5 Grunde Hækl er en stor Craft for hospitaler

ved KathrynSeptember 21, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for 5 Reasons Crochet is a Great Craft for Hospitals

Hvis jeg havde ubegrænsede ressourcer og magt til at ændre, hvordan sygehusene fungerer der er mange ting, som jeg ville gøre anderledes. Jeg ville gøre det således, at kvaliteten af ​​pleje ikke var så nært forbundet med indkomst. Jeg ville gøre det således at patienter altid haft adgang til de mest up-to-date information til at træffe beslutninger om deres egen pleje. Og jeg vil oprette en hæklet værelse / program på alle hospitaler i nationen.

Selvfølgelig, dette er ikke en ideel verden, og jeg tvivler på, at jeg nogensinde vil være i stand til at foretage disse ændringer kommer om. Men det sidste, tilbyder hæklet på hospitaler, er ikke helt så langt ude. Nogle hospitaler har allerede hæklede programmer, og naturligvis den enkelte patient kan altid vælge at bringe hækle projekter med dem på hospitalet.

Her er fem store grunde, jeg tror sygehuse skal have hæklede programmer:

  1. Hæklet er super beroligende. Det bringer ned blodtrykket og reducerer angst. Jeg er altid ivrig på hospitalet, om jeg er en patient eller jeg venter på en anden. Calm patienter og patient fortalere gøre hele hospitalet oplevelse bedre for alle involverede. Som en bonus, gentagne håndværk hækling sandsynligvis frigiver serotonin, der tjener som en naturlig smertestillende og naturlig anti-depressivt og det hjælper med at holde patienterne rolig og glad, også.
  2. Hækling er en let bærbar håndværk. Mange andre håndværk kan være tilsvarende beroligende og afslappende, men ikke alle håndværk er så bærbar som hækling. Du behøver ikke en stor pose af forsyninger til hækling; du kan bruge en enkelt krog og en enkelt nøgle garn til at gøre noget. Hæklet vil ikke komme i vejen.
  3. Hækl er et håndværk, der kan indstilles ned og steg igen til enhver tid. Dette er ikke tilfældet med alle needlecrafting men hækling giver dig mulighed for at stoppe midt i en række eller projekt uden at risikere at ødelægge projektet. Put i en søm markør, hvis du har brug for en eller endda bare lave en løs knude i dit arbejde, som du kan fortryde, når du er klar til at genoptage hækle. Dette er vigtigt, fordi der er så mange gange på et hospital, når du kan få brug for at sætte ned din hækling arbejde. Lægen kan komme i og har brug for at snakke med dig. Du kan være nødt til at flytte til en anden plads til x-stråler eller eksamener. Du kan blive syg eller træt og har brug for at holde pause eller lur.
  4. Hæklet letter terapi. I nogle tilfælde hospitalsindlæggelse omfatter også individuel eller gruppe terapi (psykisk eller fysisk terapi). Hækling er nyttige i behandling af alle slags.
  5. Hæklet kan være sådan en positiv oplevelse. Hospitaler kan deprimerende steder. Hvis du har at bo i et hospital for dage eller endda uger ad gangen, så det er rart at være i stand til at gøre noget positivt, mens du er der. Du kan sidde og hækles med de mennesker, der kommer besøge dig, og det giver dig en chance for at bare være sammen og ikke fokusere på sygdom for en stund. Folk kan lære at hækle hurtigt, så du kan nyde håndværk med andre, selvom de ikke vidste, hvordan at hækle endnu. Når du er alene, du kan hækle for andre at opretholde en følelse af forbindelse i stedet for ensomhed under dit hospitalsophold.

Vidste du se min gæst post i sidste måned på Crochetoholic blog: Hvorfor Hver Hospital bør have en Crafting Program?

pinit fg en rect gray 28 5 Reasons Crochet is a Great Craft for Hospitals
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: