Hæklet er et must-have gennem graviditet problemer

ved KathrynAugust 1, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet is a Must-Have Through Pregnancy Problems

Velkommen til det første indlæg i min serie 10 Days of Hæklet Sundhed. Jeg har tænkt mig at sparke den væk ved at tale om at hækle igennem problemer i forbindelse med graviditet. I min forskning for Hæklet reddede mit liv Jeg lærte om, hvordan kvinder var ved hjælp af hæklet at beskæftige sig med angst under graviditeten, smertebehandling i tredje trimester, og selv på fødestuen, og også post-partum depression. Hækl kan være en helbredende værktøj for hver af disse perioder i en vanskelig graviditet.

Hækle gennem graviditet Angst

Det er naturligt at opleve angst i løbet af en graviditet. Du spekulerer på, hvis alt kommer til at gå i orden. Hvis det er din første graviditet, du kan være bekymrede over, hvad der kommer til at ske med din krop i de kommende måneder. Under en graviditet, du kan bekymre sig om potentielle risici og problemer barnet kan støde. Denne bekymring kan nemt stige til fuld-blæst angst, hvis graviditeten bliver et vanskeligt, især hvis det kræver tredje trimester sengeleje. Mange kvinder oplever, at hækle gennem sengeleje periode er healing.

Faktisk, nogle hospitaler har endda strikke og hækle programmer for gravide kvinder på sengeleje på hospitalet. A 2006 artikel i et medicinsk tidsskrift taler om Alta Bates Summit Medical Center i det nordlige Californien, et program, der afslørede, at neeedlecrafts reduceres både stress og smerte i de kvinder, der deltog i programmet.

Hækle hjulpet mindre stress i et par forskellige måder:

  • I stedet for at sidde i sengen overdrevent bekymre sig om deres barns medicinske spørgsmål, de kunne engagere sig i den meditative handling hækling. Den repetitiveness af fartøjet er meget afslappende og hjælper med at bringe kroppen ind i en roligere tilstand.
  • Mange mødre følte adskilt fra deres babyer, og det øgede deres stressniveau. Ved at hækle noget til baby, de kunne begynde at føle sig mere forbundet til det liv vokser inde i dem, og dette ofte induceret afslapning.
  • De kvinder, der alle var på afdelingen sammen følte sig mere trygge ved at tale til hinanden, når de var også hækle. Bare at sidde i en gruppe og taler var ubehageligt og akavet, men med den delte håndværk hækling i rummet kvinderne afslappet. Dette i sidste ende muligt for dem at tale åbent om deres frygt og bekymringer omkring graviditet og så ville de se, at andre kvinder gik igennem de samme ting, og det faldt mysteriet omkring stress.
Højt stressniveau og angst kan gøre en allerede vanskelig graviditet endnu sværere. Det er vigtigt for moderen at finde måder til at bevare roen, hvilket kan være svært, hvis hun sidder fast i sengen hele dagen i ugevis og uger. Hækl kan være et effektivt redskab til at hjælpe med dette.

Hæklet for Pain Management

Programmet på Alta Bates viste også, at kvinder kunne bruge hækling til at beskæftige sig med graviditetsbetinget smerte. Smertebehandling er et emne, jeg dækker i længden i den nye bog fordi hækle ikke kun hjælper distrahere sindet fra smerte, men kan også producere en fysisk reaktion i kroppen, som faktisk reducerer smerte. Det kan især være nyttigt i tilfælde,, ligesom graviditet, hvor patienten ikke ønsker at tage medicin for at håndtere smerte. (I tilfælde af graviditet dette er på grund af en bekymring for, hvordan medicinen vil påvirke barnet.)

Hæklet arbejder først og fremmest for smertebehandling, fordi det fungerer som en distraktion fra den smerte. Hvis du kan få dit sind ud af smerten i din krop, så du effektivt at reducere følelsen af ​​smerte, selvom den fysiske fornemmelse har ikke ændret. En af de kvinder, jeg interviewet til bogen var Kristine af Ambassadør Hæklet der brugte hæklet til at hjælpe hende med både angst og smertebehandling under fødslen. Hun delte:

“Med min sidste graviditet, som min forfaldsdato kom nærmere, Jeg fandt mig selv voksende ængstelig. Efter at have flere komplicerede fødsler i træk (min 5th blev leveret ikke vejret med skulder distocia), Jeg var i stor frygt for hvad der ville ske denne gang. Det fik så dårlig, at det var alt jeg kunne tænke. Og selvfølgelig, jo mere jeg tænkte over det, jo mere bekymret blev jeg. Under en af ​​mine sidste OB udnævnelser, min læge sagde at forsøge at bringe noget på fødestuen, der ville sætte mit fokus på noget andet end fødsel, og måske det ville hjælpe. Jeg besluttede straks at bringe en hæklet projekt. Det absolut hjalp med at tage mit sind ud af smerten. "

Hæklet kan være mere end blot en distraktion fra smerte, selv. Det handler om hækling sandsynligvis producerer serotonin. En af de funktioner af serotonin i kroppen, er, at det er et smertestillende, eller en naturlig smertestillende. Dybest set, hvis du kan øge dine serotonin niveauer så du kan øge din smertetærskel og hækling er en mulig måde at øge serotonin.

Hækle Cope med Post-partum depression

Når barnet er endelig kommet man kunne forvente alt at være hunky-dory, men det er ofte ikke tilfældet. Selv i en ideel situation en ny mor er opbrugt og stresset (og kan stadig bruge hækling til at hjælpe berolige hende i denne tid!) Nogle gange kan det føre til post-partum depression, en ægte og alvorlig periode af klinisk depression, der går videre end blot “baby blues” og kan gøre selv komme ud af sengen virke som en skræmmende, elendige udsigt.

Fordi min egen erfaring med healing med hæklet var helbredende gennem depression jeg viet en stor del af bogen til dette emne, og der er en masse oplysninger i der om, hvorfor hækling hjælper med depression af enhver art. Jeg havde lejlighed til at interviewe Rachel fra Måske Matilda der deles med mig, hvordan hæklet hjalp med at få hende gennem post-partum depression. Hun delte:

“PPD gjort mig frygtelig ængstelig, nervøsitet, ude af stand til at fokusere, og bekymrede, men hæklet var så betryggende og beroligende. Jeg kunne bare sidde og fokusere helt på sømmene i mine hænder og glemme alt om, hvor forfærdeligt jeg følte resten af ​​tiden. Det var noget så simpelt og ordinært, og jeg var ikke at skabe noget stort eller imponerende, men det hjalp at reducere min angst og tilladt mig at slappe af for første gang siden min søns fødsel. Selv med ham græde i baggrunden, Jeg kunne sidde ned med min hæklet arbejde og føler en lidt fred og ro. Jeg kunne ikke besætte over mine egne tanker og følelser, da jeg koncentrere sig om arbejdet i mine hænder. "

Jeg fandt i min forskning, at mange kvinder kan have brugt håndarbejde at komme igennem post-partum depression i 1950′s til 1960′s før den tilstand havde et navn eller blev anerkendt som et reelt problem. Disse kvinder havde ikke bøger og blogs til at fortælle dem, at hækling kunne hjælpe, men de havde deres venner og deres instinkter og opdagede denne samme sandhed på deres egne.

 

Kender du en listig kvinde, der er gravid lige nu? Del denne artikel med hende!

Du kan købe bogen her.

pinit fg en rect gray 28 Crochet is a Must Have Through Pregnancy Problems
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: