Sande historie: Hæklet Hjælper på Psych Ward

ved KathrynAugust 21, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for True Story: Crochet Helps on the Psych Ward

Som de fleste af jer ved, min bog Hæklet reddede mit liv not includes my story of crocheting to heal from depression but also includes the stories of a diverse array of women who hooked to heal. The research for the book may be complete now but I am still always happy to hear, og andel, the stories that other women have about how crochet helped them through a difficult time. Here is one of those stories, which was recently sent to me from Laura of Den Hæklet Case.

Laura’s Story

Hæklet reddede mit liv. After losing a baby mid-pregnancy, a relationship breakdown and the
 loss of friendships due to their inability to cope with my loss and my 
subsequent psychotic episode which lasted several months, my hook 
saved my life.

I found myself in the psychiatric ward of a NSW South
Coast hospital after having made several attempts on my own life (den seneste 
 var 'bedst’ endnu). Efter den første uge (når lægerne 
 vidste, jeg var “ud af skoven” når den endelige blodprøve viste, at jeg 
 ikke havde ødelagt min lever med massiv overdosering af over the counter 
 narkotika), min mor ankom med mine kroge og noget garn til at holde mig travlt.
 Personalet var betænkelig ved første … snørebånd og bælter var ikke 
 tilladt for indlysende grunde, og her jeg blev givet et redskab 
 der eventuelt kan skubbet gennem et øje sammen med miles og miles af strengen.

Jeg fik ikke lov til at tage mit arbejde til mit værelse, bliver 
 forvist til kun at hækle i de fælles områder, hvor de kunne se 
 hvad jeg gjorde på alle tidspunkter … go figure… Der var mennesker der 
 langt mere ustabile og uforudsigelige end mig!
 
 
 Garnet, og krogen sammen var beroligende – tælle masker, den 
 fornemmelsen af ​​garnet og bevægelsen af ​​krogen. Det var også beroligende (Jeg kan gøre 
 noget værd. I AM kreativ. Jeg er ikke en komplet fiasko. Min 
 krop kan og vil gøre, hvad jeg vil have det at gøre.) Og det var målbevidst.

Ved den tid 
 den tredje uge af min internering rullet rundt, Jeg fik lov til at gå til 
 korte ture uden for – opsyn – Og jeg kunne tage mit hæklet med mig 
 hvor som helst jeg ønskede! Ved den fjerde uge havde jeg gjort beanies flere 
 andre "indsatte’ og endda tørklæder til et par af ansatte; de alle 
 betalt for dem også! Jeg fik lov til at gå hjem i begyndelsen af ​​det 
 femte uge og har været på en opadgående rejse siden da, som om eac h 
 emne jeg hækle har været et andet springbræt til inddrivelse.

Hækl i psykiatriske hospitaler

Da Laura har påpeget, hæklet undertiden står begrænsninger i brug i psykiatriske hospitaler, psych ward, fængsler og andre indstillinger, hvor der er bekymring for, at en krog og noget garn kan anvendes for patienten at gøre selvbeskadigelse eller skade på andre. Men, Jeg har set, at patienten i mange af disse indstillinger kan arbejde med personale til at finde en måde at få lov til at hækle, fordi det i stigende grad anerkendt som et terapeutisk værktøj. Det er min dybe håb, at min bog, Hæklet reddede mit liv, vil hjælpe med at sprede ordet lidt om den helbredende karakter af hækling og tilskynde til mere udbredt anvendelse af terapeutisk crafting i indstillinger som denne.

Har du en hæklet sundheds-historie, som du vil dele? Send det til mig via kontaktsiden på denne hjemmeside. Lad mig vide, at du giver mig tilladelse til at dele historien om bloggen og indeholde nogen links til blogs / sociale konti, du vil medtage, hvis folk ønsker at nå dig. (Du kan også vælge at forblive anonym, hvis du fortæller mig, det er hvad du ønsker.)

Foto Credit: Julie Michelle Photography

pinit fg en rect gray 28 True Story: Crochet Helps on the Psych Ward
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
carolmckayau
carolmckayau

Jeg er glad for du piger er stadig omkring. :)

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter like.author.displayName 1 Ligesom

Mit hjerte går ud til Laura-hvad en modig og smuk historie. Jeg har også så meget beundring og respekt for det faktum, at Laura delte sin historie med andre, especially after rejection from friends who couldn't deal with her loss.

I believe a key element in almost all crochet survival and healing stories is in one way or another linked to the idea of service to others. Although Laura was in terrible mental pain-she still was able to lift herself up by shaing her work with others. In addition-the fact that some people were willing to purchase her work had to be an enormous boost to her self-confidence.

I read that in general, crocheters most often make pieces for gifts and charity. I think that says a lot about the crochet community and why I'm proud to be a tiny part of it. Thanks to Laura and to Kathryn!

Forrige post:

Næste indlæg: