Hæklet Hjælper med 3 Faser af bipolar lidelse: Depression, Hypomani, Mania

ved KathrynAugust 8, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Crochet Helps with 3 Phases of Bipolar Disorder: Depression, Hypomania, Mania

Bipolar lidelse er en tilstand, der er karakteriseret mest specifikt af vilde humørsvingninger (selv om der er variationer i bipolære typer). Perioder med intens depression følges af perioder med intens eufori eller mani. Der er mennesker, der bruger hæklet til at hjælpe dem med at håndtere både depression og mani af tilstanden. Hæklet kan også bruges under en tilstand kaldet hypomani, der er en overgangsperiode mellem “normal” og manisk. Vigtigst, hækling kan bruges til at hjælpe moderate stemninger, hvilket er et vigtigt mål for bipolar behandling.

Hæklet for depression

Hæklet kan hjælpe folk i bipolar fase af depression af de samme grunde det hjælper med enhver anden form for klinisk depression. Disse grunde omfatter:

  • Hækl er en positiv aktivitet, der stopper den cyklus af drøvtygning, der kan forårsage depression at komme ud af kontrol.
  • Hæklet har potentiale til at opbygge selvagtelse. Lavt selvværd er et stort problem for folk med depressive lidelser.
  • Hækl kan skabe en følelse af forbindelse til andre, som er afgørende for en vellykket behandling af depression.

Hæklet for Mania

Maniske faser er kendetegnet ved hyperaktivitet, irritabilitet og vrede, racing tanker, søvnløshed, dårlig dømmekraft og hensynsløs adfærd. De kan være meget ødelæggende. Hæklet kan hjælpe på følgende måder:

  • Hæklet inducerer en tilstand af ro.
  • Enkeltpersoner kan lære sig selv at engagere sig i produktive crafting i maniske perioder til at modstå trangen til at engagere sig i mere hensynsløs adfærd.
  • En individuel udstationering på Life, Kærlighed og bipolar forum board delt, "On nætter, når jeg er manisk, Jeg strikke eller hækle og repetition undertiden numbs min hjerne eller forsinker det ned, og jeg kan gå i seng og ikke blive oppe hele natten!"

Hæklet Under Hypomani

Der henviser til mani selv er karakteriseret ved rastløshed, hensynsløshed og rodet tænkning hypomani er en ophidset tilstand, hvor en masse energi, optimisme, selvtillid og produktivitet kan forekomme. Hvis kanaliseres korrekt, hypomanic stater kan være en fantastisk tid for intens kreativitet. Hvis du er en person, der crochets, dette kan være det tidspunkt, hvor du begynder virkelig at skabe dine egne innovative designs, for eksempel.

Hækl modereres Moods

Ud over at være nyttig i alle tre faser af bipolar lidelse, hæklet kan anvendes til moderate bevægelser og forhindrer drastisk glider fra en fase til den næste. Dette er en af ​​de primære mål for de fleste bipolar behandling planer. Holder sig til en regulær crafting tidsplan, indstilling og mødet crafting mål, og opmærksom på, hvad projektet valg siger om aktuelle stemninger er alle måder, at mennesker med bipolar lidelse kan bruge hækling til at hjælpe med at opretholde en jævn køl. Hæklet er også nyttige i at lære mindfulness, som er en vigtig del af mange bipolar behandling planer.

crochet saved my life1 206x300 Crochet Helps with 3 Phases of Bipolar Disorder: Depression, Hypomania, Mania

Dette emne er dækket i mere dybde i min bog, Hæklet reddede mit liv.

Foto kredit: Julie Michelle

pinit fg en rect gray 28 Crochet Helps with 3 Phases of Bipolar Disorder: Depression, Hypomania, Mania
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

Hej igen! Når jeg begynder at læse dig indlæg-Jeg kan ikke stoppe. Jeg tænkte, om den mentale sundhed samfund har taget brugen af "hæklede grupper"? Også ved du, om hækling bliver foreslået at bi-polar patienter af behandlerne? Jeg har været tanker om at sende kopier af din bog til min addictionologist og nogle in-patient Adfærdsmæssige sundhedsfaciliteter jeg kender. Tror du, det ville være noget, der vil blive hilst velkommen?

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter Tak igen! Jeg tror, ​​det ville være fantastisk at begynde at nå ud til nogle af de professionelle i den mentale sundhed samfund. Jeg ved, at der er nogle steder, der gør tilbyde strikning og hækling grupper, men de synes at være langt mellem. Jeg ville elske at se flere mennesker bliver involveret med at! En af mine planer er at begynde at lade folk i disse steder kender bogen, men jeg har endnu ikke nået denne fase af min markedsføring, så alle ord, som du kan sprede ville sikkert være velkommen!

Seneste blogindlæg: garn - Hæklet concupiscence

Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

@CrochetBlogger

Så glad for du planlægger at medtage dette i din markedsføring nede ad vejen, er jeg virkelig brænder for at finde måder at hjælpe mennesker med psykisk sygdom. Sandsynligvis fordi jeg er en af ​​dem! Jeg vil lade dig vide, hvis jeg får nogen feed back. En ting jeg er bekymret for, er, at de ikke tillader kroge på de låste afdelinger. Jeg tænker, at de kunne acceptere nogle af de store store kroge lavet af træ, men hvis nogen har en bedre idé, jeg ville elske at vide det!

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@Sacredcrocheter Ja, det er helt sikkert en del af min markedsføring plan sammen med nærmer professorer, der underviser emner relateret til dette emne. Jeg ved, at der er hæklet programmer i fængslerne, der tillader stor plastik og træ kroge under tilsyn, så jeg vil tro, at det samme kunne være en mulighed i aflåste menighedens faciliteter.

Seneste blogindlæg: garn - Hæklet concupiscence

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: