5 Unususal sygdomme, der kan blive helbredt med hjælp fra hækling

ved KathrynAugust 3, 2012 · 8 kommentarer

i Hæklet Sundhed

Post image for 5 Unususal Illnesses that Can Be Healed With the Help of Crochet

Dette indlæg er en del af en ti dage række stillinger på den helbredende fordele af hækling, jeg gør for at fejre udgivelsen af ​​min nye bog, Hæklet reddede mit liv. Jeg håber du nyder serien hidtil!

Jeg har ikke sat nogen begrænsninger eller parametre på de betingelser, jeg ville dække, da jeg spurgte folk, om de ønskede at blive interviewet til min bog om de sundhedsmæssige fordele af hækling. Jeg er så glad, fordi dette tillod folk at fortælle mig om ting, som jeg aldrig ville have troet at spørge specifikt om. Her er fem sundhedsmæssige betingelser, jeg vidste lidt eller intet om, før en kvinde, der hæklede at hjælpe helbrede fortalte mig om dem.

1. Menières sygdom

Hvad det er:

Jeg må tilstå, at jeg aldrig havde hørt om Menières sygdom indtil blogger Elisabeth Andrée fortalte mig om det. Jeg lærte en smule fra hendes historie og derefter forsket på min egen for at finde ud af, at det er en betingelse i det indre øre, der har to primære problematiske symptomer: høretab og tab af balance. Årsagen til denne tilstand er ukendt. Det er en progressiv sygdom, hvilket betyder at det bliver værre med tiden, og der er ingen kendt kur.

Hvordan hækling kan hjælpe:

Menières sygdom, især for en person, der er det i begge ører, kan udvikle sig til et punkt, hvor den enkeltes evner bliver begrænset. For Elisabeth Andrée det fik så slemt, at det resulterede i tab af arbejdspladser og deraf følgende finansiel ustabilitet. Dette kan let føre til depression, angst og følelser af håbløshed. Hæklet kan hjælpe med at styre symptomerne på disse sekundære betingelser.

Endvidere, når du mister en af ​​dine sanser, det kan være afgørende for at øge din oplevelse af din resterende sanser. Menières sygdom kan forårsage høretab. Hæklet giver mulighed for at forkæle dig selv i syne og taktil fornemmelse at bidrage til at kompensere en smule for dette tab.

2. Kronisk Lyme sygdom

Hvad det er:

Jeg havde hørt om Lyme Disease før (alle ved det er, at sygdom, du kan få fra flåter) men vidste ikke meget om det, indtil jeg hørte fra Tammy Hildebrand. Jeg lærte, at Lyme sygdom kan behandles med antibiotika, men for nogle mennesker den behandling ikke virker, og det bliver en kronisk tilstand symptomized af træthed, hovedpine, ledsmerter forårsaget af betændelse, søvnforstyrrelser og humørsvingninger, herunder depression.

Hvordan hækling kan hjælpe:

Som med Menières sygdom og andre kroniske tilstande, Kronisk Lyme ofte forårsager depression i patienter og hækling kan bruges til at lindre depression.

Hæklet er også især nyttigt i forhold såsom denne, hvor patienten ofte lider af en kombination af søvnløshed og træthed. Den enkelte kan ofte være for træt til at gøre de fleste ting og alligevel ikke kan sove, som er frustrerende. Hæklet tilbyder en meditativ, afslappende opgave, der giver Crafter at føle produktiv trods ikke har energi til at gå gøre mere aktive ting.

3. Restless Leg Syndrome

Hvad det er:

Restless Leg Syndrome er en tilstand, hvor benene spjæt unstoppably og smertefuldt. Dette sker typisk, når personen ligger ned eller hvile, som ofte forstyrrer søvnen, og faktisk RLS anses for at være en søvnforstyrrelse.

Hvordan hækling kan hjælpe:

Sara-Jane fortalte mig, at hun har fundet, at hækle rent faktisk kan hjælpe med at reducere trækninger i benene. Hun er ikke sikker på helt hvad der sker i kroppen, der forårsager dette, men har fundet igen og igen, at hvis hun henter en krog og garn hun kan få sine ben til at stoppe bevæger sig.

Denne betingelse er forbundet med søvnløshed, som hækling er nyttig i forbindelse med. Mennesker med søvnløshed tider finder, at den meditative handling hækle er nyttigt at reducere søvnproblemer. I det mindste kan det være en del af en samlet natlig ritual designet til at maksimere søvn potentiale.

Endvidere, RLS symptomer generelt forværret af stress. Hækl er en afstressende aktivitet.

4. Skizofreni

Hvad det er:

De fleste mennesker har en idé om, hvad skizofreni er, så det er ikke nødvendigvis “usædvanlige” men jeg har medtaget det i denne liste, fordi det fortsat er et af de mest stigmatiserede psykiske sygdomme. Skizofreni er ofte fejldiagnosticeret i mange år, før patienten til sidst får den korrekte diagnose. Når de gør, de kan blive forfærdet, på grund af den stigmatisering knyttet til det.

Skizofreni er en psykisk sygdom, der forårsager den person, der har svært ved at tænke klart, responding to situations or emotions in an acceptable manner and distinguishing between what is real and what is not. Symptoms include memory problems, difficulty paying attention, irritability and social withdrawal. It is common for people with schizophrenia to have hallucinations, especially auditory hallucinations, which is why many people know it as the condition in whichyou hear voices”. There are different types of schizophrenia that have different specific symptoms.

There is not agreement in the medical/ mental health community about what causes schizophrenia. Men, it does appear to be a genetic condition.

Hvordan hækling kan hjælpe:

Jeg interviewede Dawn who identified four key ways that crochet has helped her with her condition:

  1. She knows that crochet is real which helps her manage her hallucinations and the anxiety that accompanies them.
  2. Hækl er en produktiv afsætningsmulighed for at kanalisere nogle af hendes magisk tænkning.
  3. Hun er i stand til at få et bedre greb om tiden og til at opleve en følelse af kontinuitet, at hun ikke får andre steder og behov desperat på grund af hendes skizofreni.
  4. Det handler om hækling hjælper Aurore i forbindelse med den angst, der omgiver hendes tilstand.

5. Indlæg fødselsdepression

Hvad det er:

Denne betingelse er faktisk ikke “usædvanlige” til mig. Det er en form for klinisk depression (noget jeg alt for bekendt med). Plus jeg havde læst en masse om i fortiden, så jeg vidste om det. Ikke desto mindre, Jeg besluttede at medtage det her, fordi det er så ofte misforstået. Mange mennesker fejlagtigt tror, ​​at det er noget alle nybagte mødre gå igennem på grund af søvnløshed og stress af at have en ny baby i hjemmet.

Postpartum depression, Ligesom andre typer af klinisk depression, er en gennemgående følelse, der kan omfatte sorg og gråd samt angst, irritabilitet, selvværd problemer, søvn problemer og mere. Kvinder, der lider af fødselsdepression kan have tanker om selvmord eller endda tanker om at skade deres barn, følelser, der er mere ekstreme end hvad der ville blive betragtet som en normal del af "baby blues".

Det vides ikke, hvad der forårsager PPD. Der er mange risikofaktorer, der gør en kvinde mere modtagelige for det (herunder en historie af depression) men der er ingen specifik kendt årsag.

Hvordan hækling kan hjælpe:

Hæklet kan hjælpe med at reducere symptomerne på alle typer af depression for et utal af grunde. Det øger serotonin-niveauet, som er en fysisk årsag, at det hjælper. Det hjælper den enkelte slappe af, falde til ro, break negative cycles of rumination and focus on a positive activity. It boost self-esteem as the crafter makes decisions, sets goals and completes projects.

Crochet can be an especially great craft choice for new moms who may only have a minute or two to take for themselves. It is a portable craft that requires very little equipment and can be easily picked up and put down and picked up again. Rachel Brown shared with me for my book that crochet was one of the few things that actually helped her feel better every day while she made her way through PPD.

As with all of the other health conditions on this list, nobody should try to treat themselves for Post Partum Depression. Proper treatment includes the help of a medical doctor, therapist or psychiatrist.

Which of these five conditions did you know about before reading this post?

pinit fg en rect gray 28 5 Unususal Illnesses that Can Be Healed With the Help of Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
Sacredcrocheter
Sacredcrocheter

I had not heard about Meniere's disease until now. I'm also blown away by the fact that crochet can help schizophrenia. It made me recollect a conversation I had with a young woman and her husband in the emergency waiting room of a hospital. The woman had a large quantity of beautifully colored yarn with her in a bag and was crocheting. Naturally I asked her about her work! As the conversation progressed, she explained to me that she was a schizophrenic waiting to be admitted to the Behavioral wing because of a serious episode she recently experienced. Her husband told me that she didn't go anywhere without her yarn and hook but that she wouldn't be allowed to keep her hook and yarn once she was admitted due to "safety" restrictions. I felt so bad about that because it was obviously so comforting to her. I never forgot her story and hope she and her husband are doing well.

Iesadora
Iesadora

I'd heard of all of them except Menière’s disease. A very interesting list, thank-you for sharing it.

Elisabeth Andree
Elisabeth Andree

By what you write here - in summary form - I can see how much research you've done and how much time and energy you have put into writing your book. I respect you for that! And I admire anyone who has grabbed the hook in order to guide her or his life into a better and more enoyable direction. To answer your question: Jeg "knew" the conditions 2 gennem 4 fra bøgerne af mit studie Sundhed Uddannelse. Nummer 1 var ukendt for mig indtil omkring 20 år siden: (

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

Tak så meget. Jeg virkelig investere en masse tid på forskning i dette emne. Og selvom bogen er nu færdig, Jeg fortsætter til forskning, fordi det er blevet noget af så stor interesse for mig. De kvinder, der rakte ud og delte deres historier, du indgår, virkelig hjulpet mig til at føle, at dette var et emne værd ikke blot at undersøge, men forsøger hårdt at dele med andre for at øge bevidstheden om en række sygdomme samt helbredende fordele af hækling.

Trackbacks

  1. [...] Terry til at finde styrke i sin egen kreativitet og for at dele hendes historie. She shows here how crochet can help us in so many ways [...]

  2. [...] with depression associated with a chronic illness were Carol (from fibroymalgia), Elisabeth Andree (Menier’s disease), Liza (MS), Margaret (kræft) and Tammy (Chronic Lyme). I should add that a long-lasting injury [...]

Forrige post:

Næste indlæg: