Sneak Peak: Tørklæder, Tørklæder og mere Tørklæder

ved KathrynAugust 17, 2012 · 3 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves

Jeg vil blogge om alle disse tørklæder snart. Hvad gør de alle har til fælles? De var alle lavet ved hjælp af mønstre i Sharon Silverman nye bog, Hæklet Tørklæder: Fabulous Fashions, Forskellige teknikker.

Sharon Silverman Crochet Scarves Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves

Hvad arbejder du på denne uge?

pinit fg en rect gray 28 Sneak Peak: Scarves, Scarves and More Scarves
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Sharon Silverman er sådan en god designer-hendes arbejde er så godt thoughtout! Jeg, på den anden side, Jeg arbejder på en hæklet tråd design for en boho stil vindue omhæng. Jeg har allerede smidt de to første forsøg, håber den tredje vil være charmen.

Forrige post:

Næste indlæg: