocheters.
 • Din egen hjemmeside. Mange designere vælger at sælge deres mønstre gennem deres egen online-butik, enten som deres eneste område af salget, eller som supplement til deres øvrige online-salg mønster.

Hvad hvis du ønsker at indsende dine mønstre for andre at udgive? En stor mulighed er at arbejde med garn butikker, der søger designere til at skabe mønstre for dem. For eksempel, Wales Garn tilbyder gratis strikke og hækle mønstre gennem det websted, så de accepterer indlæg mønster fra indie designere. De har endda en “spirende designer” betaling model. Du kan kontakte dem direkte for yderligere oplysninger – og naturligvis, Andet garn butikker tilbyder denne mulighed så godt.

Print Publikationer til Hæklet Designere

Internettet er stor, men ikke rabat værdien af ​​at indsende dine motiver for trykte udgave, også, eller endda selv-udgive dine egne bøger af mønstre.

Hver hæklet magasin har sine egne indsendelse krav. Du skal finde dem online eller anmode dem via e-mail, og derefter følge dem til tee, opfylde alle deadlines selvfølgelig, for den bedste chance på indlæg. Der er en Ravelry gruppe for designere, der jævnligt lister opfordrer til indlæg, og det er et godt sted at finde ud af om andre trykte udgave muligheder som at indsende til kommende bøger mønster eller nye markeder.

Personer, der ønsker at selv-udgive trykte bøger kan gøre dette gennem en række kanaler. Jeg er personligt bekendt med CreateSpace men ved, at ClickBook, Lulu, Bagsidetekst er andre almindeligt anvendte optioner.

Top tips til spirende Hæklet Designere

Nu da vi har kigget på mulighederne, Jeg tænkte jeg ville dele nogle endelige tips til en spirende hækling designer, der er lige begyndt at sælge mønstre i dagens marked:

 • Se på mulighederne for bredt, men fokusere på et par. Jeg synes det er virkelig vigtigt for nye hæklede designere til at udsætte sig selv for så mange af de indstillinger som muligt, ikke kun i at sælge mønstre, men også i at markedsføre dem (så udnytte fora, blogs, sociale medier, etc.. at markedsføre de steder, hvor mønstre der er til salg). Men, du kan ikke sprede sig selv alt for tynd. Når du begynder at få en fornemmelse for de markeder, der fungerer bedst for dig, jeg synes personligt, det er bedst bare at slibe på de få og sætte det meste af din energi der. Dette betyder ikke, du er nødt til at excluse andre muligheder, men det er en måde at forfine dit fokus, som jeg tror giver god forretningsmæssig mening.
 • Lær om andres erfaringer. I sidste ende din virksomhed har brug for at være din entydigt, men du kan lære en masse af tips og få ideer fra at læse om de mennesker, der er kommet før dig. Følg blogs af andre hæklet designere. Også tjekke blogs inden for online markedsføring, Etsy salg, etc.. Lyt til podcast interviews med designere. Læs forum indlæg relateret til dette emne. Netværk med andre designere og støtte hinanden i dine bestræbelser.
 • Hold virkelig nøjagtige optegnelser. Du bør holde organiserede optegnelser over alle de ting, du forsøger når udforske markeder. Se hvad der virker. Bemærk hvad der sælger. Gennemgå dine optegnelser (Jeg gør en mini-review månedligt og en komplet gennemgang kvartalsvis for mit eget arbejde) og foretage forbedringer. Hvis du holder læring, prøver og forbedre du kommer til at lykkes!
 • Altid blot indsende dit bedste arbejde. Sørg for at dine mønstre er blevet testet og redigeret. Brug et klart fotografering til at supplere dine mønstre. Gør hvert mønster bedre end den sidste. Giv folk noget, de virkelig ønsker at købe, fordi de får værdi ud af det! Dette gælder uanset om du selv udgive eller indsende mønstre for offentliggørelse. Det var altid sandt, selvfølgelig, men det er virkelig vigtigt i dag netop på grund af udbredelsen af ​​internettet. Ord om dig og dit arbejde spreder hurtigt, så du altid ønsker at lægge dine bedste mund fremad.

Okay, læsere, nu er jeg dreje det over til dig. Hvad ville du tilføje til mit råd (eller hvad mener du er uenig med her) at hjælpe Karen med hendes spørgsmål som en ny designer i moderne marked? Dine kommentarer kan virkelig hjælpe!

pinit fg en rect gray 28 Advice for a Budding Crochet Designer
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
undergroundcrafter
undergroundcrafter

Jeg vil tilføje, at hvis hun er en CGOA associeret professionel medlem (som er den samme pris regelmæssige medlemskab), hun kan bede om en mentor. Det hjalp mig meget, da jeg var først at indtaste design scene. Også, Designers gruppen og Hæklet Designers gruppe på Ravelry har en masse gode medlemmer, som deler råd og tips.

vikkihook
vikkihook

Jeg køber mange mønstre fra selvstændige udgivelse designere .. Men .. Jeg går ikke til Ravelry .. Jeg har haft problemer med at hente og det er ikke en let sted for hurtige indkøb .. Der er så mange måder at merchandise og så mange søgemaskiner Jeg tror ikke, jeg ønsker at gøre det selv. Billeder .. gode billeder er nøglen, når jeg køber mønstre .. Det hjælper også, hvis dit navn allerede er etableret. Bare styre mig i retning af en god designer, og jeg er der ... held og lykke til dig og håber at se nogle af dine mønstre snart.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@vikkihook Tak for at tilføje dette yderligere oplysninger. Jeg finder det interessant, som jeg har faktisk haft nogen problemer overhovedet med Ravelry downloads. Må typisk hente dig direkte fra designerens hjemmeside så?

Fremragende, vigtigt punkt på billederne. Så meget vigtig!!!!

Seneste blogindlæg: Lyon Street Steps

vikkihook
vikkihook

@CrochetBlogger Jeg plejer at designerens hjemmeside ja .. Og jeg plejer slutte sig til deres postlister eller hvad de kaldes for at vide, når et nyt design kommer ud .. for eksempel .. Patricia Kristoffersen har ikke sat ud et nyt design i år. . men bare den anden dag, hun bare selv udgivet en ny serviet mønster .. jeg sandsynligvis ville ikke har kendt, hvis hun ikke havde haft en yahoo gruppe eller postliste. Som du ved, jeg er en thready på hjerte. En blog er en god måde, men folk er nødt til at finde dig .. og det kan være svært.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@vikkihook En anden stor punkt. Jeg startede mit nyhedsbrev til at sørge for, at folk var i stand til at få opdateret information om hvad der sker med mig en gang om måneden, selv om de ikke har tid til at tjekke bloggen regelmæssigt. Jeg tror, ​​det er en fantastisk måde at holde kontakten!

Seneste blogindlæg: Lyon Street Steps

Trackbacks

 1. [...] gjorde et indlæg med råd til en spirende hækling designer. Jeg kiggede også på nogle hæklede designere’ [...]

Forrige post:

Næste indlæg: