Simple Mindfulness øvelse for crocheters

ved KathrynAugust 5, 2012 · 24 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Simple Mindfulness Exercise for Crocheters

Mindfulness is a state of being fully aware and immersed in the actions of the present moment. When you are focused on the present, you can’t be upset about things that happened in the past or worrying about things that are going to happen in the future. Du kan kun være lige her i dette øjeblik oplever, hvad der sker lige foran dig. Mindfulness anvendes ofte som en del af behandling for mange psykiske lidelser, herunder depression og bipolar lidelse.

Hæklet kan bruges til at praktisere mindfulness. By actively focusing on the project in your hands, you can stay in tune with the present moment. This gives your mind and body a much needed break from any stressors in your life and can be a terrific part of a total wellness plan. In my new book, Hæklet reddede mit liv, I’ve shared six different mindfulness exercises for crocheters. I thought I’d share one of them here with you today.

Simple Mindfulness øvelse for crocheters

Read through the exercise first then find a quiet space in your home to practice the exercise.

Select a crochet hook and yarn that are both easy to work with. Sit still with your work in your lap. All that you are going to be doing is making a long crochet chain. You will slowly work each loop of the chain, counting each loop as you make it. Focus all of your attention on making one loop at a time and not allowing any other thoughts to creep in. Every time that you notice a thought, frog the chain (meaning just take it apart) and start over.

Så, for eksempel, you will start your chain … One loop, two loops … (Jeg er så irriteret over, at min check ikke har fået direkte deponeret endnu, Jeg har virkelig brug for at gå til banken ... oops, Jeg tænker, bedre starte forfra.) ... Frog, genstarte kæden ... En løkke, to sløjfer, tre loops ... (Jeg kan virkelig godt lide dette garn, men det virker som sådan et spild at bruge det til en mindfulness øvelse. Damn. Jeg tænker igen.) Frog og starte forfra.

Prøv at fortsætte denne øvelse, indtil du har fokuseret på de sløjfer ved hånden og lade alle andre tanker passere til længden af ​​en ti-loop kæde. Når du først lære mindfulness, kan du kun være i stand til at opnå en kæde længde på fem eller seks. Det er okay. Skær dig selv nogle slæk. Mindfulness er ikke let. Vi har travle hjerner.

Jeg ville elske at høre dine erfaringer, hvis du prøver denne øvelse!

pinit fg en rect gray 28 Simple Mindfulness Exercise for Crocheters
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
aclark3012
aclark3012

Hej: Jeg elsker dine artikler - Jeg kan relatere til dig, når du siger "hæklet reddede mit liv" Jeg har hækle siden jeg var 8 - jeg er nu 59 og pensionerede og elsker at hækle og strikke - holde op på arbejdet - du er en stor opmuntring--

FabianaIacovelli
FabianaIacovelli

bedes, lad mig oversætte det til spansk og dele det i min FB side (www.facebook.com / fabytatejidoscrochet) med et link til din side :)

Elisabeth Andree
Elisabeth Andree

Oh my, Jeg genkender denne øvelse, fordi det ser meget gerne en øvelse, som jeg ofte gjorde. Det fungerer rigtig godt, så jeg anbefale det til nogen! Fantastisk indlæg, Kathryn!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Ja, det svarer til den, du nævnte for mig. I think it's a crocheter's twist on a common counting exercise that I think works really well for meditation and mindfulness!

Seneste blogindlæg: garn - Hæklet concupiscence

quaternityknits
quaternityknits

Crochet is indeed a form of meditation for me. Hooks and needles are the only things that help me clear my mind. I think that's why I like to learn complex stitch patterns and new techniques. You can't really worry about whether you paid the electric bill or returned that phone call while you are keeping track of where to put the next ch3 space. To be successful with a new technique you have to be present in each stitch at least in the learning stage. Crochet can train you to be "in the moment" because once your mind wanders to something else, you mess up and have to frog. I guess that's why I am always looking to learn new aspects of the craft.

Trackbacks

  1. [...] more restful but still allow you to open up to your inner creative voice. People who want to use crochet for mindfulness and meditation may find that purple yarns are a good choice to facilitate [...]

  2. [...] can utilize crochet to help in maintaining an even keel. Crochet is also useful in learning mindfulness, which is a key part of many bipolar treatment [...]

  3. [...] provides a mental health break. You may even use crochet for mindfulness [...]

  4. [...] meditative space, tilbyder mit sind en pause fra drøvtyggende på sine problemer. It serves as a path to mindfulness, which can be so healing and [...]

  5. [...] to be a meditative experience, something I talk about a lot in my book, Hæklet reddede mit liv. See a simple mindfulness exercise for crocheters. Cole says each creation in her collection is a meditation on [...]

  6. [...] + Mindfulness. I love the first part of this Depression Getaway article on the intersection between mindfulness and [...]

  7. [...] Engage in a full thirty minutes of mindfulness crocheting. This means that you tune out your mind and meditate entirely on your project. Pay attention to all [...]

  8. [...] Simple Mindfulness øvelse for crocheters [...]

  9. [...] Use them to practice new stitches or just make a crochet shawl that offers a repetitive stitch for meditative crochet. Der er mange, mange store hæklet sjal mønstre derude, og flere kommer ud hele tiden. [...]

  10. [...] have found that crocheting helps me to relax and be mindful. I recently learnt to crochet, I’m learning so much everyday. I started by making some [...]

Forrige post:

Næste indlæg: