Top 10 Årsager Hæklet kan hjælpe dig Heal

ved KathrynAugust 1, 2012 · 19 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Top 10 Reasons Crochet Can Help You Heal

Dette indlæg er en del af en ti dage række stillinger på den helbredende fordele af hækling, jeg gør for at fejre udgivelsen af ​​min nye bog, Hæklet reddede mit liv.

Jeg vidste intuitivt på grund af min egen erfaring, at hækle kunne være noget for at hjælpe folk helbrede gennem en række forskellige sundhedsmæssige betingelser. Jeg vidste ikke helt, hvorfor det var før jeg dykkede ned i forske i emnet, selv. Der er mange grunde til, at hækling hjælper med healing. Her er ti af de mest almindelige:

1. Hæklet opbygger selvværd.

Dit selvværd kan tage et stort bankende når du har at gøre med en langvarig sygdom. Dette gælder for psykisk sygdom dels på grund af den stigmatisering knyttet til forskellige forhold, men for det meste bare som en forfærdelig bivirkning af betingelsen. Det er næsten umuligt at føle sig virkelig deprimeret og stadig have højt selvværd, for eksempel. Selvværd kan aftage i perioder med fysisk sygdom samt, fordi patienten kan føle sig hjælpeløs og ude af stand til at gøre de ting, som de normalt kunne gøre, og derfor noget mindre værd end de var før sygdomsforløbet. Lavt selvværd kan forværre sygdom af nogen art.

Hækl er en stor håndværk for at opbygge selvværd. Det opfordrer dig til at træffe valg baseret på personlige præferencer (såsom garn farve og projekttype). Når du lærer en ny søm eller gennemføre et projekt, du føler en følelse af stolthed. Der er følelsen af, at, “hey, hvis jeg kan gøre det, så kan jeg gøre andre ting, også!” Og når folk ser det færdige emne og udtrykke deres interesse i det så selvværd får endnu et løft.

2. Hækl er en distraktion aktivitet.

Nogle gange er den bedste måde at behandle en sygdom er at tage dit sind ud af det. Her er nogle eksempler:

 • Hvis du beskæftiger sig med depression og angst, så kan du opleve en cyklus af drøvtygning, der driver dig dybere og dybere ind i et mørkt mentalt rum og bliver det bydende nødvendigt, at du tager dit sind ud af denne cyklus ved at fokusere på andre aktiviteter.
 • I tilfælde af afhængighed, bliver det vigtigt at fokusere sindet på noget andet end den genstand eller handle ét craves.
 • Når du har en smerte tilstand, der kræver ikke-narkotisk smertebehandling kan det hjælpe at tage sind ud af den del af kroppen, der gør ondt.
Hækl er en fokuseret aktivitet, der kan holde både sindet og hænderne travlt.

3. Hæklet kan aktivere mindfulness.

Mindfulness betyder at være opmærksom på, hvordan du føler og oplever nuet. Tuning i det foreliggende er en anden form for distraktion samt et middel til at dæmpe kroppen. Mindfulness terapi er almindeligt anvendt til behandling af et utal af psykiske lidelser, herunder depression og bipolar lidelse. Når nærmede sig med praktiseres opmærksomhed, hækling kan bruges som et redskab til at nå frem til en bevidst tilstand.

4. Hæklet frigiver serotonin.

Videnskabelige undersøgelser tyder på, at gentagne aktiviteter som den handling hækle kan frigive serotonin i kroppen. Serotonin øger din smertegrænse (som jeg nævnte tidligere i dag i min artikel om fordele af hækling for graviditet problemer) så det kan hjælpe med smertetilstande. Højere serotonin niveauer spiller også en vigtig rolle i at få depression under kontrol (hvilket er grunden til mange psykiatere ordinere medicin designet til at øge serotonin). Hækl er en naturlig måde at få at serotonin frigivelse i kroppen.

5. Hæklet er farverig.

Der er mange beviser til rådighed, der tyder på, at farven kan være helbredende for en række sundhedsmæssige betingelser, herunder både fysisk og psykisk sundhed. Farve terapi (og den dertil knyttede kunst lysterapi) er anvendes til behandling af depression (herunder Seasonal Affective Disorder), afhængighed, spiseforstyrrelser og endda tarmproblemer. Garn kommer i hver regnbuens farver, så hvis du tror på værdien af ​​farve til at ændre humør og forbedre, hvordan du føler dig om dit helbred, så du måske undersøge, hvilke farver er bedst at indføre i dine kommende projekter!

6. Hæklet forbinder dig til andre.

En følelse af forbindelse til folk i dit samfund kan drastisk forbedre din sundhed. Nogle af de måder, hækling kan skabe en følelse af sammenhæng omfatter:

 • Den forbindelse, du føler for nogen, når du hækle en vare specielt til dem
 • Tilslutning via hækle i grupper med andre
 • Tilslutning til andre crocheters i et online community
 • En generel følelse af at være en del af det hele, når crafting for velgørenhed
 • En følelse af forbindelse til de generationer, der kom før dig, som du fortsætter med dette håndværk

7. Hæklet er håndgribelig og appellerer til mange sanser.

Hæklede grunde dig til her og nu. Du kan føle og røre ved det. Du kan forme det og se det vokse. Dette kan være utrolig helbredende i visse situationer. For eksempel, mennesker, der lider af PTSD flashbacks kan lære at nå til garn og en krog til at bringe sig selv tilbage i den nuværende. Og folk, der kæmper med hallucinationer relateret til skizofreni kan opleve, at hækling hjælper dem med at skelne bedre mellem hvad der er virkeligt og hvad der ikke.

8. Fordele ved at visualisere og gennemføre et projekt

Hæklet lærer en virkelig fantastisk færdighed, som er evnen til at visualisere et projekt, og derefter arbejde på dette projekt til dørs. Denne færdighed ikke kun hjælper til at opbygge selvværd, men også hjælper at træne sindet til at forestille sig og skabe muligheder for fremtiden. Dette er særligt vigtigt i forbindelse med depression. Depression Ekes væk håb for fremtiden. At lære at re-forestille sig fremtiden og se, at du kan tage skridt til at gøre noget ske i fremtiden er uvurderlig. Det er vigtigt at bemærke her, at mange mennesker med kroniske fysiske sundhedsmæssige betingelser også opleve depression og håbløshed, og det kan hjælpe dem af de samme grunde.

9. Hæklet bevæger kroppen.

Selvfølgelig, hækling kommer ikke til at få blodet pumpe ligesom cardio øvelse, men hver lille smule bevægelse i vores liv er bedre end bevæger sig slet ikke. Du brænder nogle flere kalorier hækle gennem en film, end hvis du bare sad der ligesom en klump med din Netflix på. Du kan holde dine hænder aktiv og smidig og endda afværge sygdomme som gigt. Det er ikke nogen lille ting!

10. Hækl er en kreativ handling af selvudfoldelse.

Der er mange rapporter og undersøgelser og bøger og endda klasser derude om, hvorfor vi har brug for kreativitet i vores liv. Jeg ved ikke præcis, hvorfor være kreativ er sådan en helbredende kraft i mennesker, men jeg ved, at det er!

 

pinit fg en rect gray 28 Top 10 Reasons Crochet Can Help You Heal
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

 1. [...] Du kan kun være lige her i dette øjeblik oplever, hvad der sker lige foran dig. Mindfulness bruges ofte som en del af behandlingen for mange psykiske lidelser, herunder depression [...]

 2. [...] egenomsorg at reducere stress. Vi har allerede set i tidligere artikler i denne serie de mange fordele ved hækling for følelsesmæssig stabilitet. Mange andre faktorer spiller ind på, hvorfor hækling kan være i stand til at være en del [...]

 3. [...] yarncrafting kan hjælpe med tilbage til skolen – interessant stillingen nævner flere af fordelene ved hækling, som jeg diskuterer i min egen nye [...]

 4. [...] Top 10 Sundhedsmæssige fordele af hækling [...]

 5. [...] Oktober 29, 2012 nummer af Woman World kort nævnt de sundhedsmæssige fordele ved hækling. Det ophidser mig, fordi det er et emne, der ikke har fået tonsvis af dækning i fortiden [...]

 6. [...] Top 10 Sundhedsmæssige fordele af hækling [...]

Forrige post:

Næste indlæg: