3 Kvinder forbedre deres liv med hækling

ved KathrynSeptember 25, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Sundhed

Post image for 3 Women Improve Their Lives with Crochet

Sidste måned havde jeg fantastisk mulighed for at gøre en gæst post om min bog, Hæklet reddede mit liv, over på hækling designer Sarah Londons smukke blog. Jeg tænkte jeg ville dele et uddrag fra denne gæst post her, fordi det fremhæver, hvordan hæklet hjulpet tre af de kvinder, der blev interviewet til at dele deres historier i min bog. Læs alle kvindernes bios her.

“En kvinde lider et voldsomt angreb og traumer af en retssag for at bringe hende hacker at retfærdighed. Hun kæmper med PTSD og relaterede symptomer, herunder depression og angst. At helbrede, hun crochets firkanter til velgørenhed, oprettelse af projekter fyldt med kærlighed til at hjælpe trøste dem, der har også været igennem, hvad hun har været igennem.

En anden kvinde kæmper med angst og bekymre sig, da hun går gennem dage af midlertidig blindhed forårsaget af en tilstand, at lægerne ikke kan synes at diagnosticere. Hun arbejder gennem de følelser ved at hækle, fokuserer på at trække op en maske ad gangen, og hvordan hun kan stadig være produktive i denne lille måde, også selvom hendes syn vender aldrig tilbage.

En tredje kvinde kæmper lavt selvværd og depression efter en lang anfald af arbejdsløshed. Hun endelig starter en Etsy butik fyldt med hendes hæklede poster. Det kan ikke støtte hendes familie helt, men det giver hende mulighed for at bidrage til hendes husstandsindkomst og føle sig nyttige og selvsikker igen.”

Læs min fulde gæst post på Sarahs blog.

Disse er blot tre eksempler på, hvordan hækling kan hjælpe folk, der går gennem mange forskellige oplevelser i livet. Hæklet kan også forbedre din livskvalitet, selv når alt går godt. Fejr håndværk!

pinit fg en rect gray 28 3 Women Improve Their Lives with Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sorter: Nyeste | Ældste

Forrige post:

Næste indlæg: