Top 10 Eksempler på Extreme Hæklet Art

ved KathrynJuli 2, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Art

Jeg elsker at funktionen arbejdet i mange forskellige hæklede kunstnere her på denne blog, fra små til store, den konceptuelle til det realistiske. Jeg kan godt lide alle de forskellige typer af hækling kunst, men du kan ikke benægte, at nogle stykker skiller sig ud over resten i form af bare at være ekstrem hæklet.

Here are what I think are the top ten examples of extreme crochet art:

1. Toshiko Horiuchi MacAdam’s Crochet Playground

crochet playground Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

My profile of Toshiko Horiuchi has been far and away the most popular post on this blog. It’s easy to see why when she’s created something as cool as this crocheted playground!

2. Seventeen Evergreen Polarity Video

I love the work that Sarah Applebaum does but it’s her work in this video that really takes showing it all off to the extreme!

3. Olek i New York Hæklet Apartment

crochet art new york 400x290 Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

New York hæklet kunstner Olek har gjort så mange udestående, store kunstværker at det var svært at vælge blot én for denne roundup. I sidste ende, Jeg valgte hende første lejlighed i New York installation, fordi det var virkelig debut af hendes hæklet kunst til den store verden plus det var edgy med teksten hun valgte at indarbejde det.

4. Mary Poppins af Joana Vasconcelos

versailles crochet art Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Joana Vasconcelos lavet denne fantastiske mixed-media brik i 2010; lige nu er det hænger i Château de Versailles hvor kunstneren er den første kvindelige kunstner til at vise moderne arbejde. Kunstneren siger, at dette stykke er “håndlavede uldne strikning og hækling, industrielle trikotagestof, tekstiler, ornamenter, polyester, stålkabler” … Jeg siger det er fantastisk!

5. Larger Than Life Lions af Shauna Richardson

crochet lions Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Jeg først profileret crochetdermist Shauna Richardson begyndelsen af ​​sidste år, da hun var i de tidlige faser af arbejdet på Lionheart Project at hun laver til OL i London. Dette projekt har konsekvent været i nyhederne siden da, og det er fordi det er sådan et godt eksempel på ekstrem hækling!

6. Magda Sayeg Yarnbomb Scooter

yarnbomb art Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Magda Sayeg, like Olek, har taget en Yarnbombing / street hæklet stil og gjorde det kommercielt succes. Jeg valgte denne specifikke stykke, fordi jeg synes, det trodser mange fordomme, der eksisterer om strikning / hækling.

7. Aldo LANZINI s Hæklet Kostumer

aldo lanzini crochet costume Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Jeg adore hæklede kostumer og masker udført af Aldo Lanzini (som også virker som grænser til bærbare, men edgy-bærbar for sikker). Hvad jeg mener virkelig hæver det hele til det næste niveau, selv, er, at han altid skubber konvolutten med indstillingen for hans udklædte figurer, uanset om det er i billeder, videoer eller ydeevne stykker.

8. Broken Heroes serien af ​​Patricia Waller

patricia waller crochet art Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Indholdsmæssigt, Jeg tror, ​​at hækling kunstner, der skubber til grænserne mest er Patricia Waller, især i hendes Broken Heroes serie, hvor hun skildrer ikoniske pop kultur tegn i stater i foruroligende nød ligesom Minnie Mouse voldtægt scene vi ser her.

9. Granny Square Wreck Room

granny square art room1 Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Jeg har skrevet om flere Værelserne er omfattet i hækling . Denne ene af Allyson Mitchell er udelukkende lavet af hæklede firkanter.

10. Cashmere Biker Jacket af Christopher Kane

christopher kane crochet biker jacket Top 10 Examples of Extreme Crochet Art

Hæklet behøver ikke at være scream-out-højt at være ekstrem (selvom det er nemmere at fortælle, at det er ekstrem, at vejen for sikker!) Det cashmere biker jakke ved modedesigner Christopher Kane er ekstrem, i min udtalelse, because it takes the granny square to a huge new level in terms of catwalk fashion.

If your favorite extreme crochet art piece is featured here then share it on Pinterest or Facebook so others can see it!

pinit fg en rect gray 28 Top 10 Examples of Extreme Crochet Art
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] I did a roundup of New York Crochet Art from artists other than Olek. But I did also do a post about one of Olek’s newer shows. I also did a roundup post of the Top 10 Eksempler på Extreme Hæklet Art [...]

Forrige post:

Næste indlæg: