Amazing Hæklet Sundhed historier fra Google Arkiv

ved KathrynAugust 7, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for Amazing Crochet Health Stories from the Google Archives

En af de ting, som jeg elsker over Google nyhed er, at du kan bruge arkiverne for at søge efter avisartikler fra årtier siden. Jeg nyder virkelig leder efter historiske hæklet nyheder og meddelelser ved hjælp af dette værktøj, fordi det giver mig mere information og indsigt i, hvordan vores håndværk blev set i de 50′s eller 60′s eller 70′s. Faktisk, Jeg er begyndt at tilføje en “Lidt historie” fra dette arkiv til min ugentlige “se tilbage” stillinger på søndage samt på min nyhedsbreve. Så selvfølgelig har jeg brugt dette værktøj til at lære om hækling sundhed, når jeg lavede research til min bog om de sundhedsmæssige fordele ved hækling. Her var nogle af de historier, jeg kom på tværs.

1949: Man crochets at helbrede sår

En nyhedsudsendelse fra 1949 aktier, som en mand, der begyndte at hækle som et væddemål med sin kone endte følelse ligesom det reducerede sine sår. På det tidspunkt troede man, at sår primært var forårsaget af stress. Hækl er en afslappende aktivitet, og han følte, at afstressende det tilbydes beroligede ham nok til at lindre hans symptomer. Stress forværrer en bred vifte af sundhedsmæssige betingelser, der er grunden til at gøre en afslappende aktivitet er healing for sådan en række lidelser.

1975: Kvinde klarer med Sorg ved at hækle afghanere

Hækl kan være et effektivt værktøj til at hjælpe i løbet af sørgende efter en tabt elsket. I 1975 journalist Judy Werley delte historien om fru. Lena Casilli der mistede sin far og følte tabt uden ham. Hun begyndte at hækle afghanere og er citeret for at sige, det er den bedste behandling nogensinde.

1976: Wartime Vet crochets som terapi

Hæklet kan anvendes i forskellige aspekter af PTSD behandling og forebyggelse. A 1976 avisartikel fortæller om en mand, der var udstationeret på de forreste linjer i Koreakrigen og tog op hækle at hjælpe ham dæmpe nervøsitet. Han fortsatte hækle sengetæpper som en form for terapi, efter at han var færdig med krigen.

1979: Man crochets Afslut Drinking

Jeg har talt her tidligere om, hvordan hækling kan anvendes til at hjælpe afslutte afhængighed af forskellige typer. A 1979 avis Artiklen fortæller om en “djærv blok murer” der havde et alkoholproblem, som han med succes afslutte ved at bo travlt med hæklet.

1989: Ryger Bruger Hæklet at Quit Addiction

I 1989 der var en nyhedsudsendelse om en kvinde, der havde været en livslang ryger, men var i stand til at holde op til dels takket være at optage hækling og bruge det som en distraherende aktivitet for at holde hendes hænder og sind travlt, da hun ville have en cigaret.

1993: Kvinden crochets som Physical Therapy for Håndledsskade

The Green hæklet hele sit liv. Da hun brød hendes hvile hun brugte hæklet som en form for fysisk terapi for at genopbygge sin styrke og vifte af bevægelse.

Disse er blot nogle få eksempler på, hvordan hækling er helet mennesker i årenes løb!

Dette indlæg er en del af min 10 dag serie af hæklede sundhed artikler at jeg gør for at fejre udgivelsen af Hæklet reddede mit liv. Hvis du er interesseret i at blogge om denne bog, jeg ville være glad for at sende dig en digital pressemateriale. Kontakt mig her.

pinit fg en rect gray 28 Amazing Crochet Health Stories from the Google Archives
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
joyannerose
joyannerose

Tillykke med din bog. Du skal være stolt af at sætte sådan en tankevækkende bog. Og det er så sandt!. Faktisk ville jeg have kommenteret før, men det ramte to nerver Jeg kan ikke lide at tænke på.

Du husker måske, Jeg fortalte dig min historie, når du for nylig spurgt, hvorfor du begyndte at hækle. Jeg startede under min Kræftbehandling. Jeg absolut brug for noget at holde mit sind off det hele, og det hjalp med det, og masser af andre ting, du nævner, at gå sammen med en ødelæggende sygdom. Da jeg startede, Jeg gjorde ting for kræft bevidsthed, og lavet blomster til at tage til kemo for andre patienter til at sætte på deres hatte, etc..

Jeg har også for nylig mistede min far til en lang sygdom, og hæklet en masse på hans seng. Det hjalp. Han elskede sin "mand sjal" afghan, og brugt det hver dag. Ved udgangen, Jeg lavede en stor varm poncho til mig selv (for min søns tidlige baseball spil). Jo mere ophidset, jeg var, jo hurtigere jeg hæklede:( Det var meget betryggende, og jeg var glad for jeg havde distraktion, som jeg ikke kunne have startet et nyt projekt, så eller lige efter han passerede.

Jeg læste nogle uddrag fra din bog, de var staffagefarve på. Så meget, at lige nu, min fars bortgang er stadig for friske til at læse hele bogen. Men når jeg er i stand til at, Jeg absolut vil. I mellemtiden, Jeg vil gerne takke dig for at sætte det derude. Masser af gange det er så svært at se, hvad du har brug for, når du er midt i en livsændrende situation,.

Og jeg er virkelig glad for du fandt hæklet når du havde brug for det mest.

Forrige post:

Næste indlæg: