Min Hæklet Hjem: Omkring pejsen

ved KathrynAugust 24, 2012 · 8 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for My Crochet Home: Around the Fireplace

Jeg tænkte jeg ville dele et kig på pejsen i min stue, fordi det er omgivet af hækling. Her er nogle af detaljerne:

crochet art on canvas My Crochet Home: Around the Fireplace

Over ildstedet: hæklet kunst på lærred

solomons knot crochet My Crochet Home: Around the Fireplace

På kappen: Salomos Knot hæklet dekoration (oprindeligt et sjal)

yarn on fireplace mantle My Crochet Home: Around the Fireplace

Også på kappen: garn! Det er i glas og metalbeholdere, løst sorteres efter farve. Den ene spand har også nogle hyperbolske hæklet hængende ud af det.

crochet art and books My Crochet Home: Around the Fireplace

På gulvet: indrammet hæklet kunst og vintage hæklede bøger

Hvad ville du ændre om min hækling-smykket pejs, hvis det var i dit hjem?

pinit fg en rect gray 28 My Crochet Home: Around the Fireplace
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
madwhimsy
madwhimsy

Yoor pejs udseende "let grabbable," som i, hvis jeg stod foran det jeg ønsker at nå ud og få fat i noget at nyde sin plushy blødhed med mine hænder. :) Sagt, Jeg er mere en fan af asymmetrisk balance, så hvis dette var i min stue, Jeg ville skubbe højere artwork til den ene side, og fylde den anden side med fartøjer af varierende højder går fra højeste nær de udvendige og kortere fartøjer mod midten af ​​kappen, ligesom de breder udad, og holde garn i disse fartøjer. Jeg elsker, at du holder det ud som, at så er det altid inden for synsvidde. Du kan leve med det hele tiden, og det er der altid for inspiration. Mine er alle organiseret væk inden for en tomme af sit liv, og mens Martha Stewart ville være stolt, det er ikke så sjovt og beboeligt som lagre den på kappen ligesom du har gjort.

Elisabeth Andree
Elisabeth Andree

Det ser så personligt, så jeg ville ikke ændre noget. Jeg er enig med Debi:)

dlyrs
dlyrs

Jeg ville ikke ændre noget ved din pejs - alt er så pænt vises. Hav en god dag. :)

Trackbacks

  1. [...] lavet en hæklet kutte siden da. Men jeg holdt underbeskæftigede dette garn, der sad i en glasskål på min pejs kappe og forsøger at regne ud, hvad jeg ønskede at gøre med det. Jeg startede en hårnål blonde tørklæde, men for nogle [...]

  2. [...] tættere, du kan se nogle af kunsten på væggen (som du tidligere har set ved min stue pejs). Jeg har også kunstnerisk hang kosteskaft blonde tørklæde jeg lavet ved hjælp af en Sharon Silverman mønster. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: