Nye Hæklet Kunstner Issa Abou-Issa

ved KathrynAugust 14, 2012 · 7 kommentarer

i Hæklet Kunstnere

Post image for Emerging Crochet Artist Issa Abou-Issa

I recently received a lovely email from a professional artist named Issa About-Issa who has recently began to branch out into working with crochet. Issa shared some of her work with me so I thought I’d share it with you.

About Crochet Artist Issa Abou-Issa

crochet art Emerging Crochet Artist Issa Abou Issa

Issa Abou-Issa is a Louisiana-based professional artist (originally from New York) who makes visual art and does street art. She always wanted to learn how to crochet and finally decided to teach herself using YouTube videos. She made her first crochet prokect not too long ago and used it to yarnbomb a New York City tree. An image of her tree was used as inspiration on a website and she felt really encouraged to continue this work. This artist is currently represented by Seion Gallery, located in Houma, LA.

Pop Culture Crochet

crochet space invader Emerging Crochet Artist Issa Abou Issa

Issa seneste udforskninger i hækling er 2d kunstværker inspireret af pop kultur. Jeg er en stor fan af hendes Pacman spøgelse. (Du kan eller ikke kan vide, at jeg er en mester i Ms. Pacman!)

crochet pacman Emerging Crochet Artist Issa Abou Issa

Hvor det går

Jeg er virkelig spændt på at se, hvor Issa går med hendes hæklet arbejde i de kommende måneder. Jeg elsker den måde thatt hun arbejder i 2-3 farver på plane flader for nu, bruge grafiske figurer til at fremmane en stærk visuel reaktion. Da hun får mere og mere erfaring med krogene, det vil være interessant at se, hvordan hendes arbejds ændringer!

Besøg Issa på Facebook. Også, tjekke de interviews hun har gjort for andre kunstnere og verdens folk på hendes blog.

pinit fg en rect gray 28 Emerging Crochet Artist Issa Abou Issa
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
danidoesdoilies
danidoesdoilies like.author.displayName 1 Ligesom

Folk som hende forbløffer mig! I Stitch og Bitch Glad Hooker du læse om kvinder, der lige har taget op i krogen og måneder senere (bogstaveligt) har mønstre offentliggjort i nationale blade og bøger! Det er virkelig inspirerer mig, der har været hækle år nu da jeg skifte karriere (med magt!) at forsøge at oprette og udgive nogle mønstre!

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter like.author.displayName 1 Ligesom

@danidoesdoilies

Jeg havde været hækle for over 30 år (slukke og tænde) og blev pensioneret fra min karriere, før jeg fik tillid til at indsende et mønster. Utroligt-den første jeg sendte i fik offentliggjort! Siden, Jeg har haft min andel af afvisninger og jeg lyst til at give op hver gang jeg får en, men så en anden bliver accepteret, når jeg mindst venter det. Vi har alle vores eget tempo og vore egne indre timeclock-ikke give op-din tid vil komme!

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Jeg er en stor fan af street art og Issa om Issa s pacman hæklede stykker er ganske vittig. De er en hæklet hyldest til Space Invader som er en pioner inden for den street art bevægelse. Tidligt, Space Invader s street art bestod af små fliser billeder i form af ikonet Pacman.

Hvis du ikke har set det, og du elsker street art-se Banksy dokumentarfilm "Afslut Gennem Gift Shop" (Netflix) Det er en fascinerende portræt af den tidlige street art bevægelse.

Du har sikkert set den hylende morsomme "ADLYDE CROCHET" grafisk med knytnæve holder en hook-godt, det er en take off af Shepard Fairey s (a.k.a. ADLYDE) tidlige arbejde byder Andree Giant med ordet ADLYDE nedenunder.

Jeg elsker at se hækling forbinde med kunst-tak Kathryn.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter Jeg er så glad for, at du har lavet connect med Space Invader! Jeg vidste det, men ikke helt gøre forbindelsen selv, og det giver god mening, nu hvor du siger det. Banksy "Udgang" er en stor dokumentarfilm. Lige nu er jeg læser en bog af Richard Polsky kaldes kunst profeter, der handler om nogle af de førende folk, som virkelig hjalp "knald eller fald" forskellige områder af kunst og et kapitel er helliget street art og hånd på arbejdet med Shepard Fairey. Du kan nyde bogen. (Polsky har også to andre bøger om kunstverdenen, der er interessante, hvis du er nysgerrig markedet aspekt af kunst.)

Trackbacks

  1. [...] kunstner Issa Abou-Issa har også opført både Pacman og Space Invaders i hendes [...]

Forrige post:

Næste indlæg: