24 Sandheder om The Healing Power of Hæklet

ved KathrynAugust 3, 2012 · 3 kommentarer

i Min hæklede bøger

Post image for 24 Truths About The Healing Power of Crochet

A couple of weeks ago I introduced you to the fantastiske kvinder, som krog til at helbrede. Disse 23 women all generously allowed me to interview them for my book, Hæklet reddede mit liv, where I was able to share their stories so that others can see how healing crochet can be. Today I thought I’d share a quote from each of those women and one from myself to help you get a sense of what we talk about in the book. The book is now available and can be purchased online here.

Aimee

"Følelsen af ​​garnet og de rytmiske bevægelser, der produceres ved at hækle er meget beroligende og hjælpe mig omgruppere, recharge and become reconnected to my inner self amidst turmoil and confusion.”

Dawn

When I’m anxious, the concrete feeling of the yarn against my fingers is something to focus on.

Aurore’s blog

Carol

“Fibromyalgia stole my job and caused me to have to learn to be a different wife and mother. Hækle er noget, jeg kan næsten altid gøre, og jeg kan gøre det for andre. "

Elisabeth-Andree

“Hæklet hjælper mig til at falde til ro og slappe af, flytter mit fokus fra elendighed til noget interessant og behageligt, og giver mig mulighed for at oprette og derved holde mig mentalt sunde.”

Elisabeth Andrée blog

I

“Jeg fandt ud af, når jeg hente min hæklenål, at mit sind var så travlt med at tælle masker og finde ud af et mønster, som det bare ikke har tid til at bekymre sig. Mindre bekymring betød mindre stress i mit liv, og jeg begyndte at falde til ro. Jeg er lige begyndt at hækle som en sindssyg bare for at få lindring.”

Em på Etsy

Fran

"Jeg kan huske, da Sandie havde hæklet mig en smuk bøn sjal, efter at jeg blev voldtaget. I cannot put into words the comfort that that shawl has brought and brings to me to this very day. I hope that the teal scarf will do that for some other victim as the prayer shawl has done for me.”

Jennifer

“I can carry a granny square with me to work or just about anywhere. The repetitive motion is very calming for me, especially when I’m working on a pattern that is memorized.”

Jennifer Crutchfield online

Katherine

“My ankle injury has caused so much upheaval but maybe it will end up very positively changing our lives forever. Crochet has played a huge part in this process.”

Katherine Dempsey online

Kathryn

That’s me! icon smile 24 Truths About The Healing Power of Crochet I had a lot to say on this topic of course, but here’s the quote I decided to excerpt for this post:

“Jeg blev hængende i mellem denne legendariske klippe og et hårdt sted, og min hæklenål tjente som et koben til at begynde nysgerrige mig ud af denne vanskelige rum. Jeg vidste næsten ikke, at det skete, og alligevel at krogen gravet dybt ned i kernen af ​​mit væsen og løftede mig ind i et rum, hvor jeg atter kunne begynde at trække vejret. I den mest grundlæggende og indlysende måde er muligt jeg skabe et liv for mig selv blot gennem handling at skabe.”

Kristine

“Under en af ​​mine sidste OB udnævnelser min læge sagde at forsøge at bringe noget på fødestuen, der ville sætte mit fokus på noget andet end fødsel, og måske det ville hjælpe. Jeg besluttede straks at bringe en hæklet projekt. Det absolut hjalp med at tage mit sind ud af smerten.”

Kristine Mullen online

Laurie

“Hvis jeg sad, Jeg hæklede. Jeg gjorde ting for mine venner, mine børn, kæledyr, Jeg lavede tæpper til gulve og doilies og endda syltetøjsglas cozies. Jeg gjorde det for at forblive ved sine fulde fem; Det var en konstant, var det forudsigeligt, Det var en måde at være i her og nu. "

Lauries blog

Laurinda

"Rowan tæppe Project gav mig noget positivt at fokusere på, når sorgen var for meget. Fortælle folk om projektet, planlægning, and teaching gave me a way to talk about our loss without feeling guilty that I was burdening others. I had more than one person thank me because naturally they had no idea what to say when I told them about losing Rowan, but talking about my Project helped ease the difficult conversation.

Remembering Rowan Project

Liza

“Jeg var imponeret. Not so much with the fact that I had been able to crochet while blind, but with the fact that those first forty-eight hours just flew by. Crocheting kept me busy counting, feeling the stitches back and forth to make certain that I had not skipped or doubled, and keeping the yarn from knotting. I had no time to feel pity and worry about what was to come.

M.K.

What I didn’t know until fairly recently was how meditative crochet can be. Being able to have a small crochet project to work on anywhere – at home, on the bus, while waiting in line – meant I could create a quiet space in my head whenever I had a few minutes to spare. Those small quiet spaces can add up to a lot over time.

M.K. Carroll online

Margaret

“I tend to believe the claims made for the health benefits of crocheting – it is good for stress management, strengthening the immune system, regulating blood pressure. I can only testify to its help with depression, but as a cancer survivor, I consider continuing to crochet part of my general health plan.

Margaret Mills online

Marinke

Crochet is basically repeating the same thing over and over again, and for me that flow really helps me get through the day. But at the same time, you have to keep thinking about what you’re doing, so it never gets boring. And you get to be creative while you’re at it – what more can you want?"

Marinke’s blog

Martha

I think for me, this was really the best craft to have served as my distraction. It took a minimum of supplies that were readily available to me, I could do it in my living room on my comfy couch, and I was making something for someone I loved.

Martha Stone online

Nessa

The pleasant click of my favorite red, aluminium krog mod min vielsesring, som jeg tilslutte garnet, der væver gennem mine fingre er hørbar, taktile og jording. Der er ikke plads til bekymring, for sørgende, til beklagelse, til analyse, når jeg fokusere på én sting ad gangen. Processen med healing forrang. "

Nessa online

Rachel

I can’t remember an exact moment when I realized how healing crochet was for me (one of the many downsides of not getting enough sleep as a new mom is having a terrible dearth of memories from those months!), but I just remember thinking one day that crochet had saved me in a very real way.

Rachel’s blog

Sara-Jane

“When I sit at night, or in the car, if I’m at all tired – the legs start twitching. I will pick up my crocheting and the legs stop. I’m not sure if the same part of my brain that tells my legs to twitch also tells my fingers to move in a certain way, but that’s the way I think about it. Just knowing that I can alleviate the wiggles gives me great emotional relief.”

Shell

Crochet helps me put my pain on the back burner for a while. It takes my focus away from how I’m feeling and puts it in a more productive place. As I’m sure anyone who ever felt any kind of pain can tell you, Hvis du bliver distraheret fra at fokusere på, at smerte det synes mindsket eller anden måde. "

Shelli Steadman online

Sherri

“Hækle er en stor stress reliever. Når jeg hækle, det slapper mig og hjælper får mit sind off af mine egne problemer. Når jeg er ked af det, anden grund, mine fingre arbejde endnu hurtigere; dog, gennemføre projektet beroliger mig og gør mig så meget bedre.”

Sherri A. Stańczak online

Tammy

“Det kan blive temmelig deprimerende, når du ikke kan gå eller tage sig af din familie eller gøre noget, du gjorde i dit "normale liv". Hæklet var den eneste, der ændrede sig ikke. Min hæklet var min konstante følgesvend.”

Tammy Hildebrand online

Vicki

"Da jeg hækle jeg ikke tænke på, hvordan min krop er nu brudt; Jeg tænker over, hvordan jeg kan skabe noget smukt og nyttigt med min krog og enten garn eller tråd.”

Vicki Sulfaro online

 

 

Forsidefoto for denne bog, vist ovenfor, er af Julie Michelle

pinit fg en rect gray 28 24 Truths About The Healing Power of Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.
TSML
TSML

I only picked up crocheting in March of this year but I've been hooked on it ever since. I'm going through alot of stress in life right now and nothing calms me down more than working on one of my projects. There is something amazing that happens when you crochet, there is a quiet calm that just helps put so many bad things that are running through your mind at the very back and you live in the moment. I look forward to getting this book and keep up the wonderful posts :)

Trackbacks

  1. [...] or curing a number of different physical and mental health conditions. I have mentioned these women multiple times. For this morning’s post in my 10-day series of crochet health information, Jeg tænkte [...]

Forrige post:

Næste indlæg: