Uddrag fra Intro til hækling reddede mit liv

ved KathrynAugust 4, 2012 · 3 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for Excerpt from the Intro to Crochet Saved My Life

Dæk fotografering ved Julie Michelle

For nutidens indlæg i min 10 Day Serie af hæklet sundhed artikler Jeg troede, jeg ville give dig et smugkig på min nye bog, Hæklet reddede mit liv, ved at dele et uddrag fra bogens indledning. Jeg håber du nyder det! Du kan købe bogen online her eller få det på Kindle.

 

 

Hæklet reddede mit liv.

Jeg er klar over, at det lyder helt absurd ... eller i det mindste som en stor overdrivelse. Jeg forsikrer dig, dog, at det er den sandeste måde jeg kan muligvis beskrive den rolle, hækling spillet i bistå mig i at bevæge sig gennem den dybeste periode med depression, jeg nogensinde havde oplevet. Uden det, Jeg kan ikke har levet.

Forud for denne forfærdelige periode, Jeg havde lidt med udiagnosticeret, til tider invaliderende, altid ubehandlet depression i næsten femten år. Jeg vidste ikke, at depression var problemet, og jeg slet ikke, hvordan man skal håndtere det. Den forsinkede diagnose skyldtes for en stor del stædighed. Jeg var meget anti-medicin, meste anti-psykologer og troede, at uanset hvad der var galt var noget jeg kunne løse på min egen. Forsinkelsen havde også at gøre med min ungdom (Jeg var en ung teenager, da problemet startede), manglende selvbevidsthed og en overflod af intelligens og kreativitet, der gjorde mig generelt holde gang i en eller anden form på trods af mange hårde kampe med dyb sorg. I de senere år, Jeg havde forsøgt at nå ud efter hjælp, men de professionelle, jeg arbejdede med ikke korrekt diagnosticere mig eller hjælpe mig på nogen måde.

Alt dette er at sige, at ved den tid, jeg nåede desperate fase af parathed, hvor jeg ville acceptere nogen hjælp af nogen art (trods føle sikker på, at intet nogensinde kunne hjælpe) problemet var næsten ude af kontrol. Jeg var knap funktion. Jeg græd det meste af dagen hver dag. Jeg kunne næsten ikke bevæge. Jeg kunne næsten ikke trække vejret. Idéen om at forsøge at gøre lægernes aftaler eller hold "rigtige" job var så langt ude det kan lige så godt have filtreret ind i mit sind på et andet sprog. Jeg kunne ikke gøre næsten alt, og alligevel den ene ting, jeg kunne gøre, var at flytte en hæklenål frem og tilbage gennem garn, gentagne gange at trække en løkke gennem den næste til at skabe stoffet ud af luften så tynd, jeg kunne næsten ikke trække vejret i det. Da det var en af ​​de eneste ting, som jeg kunne gøre, det blev nødvendigt for min mentale sundhed, som jeg gå videre og gøre det. Da jeg først begyndte at hækle, at følelsen af ​​midlertidig lindring fra dæmpede kaos af depression var den eneste grund til jeg var hækle.

Selvfølgelig, hæklet alene kunne aldrig have taget mig ud af det desperate sted. Det er et håndværk, ikke et universalmiddel for alvorlig sygdom. Og alligevel er jeg også temmelig sikker på, at jeg aldrig kunne have løsnet mig fra grebet af at depression uden hækling. Jeg blev hængende i mellem denne legendariske klippe og et hårdt sted, og min hæklenål tjente som et koben til at begynde nysgerrige mig ud af denne vanskelige rum. Jeg vidste næsten ikke, at det skete, og alligevel at krogen gravet dybt ned i kernen af ​​mit væsen og løftede mig ind i et rum, hvor jeg atter kunne begynde at trække vejret. I den mest grundlæggende og indlysende måde er muligt jeg skabe et liv for mig selv blot gennem handling at skabe.

Et år senere, vejrtrækning og healing, Jeg var ikke kun hækle, men også begynder at leve mit liv igen. Jeg var begyndt at møde andre mennesker, som også nydt bogstaveligt crafting et liv for sig selv. Jeg havde været en professionel blogger / freelance-skribent for cirka ti år og fandt mediet komfortabel, så jeg besluttede at starte en hæklet blog, hvor jeg fandt en ekspansiv samfund af ligesindede listige mennesker. Da jeg begyndte at dele mine tanker og følelser med dette fællesskab, Jeg begyndte at se, at jeg ikke var den eneste, der følte, at hækling havde været afgørende for at redde ens mentale sundhed. Faktisk, blev det klart for mig, at det er mere ofte end ikke tilfældet, at crocheters føler, at de oplever nogle personlige sundhedsmæssige fordele fra håndværk, selvom det måske ikke er deres primære motivation for at hækle.

Hæklet helbreder. Hook redder liv.

pinit fg en rect gray 28 Excerpt from the Intro to Crochet Saved My Life
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] lanceret min nye bog, Hæklet reddede mit liv, som har modtaget fantastisk støtte og nogle store anmeldelser. Tak til alle, der har støttet [...]

  2. [...] punkt for at dele min egen historie var at tilbyde det som inspiration for andre. I at dele så meget af min egen historie af depression jeg bange for, at jeg ville komme på tværs som selvmedlidende eller bare patetisk, men jeg havde til formål at vise, hvordan [...]

  3. [...] lanceret min nye bog, Hæklet reddede mit liv, som har modtaget fantastisk støtte og nogle store [...]

Forrige post:

Næste indlæg: