10 Key måder Hæklet kan øge selvværd

ved KathrynAugust 9, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Sundhed

Post image for 10 Key Ways Crochet Can Boost Self-Esteem

Til denne artikel i min 10-dag serie af hæklede sundhed artikler Jeg ønsker at fokusere på, hvordan hækling kan bidrage til at øge selvværd. Det er fordi lavt selvværd er sådan en fælles faktor eller biprodukt af så mange sundhedsmæssige betingelser. Det helt sikkert spillet en destruktiv cyklisk rolle i min egen oplevelse af depression. Mennesker med andre psykiske problemer nogle gange føler sig stigmatiseret og udvikle deraf lavt selvværd. Mennesker med kronisk sygdom ofte føler ubrugelig og lider af lavt selvværd. Lavt selvværd tømmes din selvtillid og evne til at bekæmpe enhver tilstand, så det er vigtigt at få den under kontrol. Det er noget, som ingen andre kan give til dig; du nødt til at få fat i det for dig selv. Så nå en krog og overvinde nogle!

1. Pride for at lære noget nyt

Når vi lærer noget nyt, vi føler en følelse af stolthed. Vi er i stand til at gøre noget, vi ikke vidste, at vi kunne gøre, og at tilfører en lille smule tillid ind i vores liv, gør os opmærksomme på, at vi er i stand til at udføre andre nye ting, vi har ikke prøvet endnu. Hvis hækling er nyt for dig, så kan du tage en ære i at mestre det grundlæggende. Hvis du har hæklet hele dit liv, kan du stadig lære nye masker og teknikker. Denne håndværk har så mange aspekter at det!

2. Pride til mastering en teknik

Vi sætter en ære i vores første skridt i at lære noget nyt, men selvfølgelig de første skridt normalt ikke resultere i stitchery mesterværker. Når du begynder at producere produkter, der er virkelig stor, viser, at du har styr på en bestemt søm eller mønster, tage et øjeblik til virkelig at tænke over, hvor svært det var, og hvor stor du er blevet på det. Fejr dine evner!

3. Gør noget fra ingenting opbygger selvværd

Der er en grund DIY bevægelsen er så populær. Godt, Der er masser af grunde, selvfølgelig, men en vigtig årsag er, fordi at være i stand til at gøre noget ved hånden, start til slut, alle ved dig selv, skaber en virkelig tilfredsstillende følelse. Der er skrevet masser af bøger og artikler om dette. En bog, jeg gerne om dette emne er Made by Hand: Søgning efter mening i en Engangsbeskyttelsesfilm verden 10 Key Ways Crochet Can Boost Self Esteem af Mark Frauenfelder af MAKE (søster websted til CRAFT).

4. Du kan oprette gaver til venner og familie

Sygdom, og endda alderdom, kan sommetider gøre dig føles som du har noget at give. Det kan føles som “tage, tage, tage” Hvis dine familiemedlemmer er dine pårørende. Crafting dem noget i hånden som en gave kan gøre det føles som du stadig tage sig af dem og om dem, selvom de har brug for at hjælpe dig med visse ting.

5. Hækle til velgørenhed føles godt

Du kan tage det produktivitet du føler dig i omsorgen for din familie og gå endnu længere ved at gøre ting for andre i nød. Det er et boost til dit selvværd, når du fejre de små måder, hvorpå du stadig i stand til at hjælpe andre på trods af dine fysiske eller psykiske problemer.

6. Du kan være i stand til at sælge dine produkter

At være i stand til at bringe en lille smule af indkomst, selv hvis du ikke kan arbejde på fuld tid kan hjælpe dig til at føle en følelse af stolthed og selvværd.

7. Eller i det mindste redde din familie nogle penge

Upcycling materialer med hækling, hækle kostumer og tøj og skabe gaver ved hånden er alle måder, du kan være i stand til at spare penge i familiens budget. Selv hvis du er for syg til at bidrage til familiens indkomst, disse penge at spare handlinger kan være en måde at føle sig som du gør din del, og som hjælper kamp selvværd at sygdom undertiden ønsker at tage væk.

8. Gør små beslutninger

Når du har lavt selvværd kan du lyst til at træffe beslutninger er umuligt, fordi du ikke har tillid til dig selv. Men med hæklet, Der er masser af små beslutninger at gøre, og hvis du kan lære at gøre dem der så kan du lære at gøre større beslutninger igen i dit liv. Choosing yarn and a project to make may seem small but it can be a big step towards decisions that are life-changing later on.

9. Allowing creativity opens you to self-acceptance

Crochet is a safe place where you can express yourself creatively. By taking risks with your craft and using it to express your own sense of style you allow yourself the space to just be you. The more ways in which you can embrace creative self-acceptance, the more accepting you will be of yourself in all areas of life.

10. Praise from others for your crochet

It’s dangerous to look outside of yourself for self-esteem. It’s really something that needs to come from within. But it can help when you get support from others. So if you share your crochet work with family members, venner eller blog verden og få positiv feedback, så det kan hjælpe med at få dit selvværd op en lille smule.

Denne artikel er en del af en serie fejrer udgivelsen af ​​min nye bog, Hæklet reddede mit liv.

Foto af forfatteren af Julie Michelle Photography

pinit fg en rect gray 28 10 Key Ways Crochet Can Boost Self Esteem
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: